- 12 Ocak 2010
- 3.044
- 30
- 118
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #99.441
Merabaa canlaar
Ahh ahh geleceği gün yaklaştıkça o sorular beni de boğmaya başladı tatlım
aynen öyle canım vallaayok canım hala bilmiyorum ne koysam diye düşünüyorum.. bugün bi polar yada kazak bakıcam çarşıdan, üzerine de not yazıcam, tezkereyi alıp gelirken giysin diye, onun hayali biraz mutlu eder diye düşündüm
bi de hazır çorba, çay, kahve, sıcak çikolata falan alıcam bugün, başka bişey gelmiyo aklıma
şimdi hatırladım canım daha önce konuşmuştuk..hemşerim benimbenimkide izmir/gaziemirde kırklareline geçiş yapıcak inş..
kız bnm annem canakkale gelıbolulu cok guzel memleket vala bnm askım edırne karagac 90/2b
kızzlar yeni oylama başlasın mı 3 gğn mü olsun
kızzlar yeni oylama başlasın mı 3 gğn mü olsun
90/2b yazmış bide kız bilmem mi devremsin sen benim
geliboluya yazın gezmeye gitmiştik, şehitlikleri felan dolaşmıştık. hatta annem nişanlıma bakarsın buraya çıkar askerliğin demişti valla orası oldu. annemin 6.hisleri kuvvetli vesselamben çanakkale'yide gelibolu'yuda beğendim valla. bayramda ailecek gidicez ama sonra yanlız kaçabilirsem aşkımla başbaşa çok daha güzel olacak
Bencede 3 gün yeter..
Bak iki gún oldu bir ton sayfa doldu..
Bugun baslat oylamayi ve persembe gunu yeni konuk otursun bence..
veya yarin otursun :))
ayyy ne guzel olur kızzbende kocacım gelsede hasret gıdersek
merhaba hoşgeldin gri arkadaş
iş bulma stresi diminişanlıma söylüyorumda bana kızıyor dert etme diyor moral veriyor.daha askerliği yarılamadık ama işte sıkıntı oluyor insana.
cnm içeceklerden hariç yiyeceklerde al, konserve olarak satılan yiyeceklerden al, cips felanda alabilirsin. kazağı iyi yaparsın alırsan, gelirken giyeceği için ayrı bi heves eder moral olur.bende ustaya gittiğinde moral olsun diye ilk çarşısına çıkarken giymesi için gömlek ve fermuarlı hırka almıştım.
aa sen gördeslimiydin kızkırklareli marmara tarafında olandı dimi ay ben kırklareli ve kırıkkale'yi hep karışıtıryorumda
ben bısefer kalplı kırmızı bır kutu aldım pastaneden ıcıne renklı drajeler kalplı specıal cıkolata lar koydum kalplı renklı kagıtlara guzel sozler yazdım bıde mektup yoladım aldında agladııı
ayy benım dedımı sende yap ama ben neapsamkı farklı seyle r dusunuorum ama olmuo oncekı sayfalarda jelıbon sıcak cıkolata sakız seker falan yolla dıolar ama bakalım olmazsa en buyuk suprızı yanına gıdıp yapcam
merhaba hoşgeldin gri arkadaş
iş bulma stresi diminişanlıma söylüyorumda bana kızıyor dert etme diyor moral veriyor.daha askerliği yarılamadık ama işte sıkıntı oluyor insana.
cnm içeceklerden hariç yiyeceklerde al, konserve olarak satılan yiyeceklerden al, cips felanda alabilirsin. kazağı iyi yaparsın alırsan, gelirken giyeceği için ayrı bi heves eder moral olur.bende ustaya gittiğinde moral olsun diye ilk çarşısına çıkarken giymesi için gömlek ve fermuarlı hırka almıştım.
aa sen gördeslimiydin kızkırklareli marmara tarafında olandı dimi ay ben kırklareli ve kırıkkale'yi hep karışıtıryorumda
ben hasta olucam galiba yaa gözlerim yaşlanıp duruyooo.. bide ellerim çok üşüyoooo:2:
ne zaman gelicek belli ?
ayyy ne guzel olur kızzbende kocacım gelsede hasret gıdersek
ah benim de aşkım gelsede hasret gidersekkk ahhhhhh ahhhhhhhhh
ben hasta olucam galiba yaa gözlerim yaşlanıp duruyooo.. bide ellerim çok üşüyoooo:2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?