• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Selam Kızlaaaaaar :126:

ayy bende regl oluyorum canım ama kahverengi akıntım var sökülmesi için netten bişilere bakıyodum bildiğinn biişi varmıııı
hem sen özele niye cevap vermedin bakeeem :ssz:

canım iinan hiç bilmiyorum :26:
özelden en son ne yazdın ki bakıyım hemen ya dun gece okumusum uykum gelince sabah yazarım demiştim sabahta unuttum :26:

ooo gir gir 300lerden daha güzel geçio 200ler:8::8::8:

hadi bakalım inşaallah daha güzel geçer yaa :31:

canım iinan hiç bilmiyorum :26:
özelden en son ne yazdın ki bakıyım hemen ya dun gece okumusum uykum gelince sabah yazarım demiştim sabahta unuttum :26:

hadi bakalım inşaallah daha güzel geçer yaa :31:

Allahın izniyle geçer cnm..:8::8::8:

aynı valla cnm oyalanıp duruorum sen napıosun?:32::32::32:

Bende öyle canım ya heyecanlıyım birazda çeyiz için sipariş verdim Korkmaz dan bi baktım kargoya verilmiş yarın gelin büyük ihtimalle onu bekliorum

Yasemin Yakaldım :126:

Kaçmaz benden :12:

Çok Güzel canım, güzel seçimler yapmışsın..

Güle güle Kullan :16:

Sağol canım benim .. İnşallah güzel günlerde kullanırım aşkımla :)

Bende öyle canım ya heyecanlıyım birazda çeyiz için sipariş verdim Korkmaz dan bi baktım kargoya verilmiş yarın gelin büyük ihtimalle onu bekliorum

tost makinesi
blender seti canım koydum çeyiz topiğine :)
http://www.kadinlarkulubu.com/ceyiz...sim-paylasalim-yorum-yok-43.html#post22915335

Korkmazstore den aldım canım %30 indirimden ...

Hoşgördüm Ceydacım

oooooooooo maşallahhhhhhhh çok güzeller..güle güle kulan cnm:nazar::nazar::nazar:

oooooooooo maşallahhhhhhhh çok güzeller..güle güle kulan cnm:nazar::nazar::nazar:

Sağol canım benim çok hızlı çalışıyorlar valla bugün 4 buçuktan önce verdim kargoya hemen yola cıktı heyecanla bekliyorum ya :)
Küçük ev aletlerim eksikti çeyizimde onlarıda tamamlıyorum .. Artık sırada beyaz eşyalar :52::52:

Back