Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlarr hepicinizi öptüm çıkıyorum azıcıkk ısınıyımm çok üşümüşümmm hepinize kokulu kokuluu öpücükler![]()
ayy bende regl oluyorum canım ama kahverengi akıntım var sökülmesi için netten bişilere bakıyodum bildiğinn biişi varmıııı
hem sen özele niye cevap vermedin bakeeem
ooo gir gir 300lerden daha güzel geçio 200ler![]()
Hoşgördüm canım benim nasılsın bakalım :)
Selam Kızlaaaaaar :126:
canım iinan hiç bilmiyorum :26:
özelden en son ne yazdın ki bakıyım hemen ya dun gece okumusum uykum gelince sabah yazarım demiştim sabahta unuttum :26:
hadi bakalım inşaallah daha güzel geçer yaa![]()
aynı valla cnm oyalanıp duruorum sen napıosun?![]()
valla cnm bnm pek bildiğim bişey yok..
Selam Kızlaaaaaar :126:
canım iinan hiç bilmiyorum :26:
özelden en son ne yazdın ki bakıyım hemen ya dun gece okumusum uykum gelince sabah yazarım demiştim sabahta unuttum :26:
hadi bakalım inşaallah daha güzel geçer yaa![]()
Bende öyle canım ya heyecanlıyım birazda çeyiz için sipariş verdim Korkmaz dan bi baktım kargoya verilmiş yarın gelin büyük ihtimalle onu bekliorum
ne aldın ne aldınnnn
foto istiyorummm :126:
Yasemin Yakaldım :126:
Kaçmaz benden
Çok Güzel canım, güzel seçimler yapmışsın..
Güle güle Kullan![]()
Bende öyle canım ya heyecanlıyım birazda çeyiz için sipariş verdim Korkmaz dan bi baktım kargoya verilmiş yarın gelin büyük ihtimalle onu bekliorum
tost makinesi
blender seti canım koydum çeyiz topiğine :)
http://www.kadinlarkulubu.com/ceyiz...sim-paylasalim-yorum-yok-43.html#post22915335
Korkmazstore den aldım canım %30 indirimden ...
Hoşgördüm Ceydacım
oooooooooo maşallahhhhhhhh çok güzeller..güle güle kulan cnm![]()
tost makinesi
blender seti canım koydum çeyiz topiğine :)
http://www.kadinlarkulubu.com/ceyiz...sim-paylasalim-yorum-yok-43.html#post22915335
Korkmazstore den aldım canım %30 indirimden ...
Hoşgördüm Ceydacım
canım hayırlı olsun çeyizlerin çok güzelsen çalışıyomusun?