• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Benim de annem engel oldu katmama. Hala merak ederim nasıl bir tepki verecekti acaba diye :KK64:

Bıraksaymış koysaymışsın ne olacak ki sanki. Ah bu bizim melake ailelerimiz damatlarına kıyamıyorlar.

canım sen yine iyi atmışsın ben çay kaşığının ucuyla bardağın içine sallayıverdim :) kahve pişerken tuz koymak daha iyi tuzun tadını daha iyi alır diyorlar ne kadar doğru bilmiyorum da ben sadece kahve pişirdikten sonra üstünden sallayıverdim tuzu :) ama nişanlımın söylediğine göre çok fazla tuz tadı alamamış bide kahve yanında çikolata var :)))

Sen fincana koyduktan sonra mı attın tuzu niye şeker gibi öncesinde yaparken karıştırmadın ki?

main.png
ŞAFAK 15 BURDUR
main.png

Sevdiğim askere gitti 15 gün sonraa gel teskere gelllllll

Bu dediğine göre askerliğin hemen bitmesi lazım. Ayyy az kalmış Leyloooş çok güzel heyecanlar bunlar, kahvesine tuz koy o yüz ifadesini görmek ayrı bir duygu oluyor. Gözümün önüne geldi de kayınvalidem içme oğlum dedikçe ben biticek o demiştim dibine kadar da içmişti suratı şekilden şekile girmişti. :KK71:

Öyle kuzum, inşaallah hepimiz kavuşuruz hayallerimize. Çok bekledik.. buradaki herkes çok çok güzel şeyleri hakediyor:KK19:Tuzlu kahve için şimdiden o kadar heyecanlıyım ki Kesinlikle koyacağım tuz, istemenin tadı orada zaten:p Maşallah içmiş senin sevdiğin, şimdikiler bir yudumdan sonra bırakıyorlar:KK48:

Evet kıyamadı damadına ayıp olurmuş kalabalıkta :63:

Kalabalık dediği sizin tarafla onların tarafı zaten kime ayıp olacaktı. Olan olmuş artık evlenince içirirsin sende en tuzlusundan. :KK76:

Öyle kuzum, inşaallah hepimiz kavuşuruz hayallerimize. Çok bekledik.. buradaki herkes çok çok güzel şeyleri hakediyor:KK19:Tuzlu kahve için şimdiden o kadar heyecanlıyım ki Kesinlikle koyacağım tuz, istemenin tadı orada zaten:p Maşallah içmiş senin sevdiğin, şimdikiler bir yudumdan sonra bırakıyorlar:KK48:

Leylooş nereye gittin yine. Kız bir yerinde dur 2 gün burdasın 3. gün gidiyorsun ne oldu yine?

İyi canım evdeyim hafta sonu dinlenmeye çalışıyorum sen napıyorsun nasılsın :) konuşabiliriz dilersen dinlemeye hazırım :)
ben de dinleniyorum canım. Kafam karışık bu aralar nişanlımla alakalı. Önceleri geldiğimde izin al diyip duruyordu şimdi ise izne gerek yok alma diyor. Ben beş gün çalışıyorum yani gelse de görüşemeyeceğiz. Bu da canımı sıktı

ben de dinleniyorum canım. Kafam karışık bu aralar nişanlımla alakalı. Önceleri geldiğı imde izin al diyip duruyordu şimdi ise izne gerek yok alma diyor. Ben beş gün çalışıyorum yani gelse de görüşemeyeceğiz. Bu da canımı sıktı
Canım askerlik psikolojisi işte az bi zamanı kaldı orda iyice sıkılıyorum sağlıklı verdiği bi karar olduğunu sanmıyorum aldırış etme sen yine planını yap bence

Back