Ahh sen 50lere gelde görücem seni sabırmı kalıyor kuzuuu
Amin canımm valla bütün şafaklara sarkıyom bu aralarsaol kuzum darısı başına inş..
niree kız yine bulaşık yıkıcan dimiii???canlarım ben kaçıyorum öptüm sizi çok
canlarım ben kaçıyorum öptüm sizi çok
Şafak 203
Mehtab dogan güneş
Hayırlısıyla yarın yanımda
50ye kadar sabretmişsemm 50den sonrasıı ıhuuuuuuuu..
Anca hazırlık evresi yaaaBöyle diyom da 50 ye hiç kolay gelmedin eminim cnımm
Amin canımm valla bütün şafaklara sarkıyom bu aralar
kızlar bende asker yolu bekleyecem..evliyim 2 yaşına girecek oğlum var.. 2 yıllık mezunu eşim..dört yıllığa geçiş için çalışıyor..çok korkuyorum kazanamazda uzun dönem gider yakın zamanda diye..kısa dönem daha kolay geçer gibi geliyo.. aklımdan çıkmıyo. sürekli yazılarınızı okuyorum kavuşanlara ne mutlu..allah sağ salim gidip gelmelerini sağlasın hepimizin inşallah... çok mutsuzum..
ii geceler cnm
maşallah cnm
cnm ya bizde böleydik emin ol
tabiki kısa dönem daha ii ama uzun dönemede zor başlıosun ama gerisi gelio bi şekilde..bizim kısmetimizde uzun dönem varmış..herşeyin ilacı zaman ve sabır oluo..bizde ilk başlarken çok zorlandık ama şimdi Allaha şükür şafaklarımız buralara kadar geldi..inş hakkınızda hayırlısı olur tatlım..eşini askere gönderince senide buraara bekleriz..
merhaba tatlıcıklarımmmm ben geldimmm sizi özledimmm
çok pişmanım askere gidip gelmeden evlendiğim için..şimdi çocuğumda var..o askerde zorluk çekecek belki ama ben daha beter çekecem biliyorum.şimdiden görüyorum o günleri..kayınvalidemin evi annemin evi gidip gelmek, annesinde çok kaldı bizde az kaldı mevzuları vs vs..düşündükçe delirecek gibi oluyorum..gece gündüz aklımdan çıkmıyor sürekli dua dilimde..lütfen arkadaşlar dualarınıza benide ekleyin nolur.. tek ümidim kısa dönem olsa diye dua ediyorum..düşük bi ihtimal ama ümit işte.. 3. yılımıza girecez evleneli ama inanın 3 yıldır askerlik yapar gibi geçti.. kısmet böyleymiş tabi rabbim yaşamamı istemiş nasip etmiş böyle..rabbimden dileğim hayırlı bir yerde kısa dönem gidip sağ salim dönmesi...dularınızı eksik etmeyin nolur...elimde çocukla çok mutsuzum..
kızlar bende asker yolu bekleyecem..evliyim 2 yaşına girecek oğlum var.. 2 yıllık mezunu eşim..dört yıllığa geçiş için çalışıyor..çok korkuyorum kazanamazda uzun dönem gider yakın zamanda diye..kısa dönem daha kolay geçer gibi geliyo.. aklımdan çıkmıyo. sürekli yazılarınızı okuyorum kavuşanlara ne mutlu..allah sağ salim gidip gelmelerini sağlasın hepimizin inşallah... çok mutsuzum..
hoşgeldin yavrum..
hoşgeldin yavrum..
inş herşey istediğin gibi olur tatlım..belliki zor şeyler yaşamışsın..
bi kaç teselli edici bişeyler söyleyin nolur. her gece göz yaşı ile yatağa girmekten usandım..eminim diyorsunuzdur daha gitmeden noluyo diye. haklısınız ama başına gelecekleri önceden bilmek başına geldikten sonra verdiği acıdan daha çok emin olun...nasıl bitirdiniz düşündüğüm kadar zormu geçiyor..nerede kalıyorsunuz evli olanlar kaynana evindemi..çocuğu olanlar ne durumda...15 ay o kadar uzun geliyo ki gözüme..gün gün bitiyormu ya saymakla..nolur bikaç teselli cümlesi lütfen..sadece iyi olan yönleri varsa ufacık bile razıyım...
şafak 23
evliyken zor tabi asker yolu beklemek..inş kısa dönem yapar.ama zaten 4 yıllığa tamamlayacaksa daha askere gitmesine en az 2 yılı var.simdiden dert etme:)
hoşbulduk bebeğim nasılsın
bi kaç teselli edici bişeyler söyleyin nolur. her gece göz yaşı ile yatağa girmekten usandım..eminim diyorsunuzdur daha gitmeden noluyo diye. haklısınız ama başına gelecekleri önceden bilmek başına geldikten sonra verdiği acıdan daha çok emin olun...nasıl bitirdiniz düşündüğüm kadar zormu geçiyor..nerede kalıyorsunuz evli olanlar kaynana evindemi..çocuğu olanlar ne durumda...15 ay o kadar uzun geliyo ki gözüme..gün gün bitiyormu ya saymakla..nolur bikaç teselli cümlesi lütfen..sadece iyi olan yönleri varsa ufacık bile razıyım...
canım 4 yıllığa tamamlayacak diyosun.daha en az 2 yılınız var askere gitmesine.simdiden neden bu kadar strese girdinki.benim ablamın eşi denizci.sürekli seyirlerde.eniştem seyire gidince ablam bi bize geliyor bi kayınvalidesine.bizde 1 ay kalıyorsa kayınvalidesindede 1 ay kalıyor.dengeliyor bi şekilde.sende öyle yaparsın.evlendikten sonra asker beklemek tabi zor ama sürekli askerliği bitmeyecek olanlar var.eniştem gibi..sen böyle karamsar olursan kendine ezik etmekten başka bişey yapmazsın.
konyalıyım aslen canım..askere gidince oraya gitmek zorundayım..kendi evim olsa bu kadar sorun etmem zaten.. bi orda bi burda kalmak üzüntüsü zorluyo...maşallahhh
ii kuzum sen naptın?
cnm pınarında dediği gibi 4 seneliğe geçerse daha 2 senesi daha var..hem bitirirse kısa dönem yapar..ama başta zor gelio ama gerçekten alışıosun..mesela burasının çok yardımı oldu bana..seni anlayanlarla konuşmak çok ii gelio..
burda evli olan arkadaşlarda var kendi evinde kalıo bildiğim kadarıyla..
evet dört yıllık için ders çalışıyo ama daha belli bişey yok..sadece sınava girecek kazanmış değilki..zaten fazla ümidide yok..puanlar baya yüksek..o puanlara erişmek çok zor..kısa dönem garanti olsa bu kadar dert etmeyecem ama muallakta kalmak helede ümidim kırılırsa yıkılacam..eşimi çok seviyorum..o rabbimin bana hediyesi..dünyadaki en büyük mutluluğum...herkese nasip olsun...üzülüyorum ayrılık çok zor.. yinede şükür tabi ömür boyu asker eşi olanlar var allah sabır versin...
ii kuzum sen naptın?
konyalıyım aslen canım..askere gidince oraya gitmek zorundayım..kendi evim olsa bu kadar sorun etmem zaten.. bi orda bi burda kalmak üzüntüsü zorluyo...
en kötü ihtimalle 15 ay yapacak belliki canım.bizde askerlerimizi çok seviyoruz.hepimizin aşkı kendince üstün.ama napalım.bunlar askerliğe engel değil.Allah sınıyor sevgimizi sabrımızı.buradaki çoğu kişi bilir askerim ilk gittiğinde salya sümük burada kafa beyin bırakmadım kızların.teselli ettiler sağolsunlar.evet ilk zamanlar çook zor geçiyor.ilk 2-3 hafta çok zor..ama sonra alışıyorsun.yokluğuna tabi alışamazsın ama beklemeye alışıyorsun..
iyiyim bebeğim bende.soğuklarla cebelleşiyoruz.tirrr tirrr titriyommm tatlımmmm:18:
konyalıyım aslen canım..askere gidince oraya gitmek zorundayım..kendi evim olsa bu kadar sorun etmem zaten.. bi orda bi burda kalmak üzüntüsü zorluyo...
en kötü ihtimalle 15 ay yapacak belliki canım.bizde askerlerimizi çok seviyoruz.hepimizin aşkı kendince üstün.ama napalım.bunlar askerliğe engel değil.Allah sınıyor sevgimizi sabrımızı.buradaki çoğu kişi bilir askerim ilk gittiğinde salya sümük burada kafa beyin bırakmadım kızların.teselli ettiler sağolsunlar.evet ilk zamanlar çook zor geçiyor.ilk 2-3 hafta çok zor..ama sonra alışıyorsun.yokluğuna tabi alışamazsın ama beklemeye alışıyorsun..
iyiyim bebeğim bende.soğuklarla cebelleşiyoruz.tirrr tirrr titriyommm tatlımmmm:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?