2010da girdim ben kpss 67 aldım çalışmamıştım ama
evlenincede çalışcam ben ihtiyaç olcak çünkü canım büyük ihtimal o yüzden rahat bi işim olsun istiyorum işte
o gelene kadarda çalışcam ama
inş istediğin gibi bi iş bulursun tatlım o zmn..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2010da girdim ben kpss 67 aldım çalışmamıştım ama
evlenincede çalışcam ben ihtiyaç olcak çünkü canım büyük ihtimal o yüzden rahat bi işim olsun istiyorum işte
o gelene kadarda çalışcam ama
kızlar ben artıkk kaçsamm heryerim acıdı uykum geldiii yaşlandım ben gariiöptümm sizii iyi geceler
![]()
kızlar bende çalışmak istiyorum ama benimki istemiyo ya.izinde istemem öyle calısabilirmiyim diye ama senden tek isteğim bana sakın calışcam deme hiç diyo.evlenincede istemiyo.kapıyı bana sen acıcan beni sen uğurlucan istemiyorum çalışmak yok diyo.
inş istediğin gibi bi iş bulursun tatlım o zmn..
kızlar ben artıkk kaçsamm heryerim acıdı uykum geldiii yaşlandım ben gariiöptümm sizii iyi geceler
![]()
iyi geceler bitanem.bende yatıyım yarın erken kalkcam kaynanacık gelecek malum
iyi geceler ceydoşummmm veee busemmmm öpüyorum siziiii![]()
Şafak son kez çift hanalerde...
Şafak 10
BiTMiŞŞŞŞŞŞ BiTMiŞŞŞŞŞŞ BiTMiŞŞŞŞŞŞ BiTMiŞŞŞŞŞŞ BiTMiŞŞŞŞŞŞ BiTMiŞŞŞŞŞŞDELİRDİM SANKİ ŞAFAĞI GÖRÜNCE
![]()
günaydın kızlar bu topik ne zman açıldı bende Başka topik zannettim![]()
Şafak sıkıştırmak için kuzumm 15 ay sonunda alışmak çok zor geliyor geldiğine inanmıyosun bile o kadar alışıyosun ki gelcek görüşceksin gidicek gibi geliyor... Biz askerimle o zamanlar öyle düşünüyoduk gidicekmiş gibi hasret gidermiştikBitmedi ama bitmek üzere kuzum..
Sıkıştırıyor sanki artık :26:
Sen neler yaptın bakalım?
Cuma günü açıldı canım![]()
Şafak sıkıştırmak için kuzumm 15 ay sonunda alışmak çok zor geliyor geldiğine inanmıyosun bile o kadar alışıyosun ki gelcek görüşceksin gidicek gibi geliyor... Biz askerimle o zamanlar öyle düşünüyoduk gidicekmiş gibi hasret gidermiştik![]()
napıyım kuuzmm hafta sonu işte kar var diye evde geçirdimm pazarda sevdiğimle görüştüm kar yağmıyordu ama akşam üzeri baya soğudu hava![]()
evet bugün bi baktım konu kapatılmıştır diyosizde buarada rahat durmamışsınız 100 sayfa olmuş yine çene yere vurmuşş çeneleri düşürmüşsünüz
![]()
![]()
kuuzmmm kar yoktu pazar günü bugün yağdı oyüzden kar atamadım yoksa rahat dururmuyum ben ya
ne güzel ya.. Kar topu falan oynasaydınız aşkınla kuzum
ben 4.sayfada bıraktım tatlım..
bu arada çeyizime bişeyler aldım ilk defa onu paylaştım ama sen yoktun dur seninlede paylaşıyım![]()
Eki Görüntüle 335945 Eki Görüntüle 335946 Eki Görüntüle 335947 Eki Görüntüle 335948
Çeyizim için ilk aldığım eşyalar![]()
kuuzmmm kar yoktu pazar günü bugün yağdı oyüzden kar atamadım yoksa rahat dururmuyum ben yahele sevdiğim önce beni üsütür sonra ısırdı huyunu biliyorum
iyikide kar yoktu
![]()
![]()
kuzummm niye üzülüyorsun hepsi harika içini ferhah tut çok beğendim vallaağız tadıyla kullanmayı nasip etsin allah bak bana benim bi yorganım var başkada bişeyim yok
![]()
![]()
üzülmüyorum aslında sadece telaş yaptım
almam gereken ne çok şey varmış diye dank etti kafama![]()