- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #99.261
ho$geldin caniiim nabermerhabaaaben geldimmm
banaydi galiba babyke bu yazdiginGünluk Kullanma bence.. cildin bozulur..
özel günlerde.. Creme sür.. Ardindan fondoten.. ardinda pudra..
kalici olur oyle
ah malesef öyle pissy'm biraz saglik sorunum var cigerimle/böbregimle ilgili ,bu yüzden cildim cabuk bozuluyo-yaglaniyocildin karma yada yağlıya dönük laydim.
bu yüzden kullandığın nemlendiriciyi su bazlı al, yoğunluğu termal su özellikli olsun.
fondötenide mineral bazlı almalısın ayrıca sürdükten sonra pudra görünümü kazanan bu sayede parlaklığı ve yağlanmayı önleyen fondötenler var onlara bi göz atmalısın
hoşbuldum canım iyi olmaya çalışıorum görmee kayıp şu an tek göz ama sağlık olsunnsen nasılsın tatlım..teskereci devre oluosunuz artık
hoşbuldum canımm nasılsın?tacımızı size devredicezzz hazırmısın
ben kaçıyorum kızlaaar hepinize iyi geceler, öpüyorum sizi.. yarın görşürüüzzz
canım benimmm edacımm senin güzelliğin tatlımcanım ayarladım aslında ama ilk karşılaştığımızda ne giyceğimi sadecee...geçen haftasonu annemle alışveriş yapmıştık..kazaklar almıştım kendimee..bu haftasonu da gri kot pantolonu aldım ben..geçen sene sevgilim doğumgünümdee askerdeyken bana çizme almış yollamıştı hiç görmedi zaten onu dahaa..uzun çizmee altına da onu giyerim diorumdaa..biz bir kaç günlüğünee biyerlere kaçıcaz daa oraya giderken de farklı bişilerr götürücemm haftasonu alışveriş yapıcamm saçlarımı boyatıcam birdee amannn ne çok konuştum ben canımmm sen nasılsınnn
ah malesef öyle pissy'm biraz saglik sorunum var cigerimle/böbregimle ilgili ,bu yüzden cildim cabuk bozuluyo-yaglaniyo
bi sorayim canim mineral bazli fondöteni tesekkür ederim
hoşbuldum canım nasılsınnnnn ben boş gezenin boş kalfası takılıorumho$geldin caniiim naber
banaydi galiba babyke bu yazdigin
sagol canim birde böyle deneyim
ah malesef öyle pissy'm biraz saglik sorunum var cigerimle/böbregimle ilgili ,bu yüzden cildim cabuk bozuluyo-yaglaniyo
bi sorayim canim mineral bazli fondöteni tesekkür ederim
süperrrhazırızzz esincimm
Maşallah hazırlıklar tam gaz süperr valllaaa
evet canıım kısmetse oluyoruz valla inanamıyoruz hala ama bi yandan da artık bitsin diyoruzgeçmiş olsun tekrar canım yaa en kısa zamanda düzelir inşallah..
ben kaçıyorum kızlaaar hepinize iyi geceler, öpüyorum sizi.. yarın görşürüüzzz
canımmm çok özlemiştik ama birbirimizz iki güncük sadeceeevaaayyy başbaşa tatil kulağa çok hoş geliyornereye kaçacaksınız romantik çiftler sizi
uzun çizme ve tunik bir kazakla oldukça güzel olursun. saçlarını ne renk yapıyorsun cnm ay boyattıktan sonra buraya yada facebooka ekle mutlaka çok merak ettim şimdiden.
rica ederim cnm, bende doktora gitmiştim ilaçlar kullandım geçti ama doktor kan tahlili istedi korktum aldıramadım :26: benimde bu sivilcelerimin sorunu içten geliyor askerim bi gelsin doktora götürecek beni inşallah. zaten bana diyor ki seni check-up'a sokucam ondan sonra alıcamdiş sorunum ve sivilce sorunum öncelikli sağlık sorunlarım maalesef.
canımmm çok özlemiştik ama birbirimizz iki güncük sadeceeeaynen bendee uzun siyah çimelerim siyah tunik kazağım ve gri pantolomunu düşündüm ikinci bir şey almazsam canım küllü bakır tonlarında boyatıcammm eklerim buraya daa facee de eklerim. mutlaka aşkıma süpriz yapıcam ilk defa saçlarımı boyatıcamm panik oldum
edacımm yazmayı unutmuşum canım ben sakaryadayım yaa..sevgilim egeye doğru gidelim de bayramdan önce çok sıkışık oluo değmez dedim ben boludaa butik bir yer buldum taş evler fln varr göl kenarındaa hoşuma gitti orayı ayarlıcaz inş
oyhhh maşallah canımm bayramdaa gidiyormusunuzz süper olurr
ne güzel ne güzel gidin tabi ohh keşke bizimde fırsatımız olsa
bayramda nişanlımın yanına cümbür cemaat gideceğimizden şimdiden plan yapıyoruz nasıl başbaşa kalırız diyedeniz kenarında oturmak istiyoruzda
bayram zamanı olacağından tatillik yerler kalabalık olabilir cnm ama bu mevsimde göl kenarı taş ev wwwoouuu süppperaklıma aşk-ı memnu'da ki taş ev geldi
susum burdayım şafakları attırmaya geldim
selammm kızlarrr...askerime erzuruma gtmesi için uçak bileti bakıorum ama bulamıorummm yaaaadaha önce hiç uçakala işim olmuodu...aranızda bana fikir wericek war mı uçak firmaları hakkında?
attırdım şafakları cnmm biraz erken oldu ama aşkımla msn de görüşcez giremem belki tekrr dieee affedin beniii bi kaç gün aşkım burdaaaaatsın şafaklarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?