- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
- #98.361
Divremmm.. 1 hafta yazıo kısım yaaaa delikafadulden
Anemmm nasıl bi duyguu :dance:
Sıra banada gelcekkk hihoyyyt
hihoyyytdelikafadulden:hooray::sm_cool::dance:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Divremmm.. 1 hafta yazıo kısım yaaaa delikafadulden
Anemmm nasıl bi duyguu :dance:
Sıra banada gelcekkk hihoyyyt
şükürrrrrrrrrrrrr :lepi:Bir gün daha bitiyor çok Şükür :Saruboceq:
kızlarr sıze bişey sormaya geldimmm
bizin 18 kasım da Ugurla 2.yılımız oluyo da diyorum kı süpriz yapıyım ona. ama ne alıcagıma karar vermedimm
bana bi fikir verinnn bilmiyorumkismile
tatlım önceliklee daha niceee senelere girersiniz inşallahh...
hediye konusuna gelince sevgilini sen iyi tanırsın klasik şeyler alma.. hatta daha önce yapmadıysan şal falan örebilirsin senn elinden olur daha çok sevinirr
sağoll canımmm :1hug:
ya bilmiyorum kı aslında benden bjk forması ıstemıştı almayınca uzulmuştu onu mu alış gndersem dıoyrmm CADIARZU
Sennkide bjk li yaniii :teytey:
Evet bak o da iyi fikir tatlımmm kaydirigubbakcemile5
Q7 forması ıstemıştı ama ben dıyorm kı kndıme de alıyım bırının arkasında 19 diğernde 03 yazsın CADIARZU
selammm hatunlarrrr
hoşgeldin devremmm yaŞeniz
hoşbuldum devremm özleştikk be yav dimiiiopuyorumnanaktannasıl gidioo heyecan durumları nedirrr bende bgnn 10dan geri sarmaya başlıorummbu aradaa oy verdim sana tertoooturkbayragi
esin şafak kaç :)
slm herkese beşiktaş forması süper de askerde ne yapacak onu_? takım işleri askeriyede sorun olabilir gibi hissettim :S
canım aynen benimdee ne hayallerim vardı askerim gelirken şöle yaparım böle yaparım diee bi koşuşturmanın içinde gidiorum şimdi aklım durdu resmensempatiksalakcinni..canım idare etmeye çalışıorum görmem yüzde 30 şu an baya bi kayıp anlıcağın ama buna da şükürr hiç bir zaman isyan etmiorumm allaha..Allah daha kötülerinden korusunopuyorumnanaktansağol tertom gördüm teşekkürler
evt çok heycanlı ya sende anlarsın malum seninde ne kaldıki
annemde herşyin farkında bana aklını başına topla diyip duruo bi yandan askerimin telaşı bi yandan annemin stresi bişi anlamıyorum aslında pek
bu arada çok özledim kız bende seni nasıl oldu gözün iimisin
canım sıkı durr atarsaaa NE ATLET NE DON ŞAFAĞIMIZ SADECEEEEE 10turkbayragiesin şafak kaç :)
slm herkese beşiktaş forması süper de askerde ne yapacak onu_? takım işleri askeriyede sorun olabilir gibi hissettim :S
selam kizlar ben geldim kaydirigubbakcemile2 nasilsiniz