Bu ne be tortooo mesafelerle oynuyonuzz.
napalımm beee torto hayat felsefemiz oldu özlemek bizim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu ne be tortooo mesafelerle oynuyonuzz.
Amin canım aminn allah geride kalanlara sevdiklerimize uzun sağlıklı ömürler versin
Allah kimseye ölüm ayrılığı yaşatmasın.hani üzülüyoruz ya askerlerimizi özlediğimiz için 15 ay hasret zor geliyor ya.o an babamı kaybettiğim aklıma geliyor teselli edebiliyorum kendimi.ben çok ölüm gördüm küçücük yaşta kızlar.anlatasım geldi şimdi size.10 yaşında babamı kaybettim.öyle zorki tarif edilmez.Allah affetsin o yaşta çok isyan ettim.babam çok iyi birisiydi annemi el üstünde tutardı,bi kere bağırmadı bana.böyle bi insan neden öldü diye çok günaha girdim o yaşta.babam bide 38 yaşındaydı.ölümün yaşı olmaz evet ama genç ölüm çok acı bişey.babamı hasta yatağında her gördüğümde gizli gizli ağlardım.kocaman adam küçücük kalmıştı.mide kanseriydi..off ağlattınız be beni.ölüm demeyin bana
Allah bütün kaybettiklerimizin mekanını cennet yapsın ve hepimiz orada kavuşalım tek dileğim duam bu kızlar![]()
Allah kimseye ölüm ayrılığı yaşatmasın.hani üzülüyoruz ya askerlerimizi özlediğimiz için 15 ay hasret zor geliyor ya.o an babamı kaybettiğim aklıma geliyor teselli edebiliyorum kendimi.ben çok ölüm gördüm küçücük yaşta kızlar.anlatasım geldi şimdi size.10 yaşında babamı kaybettim.öyle zorki tarif edilmez.Allah affetsin o yaşta çok isyan ettim.babam çok iyi birisiydi annemi el üstünde tutardı,bi kere bağırmadı bana.böyle bi insan neden öldü diye çok günaha girdim o yaşta.babam bide 38 yaşındaydı.ölümün yaşı olmaz evet ama genç ölüm çok acı bişey.babamı hasta yatağında her gördüğümde gizli gizli ağlardım.kocaman adam küçücük kalmıştı.mide kanseriydi..off ağlattınız be beni.ölüm demeyin bana
Allah bütün kaybettiklerimizin mekanını cennet yapsın ve hepimiz orada kavuşalım tek dileğim duam bu kızlar![]()
Allah kolaylık versin valla.napalımm beee torto hayat felsefemiz oldu özlemek bizim![]()
Canım yaa kader işte yaşanacağı varmış hiçbişeyden kaçamıyoruz ki ölümden kaçalım.Babanın mekanı cennet olsun ..Allah kimseye ölüm ayrılığı yaşatmasın.hani üzülüyoruz ya askerlerimizi özlediğimiz için 15 ay hasret zor geliyor ya.o an babamı kaybettiğim aklıma geliyor teselli edebiliyorum kendimi.ben çok ölüm gördüm küçücük yaşta kızlar.anlatasım geldi şimdi size.10 yaşında babamı kaybettim.öyle zorki tarif edilmez.Allah affetsin o yaşta çok isyan ettim.babam çok iyi birisiydi annemi el üstünde tutardı,bi kere bağırmadı bana.böyle bi insan neden öldü diye çok günaha girdim o yaşta.babam bide 38 yaşındaydı.ölümün yaşı olmaz evet ama genç ölüm çok acı bişey.babamı hasta yatağında her gördüğümde gizli gizli ağlardım.kocaman adam küçücük kalmıştı.mide kanseriydi..off ağlattınız be beni.ölüm demeyin bana
Sağol canım benim ya nasıl anladın nasıl ettin bilmiyorum ama ilgilendin aradın sordun
Tekrar teşekkür ederim
ooofff mahfoldum he canım ya basın sagolsun
babamı kaybetmedim ama ağır bi kalp ameliyatından geçti ölümden döndü diyebilirim aksilikler falan oldu neyse ki sağ başımızda..
çok zor çok![]()
CANIM benım yaa bi tuhaf oldum okuyunca Babacığının mekanı cennet olsun.
Zaten bu dünya geçici duana amin canım orada secviklerimizle buluşmak tüm ümidimiz
Allah kolaylık versin valla.
Canım yaa kader işte yaşanacağı varmış hiçbişeyden kaçamıyoruz ki ölümden kaçalım.Babanın mekanı cennet olsun ..
Allah geride kalanların yardımcısı olsun.
Kızlar hepinize hayırlı geceler.
Rabbim hepimizin çabucacık sevdiceklerine kavuşmalarını nasip etsin. Çok sevdim bu topigi,çok sevdim sizleri
Öpüldünüz:78:
İyi geceler kızlarr ben yatıyoruumm.
Öptüm hepinizii görüşürüzzzz![]()
ii geceler cnm..
amin cnm..bende babamı kaybettim..senin kadar yaşım küçük değildi 2008'de vefat etti..hastanedeydi..ama duygularını anlıorum..
İyi geceler kızlarr ben yatıyoruumm.
Öptüm hepinizii görüşürüzzzz![]()
sağolun amin kızlar.ben eminim babam çok rahat orada.çok gördüm rüyamda.babam vefat edeli 1 ay olmuştu.uyuyordum odamda.rüyamda pencereden bakıyorum babam el sallıyor.uyu korkma ben burdan size bakıyorum diyor.bi uyandım pencereye koştum babam yokbunun gibi bi sürü rüya gördüm rüya görmekten nefret ettim sonra.görüp dokunamamak berbat bi acı çünkü..hiç bi anımı göremedi.gelin olcam göremicek.belime kırmızı kurdele bağlayan babam olmucak.aşkımın babasıda yok.onun babasıda 5 yıl önce vefat etti.aşkımla konuşuyoruzda bizim çocuğumuzun dedeleri olmayacak diye üzülürüz bazen..Allah annelerimize ömür versin ne diyelim.Allah hiç birimize ölüm acısı yaşatmasın kızlar..
canım benim yaabaşın sağolsun Allah bşka kimsenin acısını yaşatmasın sana hayatın boyunca..o zaman farkında değildin belki hiç bişeyin küüçükmüşsün 10 yaşında nerden bilebilirsinki isyan etmenin ne demek oldugunu bi bilirsin babanın artık olmadıgını ama zaman herseye yetiyor Allah kimseye dayanamayacağı dert vermiyo taşıyamayacağı yük yüklemiyo sırtına bak ayaktasın yıllar geçmiş nasıl geçti bilemeyiz tabi ama inşallah herşey dilediğince olur bundan sonra
![]()
iyi geceler canımm
seninde başın sağolsun canım
ii geceler cnm..
amin cnm..bende babamı kaybettim..senin kadar yaşım küçük değildi 2008'de vefat etti..hastanedeydi..ama duygularını anlıorum..
ii geceler cnm..
Oy busecim başın sagolsun ya
Mekanı cennet olsun babalarınızın .. Ne çok babası vefat etmişle karşılaştım ya ümranında vefat etmiş ...
Off ölüm oof .. Alıp götürüyor ... Arasanda bulamıyorsun
Allah sabırlar versin hepimize ..
Busem canım benin bunu bilmiyordum Babanın mekanı cennet olsun canım