Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

merhaba hoşgeldin gri arkadaş

iş bulma stresi dimi nişanlıma söylüyorumda bana kızıyor dert etme diyor moral veriyor.daha askerliği yarılamadık ama işte sıkıntı oluyor insana.
cnm içeceklerden hariç yiyeceklerde al, konserve olarak satılan yiyeceklerden al, cips felanda alabilirsin. kazağı iyi yaparsın alırsan, gelirken giyeceği için ayrı bi heves eder moral olur.bende ustaya gittiğinde moral olsun diye ilk çarşısına çıkarken giymesi için gömlek ve fermuarlı hırka almıştım.

şimdi hatırladım canım daha önce konuşmuştuk..hemşerim benimbenimkide izmir/gaziemirde kırklareline geçiş yapıcak inş..

aa sen gördeslimiydin kız kırklareli marmara tarafında olandı dimi ay ben kırklareli ve kırıkkale'yi hep karışıtıryorumda

kız bnm annem canakkale gelıbolulu cok guzel memleket vala bnm askım edırne karagac 90/2b

90/2b yazmış bide kız bilmem mi devremsin sen benim

geliboluya yazın gezmeye gitmiştik, şehitlikleri felan dolaşmıştık. hatta annem nişanlıma bakarsın buraya çıkar askerliğin demişti valla orası oldu. annemin 6.hisleri kuvvetli vesselam
ben çanakkale'yide gelibolu'yuda beğendim valla. bayramda ailecek gidicez ama sonra yanlız kaçabilirsem aşkımla başbaşa çok daha güzel olacak

Son düzenleme:

ayyy ne guzel olur kızz bende kocacım gelsede hasret gıdersek

evet canım marmara tarafında olan..manisalıyk canım evet

yapmasına yaparım ben de ama en son yolladığım kargo 1 ayda gitti eline, bozulur erir kurtlanır o çikolatalar, çok riskli öyle şeyler yollamam

evet canım iş bulam stresi çok sıkıntılı ama daha var dur yaa şimdiden takma sen onu tatlım :)
evt giyecek bişey bakıcam, yiyecek için karar veremedim yaa hem dedigim gibi eline ulaşacağı zamanı bilmiyorum hem de kıl yemek konsuunda baya seçici

ben hasta olucam galiba yaa gözlerim yaşlanıp duruyooo.. bide ellerim çok üşüyoooo:2:

aaa saldır c vitaminine, meyvelere, bitki çaylarına, dikkat et tatlım kendine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…