• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
İnsan her akşam görmeye alıştıktan sonra böyle uzak kalınca çok kötü oluyormuş... Şafaklarımızda neredeyse aynı. nerede senin askerin?

seninle de şafaklar yakın. büyük ihtimal 91/4 gitti değilmi. seni de allah sağ salim kavuştursun inşallah.

teşekkürler. sende bir an önce kavuşursun askerine inşallah.

öyledir inşallah ya. çok korkuyorum. daha yazın 13 şehit verildi orada. offf düşündükçe çıldıracak gibi oluyorum.

Tekirdağ/Beşiktepede canım..
Evet canım aynı devreyiz.Senin askerin doğuda sanırım?

Kuzum eğer bişey varsa içine atma ne hissediyorsan anlat her zaman gülmek zorunda değilsin bazen ağlamak iyi geliyor

İçinden ne geliyorsa anlat dinlerim ben

kendime söyleyebildigim vakit anlatırım sanada ama bişey varmı yokmu ondan bile emin değilim :43: belki regldır bilmiyrum inanki :14: ama ağladım rahatladım birazzz

İnsan her akşam görmeye alıştıktan sonra böyle uzak kalınca çok kötü oluyormuş... Şafaklarımızda neredeyse aynı. nerede senin askerin?

seninle de şafaklar yakın. büyük ihtimal 91/4 gitti değilmi. seni de allah sağ salim kavuştursun inşallah.

öyledir inşallah ya. çok korkuyorum. daha yazın 13 şehit verildi orada. offf düşündükçe çıldıracak gibi oluyorum.

bol bol dua etmekten başka çaremiz yok cnm..benimde askerim doğuda..Van'da:72::72::72:

Canlar hepinize iyi geceler. Rüyalarınızda Bitanelerinizi görün inşallah :54:

iinşşşşşşşşşş..ii geceler cnm..

Son düzenleme:

kendime söyleyebildigim vakit anlatırım sanada ama bişey varmı yokmu ondan bile emin değilim :43: belki regldır bilmiyrum inanki :14: ama ağladım rahatladım birazzz

Ağlarsan rahatlarsın canım anlıyorum saçma sapan ne olduğunu bilmediğin duygular bence reglidende kaynaklanıyor olabilir.
Ağlamak istiyorsan biraz müzik dinle yardımcı olur

Atarsa 125 Mehmedim'e kavuşmama :31:
İyi geceler canıımm sende gör...

aa evet canım yarın görüşeceğiz bi tuhaf algılayamadım onada diyorum seni hala Kütahyada sanıyorum :9:

Sanırım yarın görmeden inanamayacağım burda 2 sokak ötemde şuan uyuyor olduğuna:50:
Ayyy valla süper bi duygu:52:Çok iyi vakit geçirirsiniz inşallah

Canımm Temel bey mi üzdü yoksa??

Bende öyleyim canım dün akşam moral 0'dı.:43:
Bu akşam normalim:ssz:
hep normall kal canımm :nazar:

Niye canım :27:
İnşallah güzel geçer ya hakettik dimi :52:

Kuzum arada bana da oluyor böyle dokunsan ağlıcak modda oluyorum hiçbirşey yokken..
İçindeki sıkıntı neyse allah hayra çıkarsın inşallah şöyle müzik falan aç kafanı dağıt :54:

amin canım müzik açtım ama damar :31:

evet canım 91/4 inşallah hepimiz sağ salim kavuşalım inşaallahh

Atarsa 125 Mehmedim'e kavuşmama :31:

iyi geceler canım

ceydam kuzum anlat ne geçiosa içinden..biz dinleriz..hepimizin böle anları oldu bu yolda ilerlerken..

biliyorum dinlicenizi hatta yazdıklarını okuyunca daha bi efkarlanıyorum :43:

Ağlarsan rahatlarsın canım anlıyorum saçma sapan ne olduğunu bilmediğin duygular bence reglidende kaynaklanıyor olabilir.
Ağlamak istiyorsan biraz müzik dinle yardımcı olur

olursam ne ala :31:
dinledim ağladım sağolsun :1:

İyi geceler canıımm sende gör...

Ayyy valla süper bi duygu:52:Çok iyi vakit geçirirsiniz inşallah

Canımm Temel bey mi üzdü yoksa??

:44: aslında pek ilgisi yok ama ucundanda olabilir :1: yanıma gelince belli olucak

kızlarr 10 dkya geliorumm

iyi geceler canım

İyi hadi ağlada rahatla:9:

şuan serinyol hatayda ama dağıtıma gelecek ordan diyarbakır / silvan a gidecek.

Allah tüm askerlerimizin yardımcısı olsun. Desteğini esirgeme canım.
Biz halimize ağlıyoruz ama asıl onların bizden çok desteğe ihtiyacı var.
benim eşim Bekar olarak gitmek isterdim askere, kafam rahat olurdu .Arkamda sizi bıraktım diyor.

Niye canım :27:
İnşallah güzel geçer ya hakettik dimi :52:

Kuzum arada bana da oluyor böyle dokunsan ağlıcak modda oluyorum hiçbirşey yokken..
İçindeki sıkıntı neyse allah hayra çıkarsın inşallah şöyle müzik falan aç kafanı dağıt :54:

hemde nası cnm:8::8::8:

iyi geceler canım

bencede kızların dediği gibi ağla rahatla böle anlarda çok ii gelio tatlım..

Back