- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #98.381
vallaha bilmem ki belki olabilir ..burdayken alamdım dıye yaa
hem sorun olur mu kı CADIARZU
hoşgeldin canım nasılsın???selam kizlar ben geldim kaydirigubbakcemile2 nasilsiniz
canım aynen benimdee ne hayallerim vardı askerim gelirken şöle yaparım böle yaparım diee bi koşuşturmanın içinde gidiorum şimdi aklım durdu resmensempatiksalakcinni..canım idare etmeye çalışıorum görmem yüzde 30 şu an baya bi kayıp anlıcağın ama buna da şükürr hiç bir zaman isyan etmiorumm allaha..Allah daha kötülerinden korusunopuyorumnanaktan
canım sıkı durr atarsaaa NE ATLET NE DON ŞAFAĞIMIZ SADECEEEEE 10turkbayragi
canım aynen benimdee ne hayallerim vardı askerim gelirken şöle yaparım böle yaparım diee bi koşuşturmanın içinde gidiorum şimdi aklım durdu resmensempatiksalakcinni..canım idare etmeye çalışıorum görmem yüzde 30 şu an baya bi kayıp anlıcağın ama buna da şükürr hiç bir zaman isyan etmiorumm allaha..Allah daha kötülerinden korusunopuyorumnanaktan
bu arada kızlarr askerim geçen günn benle telefonda konuşurkenn telefonu yakalattı çok endişeliyiz şu an
vallaha bilmem ki belki olabilir ..
Şeniz ho$bulduum fistiiiimhoşgeldin balların en tatlısı
ho$buldum sarilalemopuyorumnanaktan iyiyim canim bende ama benimkiyle tam 27 gün oldu ya boshayallersmile zor dayanir oldum hasretineselam cicim hoşgeldinn tatlımm...laflıorum tatlım nasıl olalım bildiğin gibi sen nasılsınnolumunekankayizsmile
ho$buldum gizemcim opuyorumnanaktanhoşgeldın tatlımm a.s.
ben iyiym sağol sen nasılsn
ho$buldum betü$üm opuyorumnanaktan iyiyim canim sen nasilsin
hoşgeldin canım nasılsın???
olumunekankayizsmileohhhh canımmm yapcanızzz mı evde kahvaltı pekiiaklinialirimsmile yavv benim vizeler bayramdan sonraya kaldıı bi kaç gün gezerik yani aşkımlannn:lepi:oyy kıyamam sana yaa aferin böle ol işte rabbim karşılığını muhakkak vericektir canım:1hug:
seninde askerin vizelerre denk gelince gelicekti dimi şimdi bide o derdim var yandım ki ne yandım yaaa
benim şafağım 06 haftaya evde kahvaltı:roflol:
inşallah canımm sen nasılsınnn askerinle görüşebildiniz mi?
vallaha bilmem ki belki olabilir ..
hoşgeldin canım nasılsın???
canım gecmiş olsun inşallah ilerde daha da iyi olursun:)
şafak harika canım benim çok şükür az kalmış kavuşmanıza:)
canım hayırlısı olsun gönlünü ferahh tut şoför mi askerin?kızlar selammmmm...askerim aradı az önce erzurum mareşal çakmak asker hastenesine çıkmış ustası..hemde şöfr weya başak bişi yazmamaışlar heralde orada seçilcek onlar .. baktım netten ii bi yere benzio ama ynde aklım kalıo yaaaaranızda sewdigi hiç böle askeri hastenede yapan war mı?
cano yaaa tutanak tutmuşlarr mahkemeye vericez fln demişler ama skerde yetişmiii verirlersee sivil mahkemee oda hapis miş:1ninca:komutanıyla konuştu ama çok korkuorum vallakafamçokkarıştıanaammm devrem korkma ya şafağınız olmuş coni moni kim takar onu bunisempatiksalakcinni
o zaman bana baska bı fıkır verın hihoyyyt
canım çok klasik olcak belki ama zaman herşeyin ilacııolumunekankayizsmileŞeniz ho$bulduum fistiiiim
$afagina da ma$allah
ho$buldum sarilalemopuyorumnanaktan iyiyim canim bende ama benimkiyle tam 27 gün oldu ya boshayallersmile zor dayanir oldum hasretine
ho$buldum gizemcim opuyorumnanaktan
bende iyiyim canim tesekkür ederim
ho$buldum betü$üm opuyorumnanaktan iyiyim canim sen nasilsin
coktandir konu$amiyoruz canim özlettin kendini olumunekankayizsmile
olumunekankayizsmileohhhh canımmm yapcanızzz mı evde kahvaltı pekiiaklinialirimsmile yavv benim vizeler bayramdan sonraya kaldıı bi kaç gün gezerik yani aşkımlannn:lepi:
inşallah canımm sen nasılsınnn askerinle görüşebildiniz mi?
canım hayırlısı olsun gönlünü ferahh tut şoför mi askerin?
cano yaaa tutanak tutmuşlarr mahkemeye vericez fln demişler ama skerde yetişmiii verirlersee sivil mahkemee oda hapis miş:1ninca:komutanıyla konuştu ama çok korkuorum vallakafamçokkarıştı
canım içeriye yiyecek sokabiliomu bilmiorum ama mutlu dükkan yaz google a bir bak derim
canım içeriye yiyecek sokabiliomu bilmiorum ama mutlu dükkan yaz google a bir bak derim
selamm devremmmmselammm hatunlarrrr
selammmm fıstımmm hoşgeldinnnselam kizlar ben geldim kaydirigubbakcemile2 nasilsiniz
maşallahhhhhhh devremmcanım aynen benimdee ne hayallerim vardı askerim gelirken şöle yaparım böle yaparım diee bi koşuşturmanın içinde gidiorum şimdi aklım durdu resmensempatiksalakcinni..canım idare etmeye çalışıorum görmem yüzde 30 şu an baya bi kayıp anlıcağın ama buna da şükürr hiç bir zaman isyan etmiorumm allaha..Allah daha kötülerinden korusunopuyorumnanaktan
tatlım teskereciye bişi olmaz sıkma canını senn kaydirigubbakcemile2bu arada kızlarr askerim geçen günn benle telefonda konuşurkenn telefonu yakalattı çok endişeliyiz şu an
hadi bakalım hayırlısı inşl tatlımm a.s.kızlar selammmmm...askerim aradı az önce erzurum mareşal çakmak asker hastenesine çıkmış ustası..hemde şöfr weya başak bişi yazmamaışlar heralde orada seçilcek onlar .. baktım netten ii bi yere benzio ama ynde aklım kalıo yaaaaranızda sewdigi hiç böle askeri hastenede yapan war mı?
olumunekankayizsmile sagol canim aynen öylecanım çok klasik olcak belki ama zaman herşeyin ilacııolumunekankayizsmile
Şenizselammmm fıstımmm hoşgeldinnn
olumunekankayizsmile sagol canim aynen öyle
Şeniz
kizlar listeyi bundan sonra ben yapamicam , herkesin $afagi in$allah hayirlisiyla biter
$imdilik benimkiyle bir araya gelmedik diye listeden ismimi cikarmi$tim, askerden sonra belli olucak her$ey diye , ama listeyi o $ekilde yapmam uygun görülmüyo
öpüyorum herkesi kendinize iyi bakin , ALLAHim askerlerinizi korusun & biran önce kavu$tursun
turkbayragiturkbayragi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?