Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

burdayken alamdım dıye yaa
hem sorun olur mu kı CADIARZU
vallaha bilmem ki belki olabilir ..

selam kizlar ben geldim kaydirigubbakcemile2 nasilsiniz
hoşgeldin canım nasılsın???

canım gecmiş olsun inşallah ilerde daha da iyi olursun:)
şafak harika canım benim çok şükür az kalmış kavuşmanıza:)

susu özel mesaj atmi$in canim liste icin , özge listeyi senden devralmisti yalnis hatirlamiyosam
tartisma sirasinda bana devretti , ben gecici olarak kabul etmistim ama sonrasinda da özge benim yapmami istedi böylelikle yapiyodum
ki benim bu ara pek online olmadigimi yazmisin canim her aksam girip $afaklari attiriyorum ben , sabahlari - öglenleri de okulda oldugum icin giremiyorum
bi persembe attiramadim , kuzenin dügün hazirligini yapiyoduk ev kalabalikti giremedim
ama yoksa elimden geldigince aksatmamaya calisiyorum ve severek de yapiyorum
yinede listeyi asker bekleyen birine devretmek istiyorsaniz saygi duyarim canim yerimseniben

oyy kıyamam sana yaa aferin böle ol işte rabbim karşılığını muhakkak vericektir canım:1hug:
seninde askerin vizelerre denk gelince gelicekti dimi şimdi bide o derdim var yandım ki ne yandım yaaa

benim şafağım 06 haftaya evde kahvaltı:roflol:

kızlar selammmmm...askerim aradı az önce erzurum mareşal çakmak asker hastenesine çıkmış ustası..hemde şöfr weya başak bişi yazmamaışlar heralde orada seçilcek onlar .. baktım netten ii bi yere benzio ama ynde aklım kalıo yaaaaranızda sewdigi hiç böle askeri hastenede yapan war mı?

turkbayragiBir Gün Daha Bitti Ömrümdenturkbayragi

Birgün Daha Bitti Şafagımızdan

Birgün Daha Bitti SenSiz...
......
Veeeee ?

Birqün Daha Yaklaştım Sana ¦

Birgün Daha Yaklaştım Gelecegime ¦

Birgün Daha Bitti ¦ Sensiz Ama Umutlu :1rolleyes:¦

turkbayragi$AFAK.....>168turkbayragi

hoşgeldin balların en tatlısı
Şeniz ho$bulduum fistiiiim
$afagina da ma$allah

selam cicim hoşgeldinn tatlımm...laflıorum tatlım nasıl olalım bildiğin gibi sen nasılsınnolumunekankayizsmile
ho$buldum sarilalemopuyorumnanaktan iyiyim canim bende ama benimkiyle tam 27 gün oldu ya boshayallersmile zor dayanir oldum hasretine

hoşgeldın tatlımm a.s.
ben iyiym sağol sen nasılsn
ho$buldum gizemcim opuyorumnanaktan
bende iyiyim canim tesekkür ederim

ho$buldum betü$üm opuyorumnanaktan iyiyim canim sen nasilsin
coktandir konu$amiyoruz canim özlettin kendini olumunekankayizsmile

olumunekankayizsmileohhhh canımmm yapcanızzz mı evde kahvaltı pekiiaklinialirimsmile yavv benim vizeler bayramdan sonraya kaldıı bi kaç gün gezerik yani aşkımlannn:lepi:

vallaha bilmem ki belki olabilir ..

canım gecmiş olsun inşallah ilerde daha da iyi olursun:)
şafak harika canım benim çok şükür az kalmış kavuşmanıza:)
inşallah canımm sen nasılsınnn askerinle görüşebildiniz mi?

canım hayırlısı olsun gönlünü ferahh tut şoför mi askerin?

anaammm devrem korkma ya şafağınız olmuş coni moni kim takar onu bunisempatiksalakcinni
cano yaaa tutanak tutmuşlarr mahkemeye vericez fln demişler ama skerde yetişmiii verirlersee sivil mahkemee oda hapis miş:1ninca:komutanıyla konuştu ama çok korkuorum vallakafamçokkarıştı
o zaman bana baska bı fıkır verın hihoyyyt

canım içeriye yiyecek sokabiliomu bilmiorum ama mutlu dükkan yaz google a bir bak derim

canım çok klasik olcak belki ama zaman herşeyin ilacııolumunekankayizsmile

yav korkma devrem sivilde o para cezasına çevriliyo merak etme askerim baya biliyo bu işleri . sen dsevdiceğine kavuşacağın anı düşün. valla kahvaltı bilmem ikimizin dedeside bizde kaldığı için belkide önce bizim eve gelebilir yani gerçeğe dönebilir kahvaltısempatiksalakcinni

sarılale şöfrdü ama yazmıomuş hiç bişi...orda seçicekler ne olcagını heralde..belki içerde bi görew werirler die düşünüorum...
bu arada geçmiş olsun sanada canımmmm

selammm hatunlarrrr
selamm devremmmm
selam kizlar ben geldim kaydirigubbakcemile2 nasilsiniz
selammmm fıstımmm hoşgeldinnn
maşallahhhhhhh devremm :teytey::lepi: delikafadulden
bu arada kızlarr askerim geçen günn benle telefonda konuşurkenn telefonu yakalattı çok endişeliyiz şu an
tatlım teskereciye bişi olmaz sıkma canını senn kaydirigubbakcemile2
hadi bakalım hayırlısı inşl tatlımm a.s.

canım çok klasik olcak belki ama zaman herşeyin ilacııolumunekankayizsmile
olumunekankayizsmile sagol canim aynen öyle

selammmm fıstımmm hoşgeldinnn
Şeniz

kizlar listeyi bundan sonra ben yapamicam , herkesin $afagi in$allah hayirlisiyla biter
$imdilik benimkiyle bir araya gelmedik diye listeden ismimi cikarmi$tim, askerden sonra belli olucak her$ey diye , ama listeyi o $ekilde yapmam uygun görülmüyo

öpüyorum herkesi kendinize iyi bakin , ALLAHim askerlerinizi korusun & biran önce kavu$tursun
turkbayragiturkbayragi

nasıı yaa ne güzel yapıyodun işte hiç aksatmadan illa asker beklemen mi gerekiyo nasıl iş bu lmaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…