- 30 Ocak 2009
- 3.202
- 14
- 683
- 37
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
- #98.401
selam kısceler..bugun bi acayibim been..ağlamak istiom baarmak kavga etmek istiommmmmm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nasıı yaa ne güzel yapıyodun işte hiç aksatmadan illa asker beklemen mi gerekiyo nasıl iş bulmaz:
selam kısceler..bugun bi acayibim been..ağlamak istiom baarmak kavga etmek istiommmmmm
turkbayragiKARANLIKTAN AYDINLIĞAturkbayragi
HASRETİN KUCAĞINA YENİ DÜŞENLER
:gitme:**(....460_230....)**:gitme:
...248 nefesim...
...258 saysaybitmiyor...
...285 kelebek1238...
...290 choqşeqer...
...296 thetis...
...296 siyahincim...
...296 miracle07...
...296 wbluebluew...
...296 tepkiselmi...
...298 melegim...
...298 Queen...
![]()
turkbayragi...300 rcd...turkbayragi
turkbayragi 301 qizz turkbayragi
turkbayragi 324 xdurux turkbayragi
turkbayragi...340 pissy...turkbayragi
turkbayragi...341 zeynelim...turkbayragi
![]()
turkbayragi 406 cagla22 turkbayragi
turkbayragi 407 sevgilim_benim turkbayragi
turkbayragi 408 _kvsr_...turkbayragi
turkbayragi 408 umursuna turkbayragi
turkbayragi 408 mesutugba turkbayragi
turkbayragi 408 mmeerraall turkbayragi
![]()
hihoyyytumutla mehtaP bekLeyenLerhihoyyyt
:lepi:cagla22===>14:lepi:
:lepi:nefesim===>14:lepi:
:lepi:wbluebluew===>53:lepi:
![]()
...HERŞEY VATAN İÇİN...
BİRGÜN GELECEK BİRGÜN KALACAK
tatlim ben vazgectim birakmiyorum listeyi yerimseniben
severek geliyorum ben KK ya , arkadaslari da cok seviyorum , ve $afaklari da her ak$am seve seve attiriyorum
hem benim sevdigim hala askerde $uan belki beraber degiliz ama ben buraya katildigimda da durum böyleydiherkes beni topige böyle kabul etti
bizde askerden sonra oturup ili$kimiz hakkinda konu$up karar vericez , bunu $uan askerlikte istemedigi icin ben ismimi listeden cikarmi$tim ama zaten pissyLe ayni yine kendimce sayiyorum ben $afagimi
hem askerimi de cooook seviyorum opuyorumnanaktan insanin illa beraber olmasi gerekmiyo asker beklemek icin , benim sevdigim asker ocaginda sonucta yine beklerim askerliginin bitmesini
liste yine her gece 00:00 da taze $afaklarla kar$inizda olacak opuyorumnanaktan listemden kimse sIkayetci degil bu durumdan
ayy noldu gene burda anlamadım ama son mesajına istinaden yazıorummm...
güzelimm kim uygun gormuo yaa..öyle şeyler düşüme lütfen..biz gayet memnunuzz.. olumunekankayizsmile
tatlım ellerine sağlıkk :1hug:
ama benım safagım 3oo bilmiyorumkismile
Tabiki güzelim yaa. Sonuçta bu anayasayla belirlenmiş kuralları olan bişey değil. E sende her gün gelip yapıyosun aksatmadan ,askerinde var. Daha ne olsun Ellerine sağlık :lepi:
laydimm biz senden gayet memnunuz bırakma bizikaydirigubbakcemile2
laydim yaa bizim tutugumuz şafakla askerimin tutugu bir degil..bn bu işten bişi anlamadım walla bizimki önde gdio hemen hemen 10 günzemuszemus
canım ben şimdi sipariş verdim onlardan 10 kasımda aşkım gelioo ya süpriz yapiyim dedimm tanesi 5 lira birazcık pahalı sanki:kedi:ama çok orjinal bi hediye olur benceee tek başınaaa olmaz yanına bişi almak lazım illakiayy ben bunları nası yapıcam?
ben mı yapcam imkansız delikafadulden
tamam sıparış vercm heralde![]()
teşekkür ederim canımm sanırım acemi birliğine şoför olarak gitti ondan bahsediosun senn benim askerim de ulaştırma gitmişti acemiyee orda inzibat olduu sonraa ustaadaa muhafızlı oldu..seçmeler oluo usta da orda belli olur sizindeesarılale şöfrdü ama yazmıomuş hiç bişi...orda seçicekler ne olcagını heralde..belki içerde bi görew werirler die düşünüorum...
bu arada geçmiş olsun sanada canımmmm
hatunlar nerdesiniz be yahuu dersten fırsat buluoryum iki dakka giriyim diorum kimsecikler yoksempatiksalakcinni
devremdden başkası yalan beeburdayımsempatiksalakcinni
maşallah canım hoşgeldinnn kız seninn askerin gelmedi mi ne işin var burdaakaydirigubbakcemile3şafak 203![]()
Yihaaaaaaaaayeniii krall devreee geliiyoooo:lepi: