- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #98.661
kizlar benim özel mesaj kutum bazen ne yaptigini bilemiyorgecikiyorum kusura bakmayin
bu kez mesaj aticam ama daha dü$ünüyorum ne yazsam diyeOoyyyy hadi hayırlısıı canımmmm sevindim adınaaa... =) ben cevap at yada atma demiyorum sana kalmışş
Tamamm canımmm
bu kez mesaj aticam ama daha dü$ünüyorum ne yazsam diye
kacan kovalanir taktigi uygulamam gerekiyo sadece iim sagol gibi seyler yazsam hic ilgilenmesem mi diyorum
İşe yarıyan bir taktik olmustur cogu zaman dadlum .
evet canim galiba cidden i$e yaramaya ba$liyo
ah bide $imdi uygun bi msj bulsam da atsam anouuu askerimin aklina geliyorum zaman zaman
ladym at artık bence budefa çok kaçarsan sonradan yakalayamz ona göre:))
kalbim yerinden cikacak gibi atiyo :) bi nasilsin demesine bileKasma sakin canım
ladym at artık bence budefa çok kaçarsan sonradan yakalayamz ona göre:))
kalbim yerinden cikacak gibi atiyo :) bi nasilsin demesine bile
haha kevsercim ömrün uzun olsun ya cok güldüm
kizlar cok normal bi msj attim iyiyim okula gidip geliyorum diye , hic onu sormadim bile hih
kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiizlaaaaaaaaaaaar benimki yine mesaj atti nasilsin felan diye allahiiiiiiiiiiiim dualarim kabul oluyo cok sükür ya rabbimbiliyodum ya biliyoduum sabahtan beri dua ediyorum msj atsin diye telefonu da yanima koydum biliyodumki dualarim kabul olcak Rabbime cok sükür askerim de beni düsünüyo kizlar gecen hafta cmtesi msj atmisti cvp vermemistim simdi tekrar atti sizce bu kez de mi cvp vermeyim yoksa msj atayimmi ????
sagol canim benimİyi etmişsin gülümmm bencee
tamam tatlim attim bende zatenbu sefer kesinlikle at mesaj cnm fazla naz aşık usandırır çocuk tam tekrar seni düşünmeye başlamışken geri tepmesin bence
sagol canim benim
ya öpen smileyler mi kaybolmu$ ben mi göremiyorum
tamam tatlim attim bende zatenama ne yazacagimi bilemedim , ilgilenmeyen bi cvp olsun diye iim okula gidip geliyorum nolsun iste yazdim sadece
İyiyim çok şükür canım sen nasılsın
Smiley'larda düzenleme var canım. İsimler yerine sayılar gelmiş
kalbim yerinden cikacak gibi atiyo :) bi nasilsin demesine bile
haha kevsercim ömrün uzun olsun ya cok güldüm
kizlar cok normal bi msj attim iyiyim okula gidip geliyorum diye , hic onu sormadim bile hih
im canım çok saol..
buarada kızlar bu topikten askeri kırklarelinde olan varmıydıya:26:..olduğu yer ii değil sürgün yeri diyolar..morallerimz sıfır bibilgi alabilsem rahatlıcamya..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?