- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #98.561
vallaaa yaa değişiyo habire:roflol:
14 ocak sulus butun ızınler bitti 30gün
:roflol::roflol::roflol:
ulan duyanda bişey yaptım sancak:roflol::roflol:
Hee hallettım canım cok heyecanlıydı ellerım tıtredıaklinialirimsmile
ii geceler kızlarrrrrrrrrrrr
delikafaduldendelikafaduldensonuç nasıl olucekk acepp:1ninca:
bende merakla beklıyorum sonucu cok heyecanlıyım o da heyecanlanırmı acaba :jeyyar:
hemdee nasıl heycanlanır delikafaduldendelikafadulden
hosgeldın canooopuyorumnanaktan
canim benim tombi$ de $öför olarak yapiyo ma$allah baya da rahat yaniTugbacm nasılsın benim arkadsımın sevgilisi istanbul gata da oda biliosun askeri hastanede yapıyor şöför değil ama cok rahat bizimkiler zaten K1 ehliyeti yani askeri şöförlük ehliyeti aldılar gittikleri yerdede şöför olcaklar büyük bi ihtimal tabi ihtiyaclara göre değişebilir ama sanslı oldugunu söyleyebilirim benim arkadasımla cok rahat konusuyorlar gün boyu nerdeyse :) için rahat olsun :1hug:
evet canim bana da öyle demi$ti , belki vizeleri felan var da $imdilik derse girmiyosa kalmi$tir evde ah bilmiyorumki boshayallersmile yarin birgün gelir meral yine in$allahgecen hafta konustugumuzda geldi demişti zaten herhalde ondandır acaba askeri nereye düştü komando diyodu ama hayırlısı olur insallah
ALLAH yardimcin olsun baliiim Şenizkızlar ben kaçar dua edin nolur salladıklarım tutsun :)
kızlarrrrr günaydınnnnnnnkaydirigubbakcemile3aşkımla konuşuorummmmm çokkk mutluyummm onu görüommmmmmzemuszemuszemuszemusalkisalkisalkis
Şafağımız 123
Balı, askerini çook özledi
bizle etmede -tatlicadiarzu-
kaydirigubbakcemile3yok canim önemli bi$ey olmadi cok $ükür yerimseniben
listede ismim olmadigi icin bi arkada$imiz ba$kasina devretmeyi dü$ünmü$te canim , dü$üncesine saygi duyarim tabi
ama ben severek attiriyorum listeyi zemuszemus hem $ükür listemde olan kimse de $Ikayetci degil
sagol canim benim opuyorumnanaktan
aman bişi olmasın bizide bırakmayı aklının ucundan geçirmeee olumunekankayizsmile
rica ederim güzelim opuyorumnanaktan
kusura bakma canim düzelttim bile yerimseniben
bu arada ma$allah 200lere geciyosun
sagol canim benim opuyorumnanaktan
seve seve azaltiyorum $afaklarinizi yerimseniben
canlarım bitiriyorum şaka gibi bende hala inanamıyorum yaaaa... darısı sızın basınıza...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?