• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sağol canım benim.tatlım çok günaha girmişimdir o zamanlar isyan ederek.çünkü o kadar iyi bi insan neden ölmüştü idrak edemiyordum:( Allah affetsin.öyle canım Allah yardım ediyor günler geçiyor.sabrını veriyor.annem evlenecek diye çok korkardım küçükken 33 yaşındaydı annem bide gençcecikti.baban olmasada ben hala ona aşığım korkma demişti.bizi tek başına büyüttü.hakkı ödenmez hem ana hem baba.inşallah canım herşey gönlümüzce olsun.hepimiz mutlu olalım yarabbim acı yaşatmasın

amin cnm..2 sene sonra anneannemide kaybetmiştim..Allah ikisininde mekanını cennet etsin..Allah kalanlarımıza uzun ömürler versin..

amin canlarımmm :29: Allah geride kalanlara ömür versin inşallah

aman benim şafak attırasım bile gelmiyor.neyini attırayım daha çok var:ssz: hele bi 200lere düşüyümde heveslenirim attırcam diye.

yarın aşkımın annesi bize gelcek.annemle tanışcaklar :27:

ceydoş busecik naparsınız bebişlerrr

annenle tanışmayamı gelcek saçmalyosun :27:
ben bi arkadaşla dertleşiomm :27:
sen napıon kuşumm

amin cnm..

eee anlat bakem nası bi iş bakıosun sen?

valla öbür topictede bi şafak attırdım geldim:52::52::52:

bende attırdım aynı topicteeee kız gördüm senii orda şafak tanımlamalarına bakıyodumm tam benımkının aynısı yzıverdımm

ben muhasebeee bakıyormm cnım:ssz:

aman benim şafak attırasım bile gelmiyor.neyini attırayım daha çok var:ssz: hele bi 200lere düşüyümde heveslenirim attırcam diye.

yarın aşkımın annesi bize gelcek.annemle tanışcaklar :27:

herkes attırmak istemiorum der ama attırır kuzum:1::1::1:

oooo o büyük gün geldi mi yaaa:52::52::52:

sen napıon kuşumm

bende attırdım aynı topicteeee kız gördüm senii orda şafak tanımlamalarına bakıyodumm tam benımkının aynısı yzıverdımm

ben muhasebeee bakıyormm cnım:ssz:

ya dimi bazen cuk oturuo valla o tanımlar..gerçi bana tanım kalmadı yaaaa:27::27::27:

muhasebe iimiş inş bulursun kuzum..

sen napıon kuşumm

valla kuzu heyecan dorukta.börekler çörekler yapıldı:27: bakalım neler olacak yarın inşallah severler birbirlerini dua ediyorum:)

herkes attırmak istemiorum der ama attırır kuzum:1::1::1:

oooo o büyük gün geldi mi yaaa:52::52::52:

attırıyorum kuzumda içimden attırıyom:27: geldi büyük günnn :52:

ya dimi bazen cuk oturuo valla o tanımlar..gerçi bana tanım kalmadı yaaaa:27::27::27:

muhasebe iimiş inş bulursun kuzum..

:1:

valla öyle canım ama zor yaa kaç yerle görüştüm muhasebeyle birlikte hem birsürü iş yaptırıyolar gerçi sorun bu değildi yapardım işe girsem ama bi sebepten dolayı olmadı hiç biri iş bulmak zorr burda :50: busem sen nerde yaşıonn kuzumm:44:

valla kuzu heyecan dorukta.börekler çörekler yapıldı:27: bakalım neler olacak yarın inşallah severler birbirlerini dua ediyorum:)

sizinkiler tanışmıyomu zaten kuzum :27:

ooooo hazırlıkta büyük..severler tatlım severler ama yarın gelip anlat durumu he..:ssz::ssz::ssz:

canım ben aşkımın ailesiyle hatta bütün akrabalarıyla tanıştım.aşkımda ailemle tanıştı.zaten aynı mahallede olunca herkes birbirini biliyor görsel olarak.bi tek anneler tanışmadı muhabbet etmediler yani.yarında onlar tanışcak.

:1:

valla öyle canım ama zor yaa kaç yerle görüştüm muhasebeyle birlikte hem birsürü iş yaptırıyolar gerçi sorun bu değildi yapardım işe girsem ama bi sebepten dolayı olmadı hiç biri iş bulmak zorr burda :50: busem sen nerde yaşıonn kuzumm:44:

hadi ya..inş gönlüne göre bi yer olur cnm..ben istanbuldayım kuzum:8::8::8:

ooooo hazırlıkta büyük..severler tatlım severler ama yarın gelip anlat durumu he..:ssz::ssz::ssz:

anlatcam tabi bebeğim.aşkımlada konuştuğumuzda sana bi haberim var annenler yarın bize geliyor dedim.ciddimisin oleyy yaşasın diyo:) annem kız annesi olunca çekingen.daha ortada damat adayı yok askerde erken oldu tanışmak diyo.ama napayım işte annesi çok ısrar etti kızlar bende anneme baskı yaptım:52:

canım ben aşkımın ailesiyle hatta bütün akrabalarıyla tanıştım.aşkımda ailemle tanıştı.zaten aynı mahallede olunca herkes birbirini biliyor görsel olarak.bi tek anneler tanışmadı muhabbet etmediler yani.yarında onlar tanışcak.

he ben siz sözlüsünüz falan sandım canım ya kusura bakma :27: inşallah iyi anlaşırlarr bakalımm hadi hayırlısı :46: bizi gelişmelerden haberdar et cici kız ol uslu ol emi yawrum :46:

hadi ya..inş gönlüne göre bi yer olur cnm..ben istanbuldayım kuzum:8::8::8:

amin canım amin nasip bakalım benimki gidince bakıcam artık.. benim ailemde bana istanbula git diyo iş imkanı fazla diye ama benimki istemiyo :50:

Back