Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bilmiyorum canımı sıkıyor iyice şimdi de arkadaşıyla geze geze pazartesi gelirim demeye başladı. Hiçte hayalimdeki gibi bir buluşma olmayacak sanırım.Canım askerlik psikolojisi işte az bi zamanı kaldı orda iyice sıkılıyorum sağlıklı verdiği bi karar olduğunu sanmıyorum aldırış etme sen yine planını yap bence
tşkler bekleyıslerımızın sonu guzel olsun ınsSelamm canım :)
Bilmiyorum canımı sıkıyor iyice şimdi de arkadaşıyla geze geze pazartesi gelirim demeye başladı. Hiçte hayalimdeki gibi bir buluşma olmayacak sanırım.
herkese selammmm
Son günlerin verdiği bir şey galiba ilk ben karşılamak istiyorum. Onu otogardan bıraktığım da kendi kendime söz vermiştim onu bıraktığım yerden alacağım diye. Şimdi böyle diyince canım sıkıldı.Canım izne gelmiyor ki 12 gün sonra temelli geliyor ömür boyu yanında kalacak sıkma canını. Çalışsan bile akşam ya da hafta sonları yanında olacak. İstediğin an görüşebileceksin. Canın sıkıldığında başına bir şey geldiğinde anında yanına gelebilecek. Güzel yanlarını düşün.
Geri sayım başlamış hayırlı olsun
Napalım canım artık son günler yaklaşıyor heyecandan yerimde duramıyorum. Yarın son çiftli sayımız resmen haftaya geliyor ve ben hala inanamıyorum. Sen ne hazırlığı yapıyorsun canım.Selam kızlar nasılsınız nasıl gidiyor :)
hazırlıklardan dolayı bir türlü fırsat olmadı yazmaya özledim buraları
çok az kalmış kuzum bitince eve gelebildiğinde hissettiğin tek şey bitti mi şimdi oluyo :) tez vakitte geçsin şu son günleriniz :)Napalım canım artık son günler yaklaşıyor heyecandan yerimde duramıyorum. Yarın son çiftli sayımız resmen haftaya geliyor ve ben hala inanamıyorum. Sen ne hazırlığı yapıyorsun canım.
Hayırlı olsun canım nasıl mutlu oldum anlatamam :) Desene şuan az kaldığına inanamıyorum geldiğinde de geldiğine inanamayacağımçok az kalmış kuzum bitince eve gelebildiğinde hissettiğin tek şey bitti mi şimdi oluyo :) tez vakitte geçsin şu son günleriniz :)
bizim haftaya nişanımız varda onun hazırlığı :)
Son günlerin verdiği bir şey galiba ilk ben karşılamak istiyorum. Onu otogardan bıraktığım da kendi kendime söz vermiştim onu bıraktığım yerden alacağım diye. Şimdi böyle diyince canım sıkıldı.