• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Allah tüm askerlerimizin yardımcısı olsun. Desteğini esirgeme canım.
Biz halimize ağlıyoruz ama asıl onların bizden çok desteğe ihtiyacı var.
benim eşim Bekar olarak gitmek isterdim askere, kafam rahat olurdu .Arkamda sizi bıraktım diyor.

hep destek olmayaçalışıyorum zaten.
çok şükür iş güç geçinme konusunda kafası rahat. öğretmenim. bir sorunumolmuyor.
ama sağlık konusunda endişeli.
o bana birşey olacak diye korkuyor,ben ona.

askere gitmemiş adama kız verilmezdi. (eskiden) sebebinin hiç kızlarının bu hasret acısını böylesine derinden çekmesini istememeleri olduğunu düşünmemiştim.

Bugün ki dizin neydide geç geldin bakiyim :27:

bugün dizim yoktu yavrum:1: misafir vardı gündüzde akşamda.ortalık toparladık anca geldim:)

zeynebi bu haftadada edememişler gelin bebemmm:27:

naberr neşe saçıyosunnn:8:

evet neşeliyim:) bugün aşkımın annesiyle annemi tanıştırdım.bize geldiler:) çok sevdiler birbirlerini.öpüşüp kucaklaşıp durdular :36: çok mutlu oldum:)

bugün dizim yoktu yavrum:1: misafir vardı gündüzde akşamda.ortalık toparladık anca geldim:)

evet neşeliyim:) bugün aşkımın annesiyle annemi tanıştırdım.bize geldiler:) çok sevdiler birbirlerini.öpüşüp kucaklaşıp durdular :36: çok mutlu oldum:)

Aaa ne güzel kayınvalidelermi geldi iyi geçmesine sevindim canımm

:9::9: ne tanışması kuzum bu

pınar yavrum sevmişler birbirlerini çok sevindim senin adına..bak ne güzel atlattın..dedim sana bişeycik olmazzz die:52::52::52:

Son düzenleme:
İyi hadi ağlada rahatla:9:

Tamam yawru ağladıysan görev başarı ile tamamlandı :ssz:

ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmm:52:

hemde nası cnm:8::8::8:

bencede kızların dediği gibi ağla rahatla böle anlarda çok ii gelio tatlım..

Elini yüzünü yıka da kendine gel tortomm

Hoşgeldiinn canmm

:ssz:gel kafa dağıtalım tortooo:7:

hoşgeldn canıımm

geldimmmmmmmmmmmmmm :16: bulaşık yıkadık kardeşimle kendime bi sıcak çiko yaptım oturdum :16:

hep destek olmayaçalışıyorum zaten.
çok şükür iş güç geçinme konusunda kafası rahat. öğretmenim. bir sorunumolmuyor.
ama sağlık konusunda endişeli.
o bana birşey olacak diye korkuyor,ben ona.

askere gitmemiş adama kız verilmezdi. (eskiden) sebebinin hiç kızlarının bu hasret acısını böylesine derinden çekmesini istememeleri olduğunu düşünmemiştim.
Napalım bu süreçte bi sınav bizim için..

oooooo süpermiş canım ya çok sevindiimm.
Allah bozmasın maşallah:nazar::nazar:

Aaa ne güzel kayınvalidelermi geldi iyi geçmesine sevindim canımm

evet canım:) çok güzel geçti şükür.kırk yıldır tanıyor gibilerdi birbirlerini:)

:9::9: ne tanışması kuzum bu

canım kayınvalidecik adayı çok istedi.bizde tamam dedik.eylülde izine gelecek ya benimki isteme nişan falan olacak.o zamana kadar iyice kaynaşılsın istemiş kaynanacık adayı:23:

pıar yavrum sevmişler birbirlerini çok sevindim senin adına..bak ne güzel atlattın..dedim sana bişeycik olmazzz die:52::52::52:

ohh canım evet atlattım şükür.insan çok stres oluyor ya.bi ara mutfağa çektim annemi sordum sevdin mi diye.sevdim sevdim dedi güldü ohh dedim rahatladım:1:

Back