• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
2010da girdim ben kpss 67 aldım çalışmamıştım ama :50:
evlenincede çalışcam ben ihtiyaç olcak çünkü canım büyük ihtimal o yüzden rahat bi işim olsun istiyorum işte
o gelene kadarda çalışcam ama

inş istediğin gibi bi iş bulursun tatlım o zmn..

kızlar ben artıkk kaçsamm heryerim acıdı uykum geldiii yaşlandım ben garii :ssz: öptümm sizii iyi geceler :54::54:

iyi geceler bitanem.bende yatıyım yarın erken kalkcam kaynanacık gelecek malum:27:

iyi geceler ceydoşummmm veee busemmmm öpüyorum siziiii:54:

kızlar bende çalışmak istiyorum ama benimki istemiyo ya.izinde istemem öyle calısabilirmiyim diye ama senden tek isteğim bana sakın calışcam deme hiç diyo.evlenincede istemiyo.kapıyı bana sen acıcan beni sen uğurlucan istemiyorum çalışmak yok diyo.

ne güzel :16: bende çalışmak istemezdim ama şartlar zorlarsa yapcak bişey yok hem kendi ayaklarımızın üzerindede durmamız gerek burda onca şey okuyoruzz yarın nolcagı hiç belli olmaz :ssz:

ayyyy şafak kağıdında 4 rakamında 112'yi karalayınca bi garip oldum ya..o koskoca 6'yla 0 nası bitti ya..:nazar::nazar::nazar:

kızlar darısı başınıza inş..

Son düzenleme:
tickerim şafağımla aynı sayıları paylaşıo..:52::52::52:

Son düzenleme:
Günaydın kızlar,

Doğanın istanbula yapmış olduğu pudra şekeri şakası devam ediyorrr :52:

günaydın kızlar bu topik ne zman açıldı bende Başka topik zannettim :52::52::52:

Son düzenleme:
BiTMiŞŞŞŞŞŞ BiTMiŞŞŞŞŞŞ BiTMiŞŞŞŞŞŞ BiTMiŞŞŞŞŞŞ BiTMiŞŞŞŞŞŞ BiTMiŞŞŞŞŞŞ :52::52::52::52::52::52::52: DELİRDİM SANKİ ŞAFAĞI GÖRÜNCE :8::8::8:

Bitmedi ama bitmek üzere kuzum..

Sıkıştırıyor sanki artık :26:

Sen neler yaptın bakalım?

Bitmedi ama bitmek üzere kuzum..

Sıkıştırıyor sanki artık :26:

Sen neler yaptın bakalım?
Şafak sıkıştırmak için kuzumm 15 ay sonunda alışmak çok zor geliyor geldiğine inanmıyosun bile o kadar alışıyosun ki gelcek görüşceksin gidicek gibi geliyor... Biz askerimle o zamanlar öyle düşünüyoduk gidicekmiş gibi hasret gidermiştik :27:
napıyım kuuzmm hafta sonu işte kar var diye evde geçirdimm pazarda sevdiğimle görüştüm kar yağmıyordu ama akşam üzeri baya soğudu hava :27:

Cuma günü açıldı canım :kkk:

evet bugün bi baktım konu kapatılmıştır diyo :53::53: sizde buarada rahat durmamışsınız 100 sayfa olmuş yine çene yere vurmuşş çeneleri düşürmüşsünüz :D :52::52::52:

Şafak sıkıştırmak için kuzumm 15 ay sonunda alışmak çok zor geliyor geldiğine inanmıyosun bile o kadar alışıyosun ki gelcek görüşceksin gidicek gibi geliyor... Biz askerimle o zamanlar öyle düşünüyoduk gidicekmiş gibi hasret gidermiştik :27:
napıyım kuuzmm hafta sonu işte kar var diye evde geçirdimm pazarda sevdiğimle görüştüm kar yağmıyordu ama akşam üzeri baya soğudu hava :27:

evet bugün bi baktım konu kapatılmıştır diyo :53::53: sizde buarada rahat durmamışsınız 100 sayfa olmuş yine çene yere vurmuşş çeneleri düşürmüşsünüz :D :52::52::52:

ne güzel ya.. Kar topu falan oynasaydınız aşkınla kuzum :1:

ben 4.sayfada bıraktım tatlım..

bu arada çeyizime bişeyler aldım ilk defa onu paylaştım ama sen yoktun dur seninlede paylaşıyım:27:

$Korkmaz Tencere Seti.webp$KARACA YEMEK TAKIMI.webp$KARACA KIR ÇİÇEĞİ KAHVALTI TAKIMI.webp$KARACA ÇKB TAKIMI.webp

Çeyizim için ilk aldığım eşyalar :14:

ne güzel ya.. Kar topu falan oynasaydınız aşkınla kuzum :1:

ben 4.sayfada bıraktım tatlım..

bu arada çeyizime bişeyler aldım ilk defa onu paylaştım ama sen yoktun dur seninlede paylaşıyım:27:
kuuzmmm kar yoktu pazar günü bugün yağdı oyüzden kar atamadım yoksa rahat dururmuyum ben ya :52: hele sevdiğim önce beni üsütür sonra ısırdı huyunu biliyorum :53:iyikide kar yoktu :D :52::52::52:

kuzummm niye üzülüyorsun hepsi harika içini ferhah tut çok beğendim valla :16: ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin allah bak bana benim bi yorganım var başkada bişeyim yok :52: :5:

kuuzmmm kar yoktu pazar günü bugün yağdı oyüzden kar atamadım yoksa rahat dururmuyum ben ya :52: hele sevdiğim önce beni üsütür sonra ısırdı huyunu biliyorum :53:iyikide kar yoktu :D :52::52::52:

kuzummm niye üzülüyorsun hepsi harika içini ferhah tut çok beğendim valla :16: ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin allah bak bana benim bi yorganım var başkada bişeyim yok :52: :5:

üzülmüyorum aslında sadece telaş yaptım :1:

almam gereken ne çok şey varmış diye dank etti kafama :52:

üzülmüyorum aslında sadece telaş yaptım :1:

almam gereken ne çok şey varmış diye dank etti kafama :52:

hahahha sende en azından bi başlangıç var bende oda yok 2 adet çift kişilik yorgan var okadar sıcak :D sıcak tutar işte içimi ısıtır diye aldım :52::52: :60:

Back