- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #99.081
bezmeyin biz bezersek bizimkiler napsınnnn ?? toparlanın hadi bakim
kızlar yaa rimel ne kullanıyorsunuz siz?
benim kirpikler kısa değil çok şükür ama şöyle dolgun kıvrık gösteren bi rimel bulamıyorum. bulduklarımda cebi çok yakıyor. kendimi pahalılara alıştırmakta istemiyorum sonra hep kullanmak isterim
benim kirpikler kısa değil çok şükür ama şöyle dolgun kıvrık gösteren bi rimel bulamıyorum. bulduklarımda cebi çok yakıyor. kendimi pahalılara alıştırmakta istemiyorum sonra hep kullanmak isterim
iyidir kuzu nolsun
benimkinin orada denetleme varmış yavrum 2 aydır eğitim eğitim yoruldu
neyseki bugün başladı 8 kasımda bitiyormuş..
bitsede rahat etsek hatta toptan bitse askerlik ne kadan muhteşem olur
Bitiyo aslında az kaldı da zor be canım çok özledim valla..
Dünde benımkının annesıne gıttım bu kadından cekecegım var benim şerepsizim
seviyorum seni kiz istesende istemesende ba$indayimaaa bak bak ne dioo en çok benm başımdaymış nasıl söz o öleeee
hahaa amann ladiymm bana çekmee.. annem sana çekmemi çok isterdi eminimm amaaaa hahahaa
sagol canim :13: evet insallah daha da güzel olur herseyanladım cnm iletişiminizin kopmamasına sevindim
umarım daha da güzel olur herşey
anliyorum canim ben bile yurt disi durumuna alisIk oldugum halde zor geliyo bu askerlikbiz aynı iş yerinde çalıştık, sonra işlerimiz ayrıldı her an beraber olmaya alışık oldugumuz için gün aşırı görüştük falan.. bizim en uzun ve ilk ayrılığımız oldu bu o yüzden çok zorlanıyoruzinşallah canım yaa bitsin de kurtulalım
tatlım ben avonun rimellerini kullanıyorum gayette memnunummkızlar yaa rimel ne kullanıyorsunuz siz?
eos hera hoşbuldum canım masallah azalttın ıyıce şafagı
Canım ben maybelline volume express kullanıyorum ambalajı sarı renkte fıyatı 15-20 civarı ama süper bi rimel hem dolgun hem uzun gösteriyo ve kullanıpta şikayetci olan kımseyı duymadım vazgecılmezım benım
ben avonun şu 4 kademeli olan rimelini kullanıyorum ama benim kirpikler kısa
ancak o uzun kıvrımlı ve dolgun gösteriyor
seviyorum seni kiz istesende istemesende ba$indayim
hahaha yok kiz estf benimki cok calisiyo diyebide evde i$ yapmasin kadinceez
tatlım ben avonun rimellerini kullanıyorum gayette memnunumm
saol cnm benmmm evet az kaldı 25 gün sonra depükliceksiniz beni
evet evet bitiyor çok şükürözlemden zor dayanıyoz valla
deme tertoo nasıl geçti müstakkayınvaliden nasıl davrandı sana
03062008, didem_evo, Duygu.C, EosHera+, flowerb+, Lady_cici+, mmeerraall, nuran07+, pissy+, sevgilim_benim
maşallah ne kalabalığızz
büyük bir zevkle depülkicim seni canımm
Bitiyo aslında az kaldı da zor be canım çok özledim valla..
Dünde benımkının annesıne gıttım bu kadından cekecegım var benim şerepsizim
tertoo napan yavruu
nasılsın canım?
off canım ya sorma bomboşum ya artık bunaldım cidden bide 3 gündür iletişim kuramıyoruz dağın başında zaten 1 ankesörlü var ona da yıldırım düşmüş konuşamıyoruz doğal olarak..Oda bunalmış sıkıldım dıyıp duruyo
Sende ne var ne yok cnm?
şafak saymaktan,özlemekten kafayı yidim
hb canım sende bizim tertiptensin dimi canım?
iyiyim ben şükür sen nasılsın tatlım*
kafayı yemişemm şafaktan aklım başka türlü çalışii
yaa tertoo çok bilmiş hatunn
Bi laf söyluyom ekleme yapmadan duramıyo çok bilmiş çok
Oğlunada çok düşkün kargo yollıcakmış koraya korayda benden bişeyler istedi dün aldım hazırladım götürdüm sanırım karışık aynı kolıye koycak ona canım sıkıldı ben bı poset yapmıstım bu posetı acmayın öylece koyunda dıyemedım laf söyler falan
Koraya aldıklarımı söylicem aldıklarımın fişin atmadım ordan okucam
Banane alla alla benimkileri özel olarak yesin
Oğlunada çok düşkün kargo yollıcakmış koraya korayda benden bişeyler istedi dün aldım hazırladım götürdüm sanırım karışık aynı kolıye koycak ona canım sıkıldı ben bı poset yapmıstım bu posetı acmayın öylece koyunda dıyemedım laf söyler falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?