Kızlar iyi geceler öpüyorum sizi![]()
tamam git bende geliorumm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar bugün kel kedime annelerin cok iyi anlaştığını ve günün özetini anlattım.aşkımda dediki;bende yokum tek başına aileleri tanıştırdın,kaynaştırdın,annemi hiç yalnız bırakmadın beni bekliyosun ben senin hakkını nasıl öderimki dedi.bende mutlu edersin ödeşiriz dedim:) ne kadar mutlu etsem ödeyememki ben sana laik olmak için ne yapsam azdır dedi:) aferin len böyle değerimi bil dedimgelince şunu şunu yapcam sana yüzün hep gülecek diye sözler yeminler ediyo.bakalım gelince neler olacak
bide kızlar izmir gaziemirde izinleri kullanmak zorunluymuş aslında.ama kantin görevlisi olanlara çok ihtiyac olduğu için izin kullanmaması daha çok isteniyormuş.benimki 15 gün iznini kullanmayacak gibi.inşallah kullanmazda erkenden gelir:)
Dağılın millet ceyda uyuyamıyo![]()
ayy benimde içesim var valla ya
ii geceler kuzum..
tut beni zeynepsar beni zeynep
götür beni zeynep
uyuyalım zeynep
![]()
inş kuzum ama dayanabilicekmisin o kadar![]()
evet hadi herkes yatağa naş naşşşsizin yüzünüzden bende çıkamıyorum burdan
yatağınızmı yok gelin benimkine sıkışalım çok severim yatak kardeşliğini
varmı evde yawrumm yap 2 dk iç![]()
Hadi çabuk düş onume çok çene çaldın
Biz gidiyoz
Tekrardan iyi geceler canlar
iyi geceler bebeğim seni seviyorummm
canım plan yaptık.aynen anlatıyım:) ben mart sonu yada nisan başı serkanı görmeye gidicem.ablam orada ya onlarda kalcam.2 hafta kalcam 2-3 kez giderim yanına.mayıs ortası evime gelirim.eylüle kadar görüşemicez yani 4 ay canımcım.eylülde serkan gelecek.15 gün izin kullanacak.isteme nişan falan olacak.eylül ortası gibi teslim olur gene birliğine.şubattada bitiyor askerliği.eylülde gelip giderse 5 ay görüşmemiş olcaz.belki bi fırsat cıkar gene giderim ablama kasım ayı gibi.görüşürüz::) allahtan ablam oradada gidebilirim:)
aaa bak ben onu unutmuştum..evet ablanın orda olması büyük şans..plan süper..inş herşey istediğin gibi olur cnm..![]()
canım ablam izmir menemende.serkanda gaziemirde ya metroyla gidiyo 45 dakika sürüyo.ilçeden ilçeye 45 dakika çok iyi.ben konyada yaşıyorum konya yüz ölçümü olarak en büyük şehir ya şehrin içinde tranvayla 1.5 saat gidilebiliyo,alışkınım ben yani 45 dakika hiç gözüme büyümüyo:) kolaylıkla gidip gelcem inş plan yerinde işlerse.inş plan böyle olur:)
at elinden o sigarayı döverim sıpaaa![]()
buda süper kopuo :118::118::118:
şuda güzel kopuyo
bebişim pınar uyku moduna girdi.çok yoruldum 12ye kadar uyuycam yarın
öpüyorum fıstığım.busemmmeee kucak dolusu sevgiler öpücüklerrriyi geceler bebişimmm