Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

inş kuzum ama dayanabilicekmisin o kadar

Kızlar iyi geceler öpüyorum sizi

iyi geceler bebeğim seni seviyorummm

inş kuzum ama dayanabilicekmisin o kadar

canım plan yaptık.aynen anlatıyım:) ben mart sonu yada nisan başı serkanı görmeye gidicem.ablam orada ya onlarda kalcam.2 hafta kalcam 2-3 kez giderim yanına.mayıs ortası evime gelirim.eylüle kadar görüşemicez yani 4 ay canımcım.eylülde serkan gelecek.15 gün izin kullanacak.isteme nişan falan olacak.eylül ortası gibi teslim olur gene birliğine.şubattada bitiyor askerliği.eylülde gelip giderse 5 ay görüşmemiş olcaz.belki bi fırsat cıkar gene giderim ablama kasım ayı gibi.görüşürüz::) allahtan ablam oradada gidebilirim:)

gece daha yeni başladı ya dermişim

vardı vardı bakıcam şimdi..

Hadi çabuk düş onume çok çene çaldın

Biz gidiyoz

Tekrardan iyi geceler canlar

ii geceler cnm..

aaa bak ben onu unutmuştum..evet ablanın orda olması büyük şans..plan süper..inş herşey istediğin gibi olur cnm..

aaa bak ben onu unutmuştum..evet ablanın orda olması büyük şans..plan süper..inş herşey istediğin gibi olur cnm..

canım ablam izmir menemende.serkanda gaziemirde ya metroyla gidiyo 45 dakika sürüyo.ilçeden ilçeye 45 dakika çok iyi.ben konyada yaşıyorum konya yüz ölçümü olarak en büyük şehir ya şehrin içinde tranvayla 1.5 saat gidilebiliyo,alışkınım ben yani 45 dakika hiç gözüme büyümüyo:) kolaylıkla gidip gelcem inş plan yerinde işlerse.inş plan böyle olur:)

inş. öle olur kuzum..

buda süper kopuo :118::118::118:

şuda güzel kopuyo

bebişim pınar uyku moduna girdi.çok yoruldum 12ye kadar uyuycam yarın

öpüyorum fıstığım.busemmmeee kucak dolusu sevgiler öpücüklerrr iyi geceler bebişimmm

şuda güzel kopuyo

bebişim pınar uyku moduna girdi.çok yoruldum 12ye kadar uyuycam yarın

öpüyorum fıstığım.busemmmeee kucak dolusu sevgiler öpücüklerrr iyi geceler bebişimmm

oda iimiş..

ii geceler kuzum bende çıkorum öpüorum seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…