• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
evet canım:) çok güzel geçti şükür.kırk yıldır tanıyor gibilerdi birbirlerini:)

canım kayınvalidecik adayı çok istedi.bizde tamam dedik.eylülde izine gelecek ya benimki isteme nişan falan olacak.o zamana kadar iyice kaynaşılsın istemiş kaynanacık adayı:23:

ohh canım evet atlattım şükür.insan çok stres oluyor ya.bi ara mutfağa çektim annemi sordum sevdin mi diye.sevdim sevdim dedi güldü ohh dedim rahatladım:1:

ohhhhhhhhhhhh süperrrrrrrrrr..artık gelip giderler birbirlerine kuzum..

Dur ben sana 1 kavanoz nutella yollimm anca kendine gelirsiinnn:emir_bebek::1:

:60: süper olur torto yaa :60: sen tanıyon tortonu :60:

canım kayınvalidecik adayı çok istedi.bizde tamam dedik.eylülde izine gelecek ya benimki isteme nişan falan olacak.o zamana kadar iyice kaynaşılsın istemiş kaynanacık adayı:23:

ohh canım evet atlattım şükür.insan çok stres oluyor ya.bi ara mutfağa çektim annemi sordum sevdin mi diye.sevdim sevdim dedi güldü ohh dedim rahatladım:1:

canımm çok sevindim senin adına gözün aydınnnn :16:

kuzummmmmmmmmmm ohhhhhh sen elmadanmı oldun kız bu kadar çiko sana yarıo bakkkk:54::54::54:

yarıyo dimi çiko bana kuzumm:1:

E sizinkiler zaten tanışmıyormuydu

ohhhhhhhhhhhh süperrrrrrrrrr..artık gelip giderler birbirlerine kuzum..

inşallah canım bende öyle olsun isterim:)

canımm çok sevindim senin adına gözün aydınnnn :16:

sağol bebeğim benimm

Kızlar ben çıkıyorum iyi gecelerr:54:

iyi geceler canım Allah rahatlık versin:54:

E sizinkiler zaten tanışmıyormuydu

yok canım dünde anlattım ya sen yokmuydunki o zaman.ben serkanın bütün akrabalarıya tanıştım.serkanda ailemle tanıştı.aynı mahallede olunca zaten aileler birbirini biliyo.annelerde uzaktan biliyorlardı ama hiç oturup muhabbet etmediler.oda bu güne kısmetmiş işte:)

inşallah canım bende öyle olsun isterim:)

yok canım dünde anlattım ya sen yokmuydunki o zaman.ben serkanın bütün akrabalarıya tanıştım.serkanda ailemle tanıştı.aynı mahallede olunca zaten aileler birbirini biliyo.annelerde uzaktan biliyorlardı ama hiç oturup muhabbet etmediler.oda bu güne kısmetmiş işte:)

Yok canım ben oyle bi konuşmaya denk gelmedim.

Benim aklımda öyle kalmış demekki

İyi tanışmışda olmuşlar anlaşmışlar size birtek evlenmek kalmış :1:

kızlar bugün kel kedime annelerin cok iyi anlaştığını ve günün özetini anlattım.aşkımda dediki;bende yokum tek başına aileleri tanıştırdın,kaynaştırdın,annemi hiç yalnız bırakmadın beni bekliyosun ben senin hakkını nasıl öderimki dedi.bende mutlu edersin ödeşiriz dedim:) ne kadar mutlu etsem ödeyememki ben sana laik olmak için ne yapsam azdır dedi:) aferin len böyle değerimi bil dedim:ssz: gelince şunu şunu yapcam sana yüzün hep gülecek diye sözler yeminler ediyo.bakalım gelince neler olacak:23:

bide kızlar izmir gaziemirde izinleri kullanmak zorunluymuş aslında.ama kantin görevlisi olanlara çok ihtiyac olduğu için izin kullanmaması daha çok isteniyormuş.benimki 15 gün iznini kullanmayacak gibi.inşallah kullanmazda erkenden gelir:)

Back