- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #98.601
Kişiye Özel Fotoğraflı Asker Künyesi | HediyeDenizi.com
kızlar hedıye dusunuyodum ya bundAN sıparış etmeyı dusunuyorum . saçma mı sızce ya tam emın olamadım CADIARZU
canım arko traş ürünlerinden alsana köpüktü kremiydi kolonyasıydı. havlu da al :)
ben öyle yapmıştım gül fotoğraf falan da koymuştum. ne güzel kullanışlı işte
canım arko traş ürünlerinden alsana köpüktü kremiydi kolonyasıydı. havlu da al :)
ben öyle yapmıştım gül fotoğraf falan da koymuştum. ne güzel kullanışlı işte
Bence zaten künyesi var ve onu her gün boynuna takmaktan bıkmıştır, gerçi bunda senın resmın olcak ama, yine künye verince bilmem ki nasıl olur canım bilmiyorumkismile
Grimsi askerinle nasılsınız canım?
seninle hiiç konuşamıyoruz
işte aaynnen bende oraya takıldımm. gerçi ordakı kunyelerı askerlık bıtınce verıyolarmış geri herlde . ama bu hep bızde kalıcak. bnde kendıme onn resmının oldugu bı tane yaptırıcam :asigim:
ahh sabir i$i bunlar hep i$te , sabretmem gerekiyo guclubacismileİyiim bende canım çok şükür =)
en beklemediğin anda gelir bence nete)) guclubacismile
:teselli: üzülme canim telefonla idare edersiniz hic car$isi olmayanlar da varbenim askerimin 2 haftadır çarşısı yok :sinifsinif:
benim askerimin 2 haftadır çarşısı yok :sinifsinif:
iyiyiz bizdeÇok şükür iyiyiz canım :kedi: :1hug: siz nasılsınız
Merhaba kızlarr
Şafağım 27 turkbayragi
Taksimde canlı bomba saldırısı gerçekleşmiş..
Yaralanan polis ve vatandaşlarımızın tez zamanda iyileşmesini diliyorum Allah tan
Bu vatann her zman bizim vatanımız..
Allah bu ve buna benzer tüm saldırıları yapanların cezasını verir inşallah....
ahh sabir i$i bunlar hep i$te , sabretmem gerekiyo guclubacismile
canim senin askerin nerdeydi CADIARZU
ho$geldin EosHera'm Şeniz ma$allah $afagina kuzum
ben askerde kalıyo diye biliyorum. zaten adı yazıyo askeriye alsa ne yapcak ki künyeyi. hem benim bildiğim asker gelince künye kavgası olur. o der ben alcam o der ben alcam. banane benim askeriminkini ben alcaaamm kaydirigubbakcemile3işte aaynnen bende oraya takıldımm. gerçi ordakı kunyelerı askerlık bıtınce verıyolarmış geri herlde . ama bu hep bızde kalıcak. bnde kendıme onn resmının oldugu bı tane yaptırıcam :asigim:
iyiyiz bizde
ben askerde kalıyo diye biliyorum. zaten adı yazıyo askeriye alsa ne yapcak ki künyeyi. hem benim bildiğim asker gelince künye kavgası olur. o der ben alcam o der ben alcam. banane benim askeriminkini ben alcaaamm kaydirigubbakcemile3
Askerlik bitince künyeyi geri mi veriyolarmıs emin misin canım kaydirigubbakcemile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?