he ben siz sözlüsünüz falan sandım canım ya kusura bakmainşallah iyi anlaşırlarr bakalımm hadi hayırlısı
bizi gelişmelerden haberdar et cici kız ol uslu ol emi yawrum
![]()
canım sözlü gibide bişeyiz bi yüzük taktık aramızda duymayan kalmadı

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
he ben siz sözlüsünüz falan sandım canım ya kusura bakmainşallah iyi anlaşırlarr bakalımm hadi hayırlısı
![]()
canım sözlü gibide bişeyiz bi yüzük taktık aramızda duymayan kalmadıserkan bide annesine demiş soranlara sevgilisi deme nişanlısı de diye.anneside beni tanıtırken herkese nişanlısı diye tanıtıyo
![]()
anlatcam tabi bebeğim.aşkımlada konuştuğumuzda sana bi haberim var annenler yarın bize geliyor dedim.ciddimisin oleyy yaşasın diyo:) annem kız annesi olunca çekingen.daha ortada damat adayı yok askerde erken oldu tanışmak diyo.ama napayım işte annesi çok ısrar etti kızlar bende anneme baskı yaptım![]()
amin canım amin nasip bakalım benimki gidince bakıcam artık.. benim ailemde bana istanbula git diyo iş imkanı fazla diye ama benimki istemiyo![]()
iyi yapmıs benımkıde benı bırılerıne tanıtırken nısanlım dıye tanıtıyo çatlak
bizde yüzük taktıydıkk ama ikimizde kaybettik
sonra tektaşım oldu
![]()
olsun iidir tanışmak..
istanbulda kalcağın akraba varmı tatlım?askerin nie izin vermio?
ya ben izin almıyorumki aslındalafı açılınca istemiyorumm falan diyo
bi ara geldim istanbula bi kaç kere gittimde en sonkınde fln işte teyzemler var orda kalıyorum gelince. çok değişmişmişim ben orda hiç mesaj atmamışım aramamışım
e ben orda misafirim sonuçta sabahtan akşama telf elimde gezemem yaa ondan sonra soğudu istanbuldan
![]()
ayy cok seviyom bu yüzüğümü kaybetsem çok üzülürüm.saklıcam ilerde cocuklarıma vercem hatıra olsuntek taşım yok daha benim.eylülde geldiğimde en alasını alcam dedi bakalım bekliyom
![]()
ama şimdi siz farklı şehirlerdesiniz dimi evlenince nereye gelin gidicen onun şehrinemi? sen zonguldaktaydın dimi o nerede?senin iş nolcak? aaaaaaa sen tanışma faslını anlatmadın bak
![]()
alsın kuzum inşallah en güzellerini alsın sana kel kedin
bende söz falan yok ya ortada dedimki sözdede bunu takarız masraf olmasın diye öyle dediydim
bu yüzük bna değişik oldu gelmesi bu ablama parayı göndermiş ablam arkadaşı ve ben arkadasna die yüzük seçmeye gittik güya benim zevkime güvenip begendiğimi aldılar aksam eve geldik ablm bana temelın hedıyesı bu dıye (gecen sene sevgılıler gunu) elıme verdı yuzugu ben şok tabi hiç aklımdan bile geçmiyo böyle bişey
işte ben sözdede takarız deyince bunu ben saymıyorum beraber kuyumcuya gidip almadıktan sonra didiydibakıyım alcakmı
![]()
kel kedimkeline tükürdüğümün pek severim keratayı
ama tatlım yaaa seninkide çok güzel sürpriz yapmış
severim böyle sürprizleri:) benimki sürpriz yapamıyo ay.bi sürpriz hazırlasa ağzından kaçırıyo dayanamayıp
![]()
alanyada yaşamayı düşünüyo ama bakalım nasip ben kpss istiyorum bi yandan karmakarışığımmm anlıcagınn napcamı bende bilmiyorumm iş konusundaaa
zonguldaktaymm canım evet ay anlatmadımm demii zeynebe anlattımmı acaba :44: neyse gelsın sorarız onada sonra toplucana msnde anlatırım ay bişiyii yok bee![]()
bazen ciddi ciddi konuşurken diyoki benden romantiklikmiş sürprizmiş bekleme diyo anca yanına gelirken(hiç birinde haberim olmuyodu)sürpriz yaparım falan diyo ama bazen bni bile şaşırtıyoseninkide iyimiş bak sürpriz olmuyo ya hazırlıklı olursun hiç değilse
bardağa dolu tarafından bakıom şu an
![]()
ossun anlat sen yinede zeyno gelince..
oy bacım seninde isteklerin çok valla..ama askerden gelene kadar çalışsan yeter aslında..sonra seni alıp götürür alanyaya..kpssne çalış sen sonra kazanırsan belki orayı yazarsın..
romantiğim diyemiyorlar canım zaten.layt erkek olurum romantiğim diyemem dio benimki.de get kel kedicikbende iyice ögrendim huyunu.sürpriz hazırla bana ama sakın söyleme diom ayarlıyoz öyle
ayy romantizmin doruklarını böylece yaşıyoz pehh
![]()
ay ben ne istiyim yaa doğru dürüst bi işim olsun istiyom bi tek
öylemi dersin bu seneki kpssye hazırlanmıyımmı puffya ben kpss kazanıp mesela başka şehir yazsam giderim burdan sorun olmaz ama evliyken ya orayı kazanamazsam
evlilikten önce işimi halletmek daha iyi sanırım bi diyorum bu sene kpss calısıp giriyim kazanıyımm ama calısma azmi yok bi diyim açıktan okuyorum yaa o bitsin giriyim ama onada daha çok var özelde çalışmak zaten berbat evliykende bekarkende öyle bence
ama mecbur calıscam ayy hakkımda hayırlısı yaw içim bayıldı
![]()
sen askerin gelene kadar çalış..kpssyide bi dene deneyimin olur stresiini sorularını görürsün..hem belki evlenince çalıştırmaz askerin..ama baktın kpss havan yok açıktan bitir yeter..
kuzum biz bi yönden iyiyizzz bakk sevgilisi olmayan gacılara göre sevgilimiz var ne kadar yontulmaya ihtiyaçları olsada hazırda bi tane odunumuz var zamanla yontarızz gibi![]()
demi amabazen inanılmaz odun oluyo ya o zaman sinir oluyorum.bazende çok şeker oluyo.onlarında bizim regl dönemi mi var nedir bu kadar dengesizler
![]()