Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

kızlarr sıze bişey sormaya geldimmm kaydirigubbakcemile4

bizin 18 kasım da Ugurla 2.yılımız oluyo da diyorum kı süpriz yapıyım ona. ama ne alıcagıma karar vermedimm
bana bi fikir verinnn bilmiyorumkismile

Bir gün daha bitiyor çok Şükür :Saruboceq:
şükürrrrrrrrrrrrr :lepi:
kızlarr sıze bişey sormaya geldimmm kaydirigubbakcemile4

bizin 18 kasım da Ugurla 2.yılımız oluyo da diyorum kı süpriz yapıyım ona. ama ne alıcagıma karar vermedimm
bana bi fikir verinnn bilmiyorumkismile

tatlım önceliklee daha niceee senelere girersiniz inşallahh...
hediye konusuna gelince sevgilini sen iyi tanırsın klasik şeyler alma.. hatta daha önce yapmadıysan şal falan örebilirsin senn elinden olur daha çok sevinirr

tatlım önceliklee daha niceee senelere girersiniz inşallahh...
hediye konusuna gelince sevgilini sen iyi tanırsın klasik şeyler alma.. hatta daha önce yapmadıysan şal falan örebilirsin senn elinden olur daha çok sevinirr

sağoll canımmm :1hug:
ya bilmiyorum kı aslında benden bjk forması ıstemıştı almayınca uzulmuştu onu mu alış gndersem dıoyrmm CADIARZU

hoşbuldum devremm özleştikk be yav dimiiiopuyorumnanaktannasıl gidioo heyecan durumları nedirrr bende bgnn 10dan geri sarmaya başlıorumm:3:bu aradaa oy verdim sana tertoooturkbayragi

sağol tertom gördüm teşekkürler

evt çok heycanlı ya sende anlarsın malum seninde ne kaldıki
annemde herşyin farkında bana aklını başına topla diyip duruo bi yandan askerimin telaşı bi yandan annemin stresi bişi anlamıyorum aslında pek

bu arada çok özledim kız bende seni nasıl oldu gözün iimisin

Son düzenleme:
sağol tertom gördüm teşekkürler

evt çok heycanlı ya sende anlarsın malum seninde ne kaldıki
annemde herşyin farkında bana aklını başına topla diyip duruo bi yandan askerimin telaşı bi yandan annemin stresi bişi anlamıyorum aslında pek

bu arada çok özledim kız bende seni nasıl oldu gözün iimisin
canım aynen benimdee ne hayallerim vardı askerim gelirken şöle yaparım böle yaparım diee bi koşuşturmanın içinde gidiorum şimdi aklım durdu resmensempatiksalakcinni..canım idare etmeye çalışıorum görmem yüzde 30 şu an baya bi kayıp anlıcağın ama buna da şükürr hiç bir zaman isyan etmiorumm allaha..Allah daha kötülerinden korusunopuyorumnanaktan
esin şafak kaç :)
slm herkese beşiktaş forması süper de askerde ne yapacak onu_? takım işleri askeriyede sorun olabilir gibi hissettim :S
canım sıkı durr atarsaaa NE ATLET NE DON ŞAFAĞIMIZ SADECEEEEE 10turkbayragikaydirigubbakcemile4kaydirigubbakcemile4

Back