Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

merhabaaaben geldimmm
ho$geldin caniiim naber

Günluk Kullanma bence.. cildin bozulur..
özel günlerde.. Creme sür.. Ardindan fondoten.. ardinda pudra..
kalici olur oyle
banaydi galiba babyke bu yazdigin
sagol canim birde böyle deneyim

ah malesef öyle pissy'm biraz saglik sorunum var cigerimle/böbregimle ilgili ,bu yüzden cildim cabuk bozuluyo-yaglaniyo
bi sorayim canim mineral bazli fondöteni tesekkür ederim

evet canıım kısmetse oluyoruz valla inanamıyoruz hala ama bi yandan da artık bitsin diyoruz geçmiş olsun tekrar canım yaa en kısa zamanda düzelir inşallah..

vaaayyy başbaşa tatil kulağa çok hoş geliyor nereye kaçacaksınız romantik çiftler sizi

uzun çizme ve tunik bir kazakla oldukça güzel olursun. saçlarını ne renk yapıyorsun cnm ay boyattıktan sonra buraya yada facebooka ekle mutlaka çok merak ettim şimdiden.

ah malesef öyle pissy'm biraz saglik sorunum var cigerimle/böbregimle ilgili ,bu yüzden cildim cabuk bozuluyo-yaglaniyo
bi sorayim canim mineral bazli fondöteni tesekkür ederim

rica ederim cnm, bende doktora gitmiştim ilaçlar kullandım geçti ama doktor kan tahlili istedi korktum aldıramadım :26: benimde bu sivilcelerimin sorunu içten geliyor askerim bi gelsin doktora götürecek beni inşallah. zaten bana diyor ki seni check-up'a sokucam ondan sonra alıcam diş sorunum ve sivilce sorunum öncelikli sağlık sorunlarım maalesef.

hoşbuldum canım nasılsınnnnn ben boş gezenin boş kalfası takılıorum
hazırızzz esincimm
Maşallah hazırlıklar tam gaz süperr valllaaa
süperrrdur daha sizin hazırlıkları da görücezz az kaldı maşallah

evet canıım kısmetse oluyoruz valla inanamıyoruz hala ama bi yandan da artık bitsin diyoruz geçmiş olsun tekrar canım yaa en kısa zamanda düzelir inşallah..
bütün şafaklar bitmeye mahkumdur canımm sizdee bitirceksiniz tabiki
ben kaçıyorum kızlaaar hepinize iyi geceler, öpüyorum sizi.. yarın görşürüüzzz

iyi geceler tatlım

canımmm çok özlemiştik ama birbirimizz iki güncük sadeceeeaynen bendee uzun siyah çimelerim siyah tunik kazağım ve gri pantolomunu düşündüm ikinci bir şey almazsamcanım küllü bakır tonlarında boyatıcammm eklerim buraya daa facee de eklerim. mutlaka aşkıma süpriz yapıcam ilk defa saçlarımı boyatıcamm panik oldum

edacımm yazmayı unutmuşum canım ben sakaryadayım yaa..sevgilim egeye doğru gidelim de bayramdan önce çok sıkışık oluo değmez dedim ben boludaa butik bir yer buldum taş evler fln varr göl kenarındaa hoşuma gitti orayı ayarlıcaz inş

ne güzel ne güzel gidin tabi ohh keşke bizimde fırsatımız olsa
bayramda nişanlımın yanına cümbür cemaat gideceğimizden şimdiden plan yapıyoruz nasıl başbaşa kalırız diye deniz kenarında oturmak istiyoruzda

bayram zamanı olacağından tatillik yerler kalabalık olabilir cnm ama bu mevsimde göl kenarı taş ev wwwoouuu süppper aklıma aşk-ı memnu'da ki taş ev geldi

oyhhh maşallah canımm bayramdaa gidiyormusunuzz süper olurrgürkan için de moral olurr hem..ama başbaşa kalma ihtimalinizz düşük,bizde de olmuştu çünküü annesiyle benn savaş içindeydikk inşallah bulursunuz bir fırsat canımm
aşk-ı memnu'daki taş ev mişu saatten sonra bana her yer taş ev zatenn

selammm kızlarrr...askerime erzuruma gtmesi için uçak bileti bakıorum ama bulamıorummm yaaaadaha önce hiç uçakala işim olmuodu...aranızda bana fikir wericek war mı uçak firmaları hakkında?

COGU GITTI AZI KALDI DIYENLER
( 230/81 ARASI )
$AFAK SAYAN GÜZEL KIZLARIMIZ

90 FLOWERB

93 0306
2008

102 DİDEM_EVO

108 BABYKE

110 BUSRAE

135 HEJAR12

122 FIDES

165 SUSU

197 ANGELGÖZDE

198 ECEM3004

: :

200 GRIMSI

200 KARDELEN44

200 YENGEC123

200 MAVIMAVIMAVI

203 DUYGU_C

206 NURAN07

Bir Gün Gelecek Bir Gün Kalacak !!!!!

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…