Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ohhhhhhhhhhhh süperrrrrrrrrr..artık gelip giderler birbirlerine kuzum..

Dur ben sana 1 kavanoz nutella yollimm anca kendine gelirsiinnn

süper olur torto yaa sen tanıyon tortonu

canımm çok sevindim senin adına gözün aydınnnn

kuzummmmmmmmmmm ohhhhhh sen elmadanmı oldun kız bu kadar çiko sana yarıo bakkkk

yarıyo dimi çiko bana kuzumm

E sizinkiler zaten tanışmıyormuydu

ohhhhhhhhhhhh süperrrrrrrrrr..artık gelip giderler birbirlerine kuzum..

inşallah canım bende öyle olsun isterim:)

canımm çok sevindim senin adına gözün aydınnnn

sağol bebeğim benimm

Kızlar ben çıkıyorum iyi gecelerr

iyi geceler canım Allah rahatlık versin

E sizinkiler zaten tanışmıyormuydu

yok canım dünde anlattım ya sen yokmuydunki o zaman.ben serkanın bütün akrabalarıya tanıştım.serkanda ailemle tanıştı.aynı mahallede olunca zaten aileler birbirini biliyo.annelerde uzaktan biliyorlardı ama hiç oturup muhabbet etmediler.oda bu güne kısmetmiş işte:)

Yok canım ben oyle bi konuşmaya denk gelmedim.

Benim aklımda öyle kalmış demekki

İyi tanışmışda olmuşlar anlaşmışlar size birtek evlenmek kalmış

kızlar bugün kel kedime annelerin cok iyi anlaştığını ve günün özetini anlattım.aşkımda dediki;bende yokum tek başına aileleri tanıştırdın,kaynaştırdın,annemi hiç yalnız bırakmadın beni bekliyosun ben senin hakkını nasıl öderimki dedi.bende mutlu edersin ödeşiriz dedim:) ne kadar mutlu etsem ödeyememki ben sana laik olmak için ne yapsam azdır dedi:) aferin len böyle değerimi bil dedim gelince şunu şunu yapcam sana yüzün hep gülecek diye sözler yeminler ediyo.bakalım gelince neler olacak

bide kızlar izmir gaziemirde izinleri kullanmak zorunluymuş aslında.ama kantin görevlisi olanlara çok ihtiyac olduğu için izin kullanmaması daha çok isteniyormuş.benimki 15 gün iznini kullanmayacak gibi.inşallah kullanmazda erkenden gelir:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…