- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #98.581
rica ederim tugbacim , dün gece aklima geldi de yazdim önceki sordugunda hatirlamami$tim :kedi: tüm askerlerimizin hakkinda en hayirlisi neyse o olur in$allah :Saruboceq:laydim we pembe ojem bilgilerinz için çok teşekkür ederimmm..içimi aydınlattınız..bnde biraz araştırdım rahat bi yermiş die duydum... hakkında hayırlısı olur inşallahhh...o ii olsun bana yeter
az kalmi$ canim sabret son 100 güne ne kaldiki yerimsenibenŞafağımız 123
Balı, askerini çook özledi
günaydın canım aynen bendesırnaşık şey
oo kizlar gününüz süper ba$ladi desenize delikafaduldenkızlarrrrr günaydınnnnnnnkaydirigubbakcemile3aşkımla konuşuorummmmm çokkk mutluyummm onu görüommmmmmzemuszemuszemuszemusalkisalkisalkis
yok nefesim birakirmiyim sizi hic , aklimdan bile gecmiyo sempatiksalakcinniyok canım sizle niye kavga edim..nişanlıma azcık trip attım sempatiksalakcinni
kaydirigubbakcemile3
maşallaahh
günaydın kızlarrr
günaydin canim hayirli pazarlar zemuszemus
ho$ pazar günleri hep bi sIkIcIdir boshayallersmile
aynen canim ya boshayallersmile pff cok sIKICI basladim ben bugüneevet yaaa sorma saatlerde geri alındı ıyıce erken gelıyo saat bana kaydirigubbakcemile3
Sanada tatlim , insallah dedigin gibi mutlu bi gün olur :Saruboceq:Mutlu günler kızlar
hadi gözün aydin gözdem ya kaydirigubbakcemile5 200lerden kurtuldun heKızlar bnm şafak 199 muş aşkım öle dediii kaydirigubbakcemile2
kız neresi az 6 ay 3 hafta var daha eyvahedigeldismileaynen canim ya boshayallersmile pff cok sIKICI basladim ben bugüne
Sanada tatlim , insallah dedigin gibi mutlu bi gün olur :Saruboceq:
hadi gözün aydin gözdem ya kaydirigubbakcemile5 200lerden kurtuldun hemasallah canim cok az kaldi
deme öyle canim ya bak ne güzel 300lerin bittiben daha yenı ulaştıım 200lere kaydirigubbakcemile3
299
canim hic olurmu öyle sey 199 gün kalmis 460 nere 199 nere zemuszemuskız neresi az 6 ay 3 hafta var daha eyvahedigeldismile
deme öyle canim ya bak ne güzel 300lerin bitti
canim hic olurmu öyle sey 199 gün kalmis 460 nere 199 nere zemuszemus
Sanada tatlim , insallah dedigin gibi mutlu bi gün olur :Saruboceq:
COGU GITTI AZI KALDI DIYENLER
( 230/81 ARASI )
:lepi: $AFAK SAYAN GÜZEL KIZLARIMIZ :lepi:
92 FLOWERB
95 03062008
104 DİDEM_EVO
110 BABYKE
112 BUSRAE
137 HEJAR12
124 FIDES
168 SUSU
199 ANGELGÖZDE
:lepi: :lepi: :lepi: :lepi::lepi:
200 ECEM3004
202 GRIMSI
202 KARDELEN44
202 YENGEC123
202 MAVIMAVIMAVI
205 DUYGU_C
208 NURAN07
turkbayragi:teytey:turkbayragi:teytey:turkbayragi
BİR GÜN GELECEK BİR GÜN KALACAK
turkbayragi:teytey:turkbayragi:teytey:turkbayragi
geciyo canim gecmesine de önemli olan bu sürecte her$eyin en hayirlisi olmasievet zaman cabuk geçiyo :1rolleyes:
iyiyim tatlim , sen nasilsin yerimsenibeninşAllah dadlumm nasılsın olumunekankayizsmile
iyiyim tatlim , sen nasilsin yerimseniben
belki tombi$ nete gelir diye bekledim de , uzun süredir gelmiyo bugünde gelmicek gibi boshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?