Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

:jeyyar:
kankammŞeniz
pas vercektim yavrummsempatiksalakcinni
off efkara bagladım yavrucum slow turkude actım:delphin:
yarin napıo gezdiniz tozdunuzmuaklinialirimsmile
tabi ki deee uleynnnn :teytey:
çok özlemişim ama yaaaa çok da yakışıklı geldi gözüme aşkım allahımm yawrum o bnm onu anası bnm için doğurmuş sankiii yaaaa :jeyyar: çok mutluyum çok opuyorumnanaktanbayanssulusmile ama genede küstüm sana pas vermedin bana :mymeka:

:jeyyar:
tabi ki deee uleynnnn :teytey:
çok özlemişim ama yaaaa çok da yakışıklı geldi gözüme aşkım allahımm yawrum o bnm onu anası bnm için doğurmuş sankiii yaaaa :jeyyar: çok mutluyum çok opuyorumnanaktanbayanssulusmile ama genede küstüm sana pas vermedin bana :mymeka:

sıkı tut enısteyı kapmasınlar yakısıklı olmasın çok lennalsanaalsanasmile
kankam allah bozmasın mutlulugunuopuyorumnanaktan
ya dövme bee dertlıyız dıyoruz anlasana kızımmm sen hasretlık nedır bılırmısın lenn -tatlicadiarzu-

sıkı tut enısteyı kapmasınlar yakısıklı olmasın çok lennalsanaalsanasmile
kankam allah bozmasın mutlulugunuopuyorumnanaktan
ya dövme bee dertlıyız dıyoruz anlasana kızımmm sen hasretlık nedır bılırmısın lenn -tatlicadiarzu-
kaapamazlarr bi an dibimden ayırmıom :hulya: öldürürüm onu valla benden başkası bakamaz ona leynnn :enbuyukkk: hem didom üzülme gelcek artık aşkım bitioo :teytey:

Cnm ben selami şahin özledim teninin kokusunu dinliyorum çok dokundu beaa:içelim::delphin:
türkü dinlerim bende ama çok etkılıyo beni türküler:2:

bizim ark. var radyo dj yi açtım onu dinliom bende bu akşam hareketli gece.. Yabancı hazırlmaış kopuyom p c başındaaa :dance:

bende şimdi zara-ekrem düzgören'den bir fırtına tuttu bize türküsünü dinliyorum boshayallersmile

kaapamazlarr bi an dibimden ayırmıom :hulya: öldürürüm onu valla benden başkası bakamaz ona leynnn :enbuyukkk: hem didom üzülme gelcek artık aşkım bitioo :teytey:

didom sana selami şahinn manyak şarkılarını yollim miii yawruuu :hulya:

kankaa enıste senın gıbı sexi güzel hatunu bırakırmı leynn:jeyyar:
Ben bir tek adam sevdım onu mu dıyon canımaklinialirimsmile
Az kaldı canım da off çok özledim valla kaçıp gidesim varkaydirigubbakcemile4
104 gün yaparım bende askerlik bulaşık yemek ne varsa yaparım beasempatiksalakcinni
Benide alsınlar boş durmam valla:smiley-cool:

Back