- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #94.721
Çok mutluyummmmmm ALLAHIM ınanmıyorummmmmmmm
Devremmm alttaki listede ben yanlşş gözüküomm bi önceki düzgündüüü
kızlar, yılbaşına kadar,askerlik 12 aya düşünüyormuş:hooray:
kısa dönemler de 8 ay yapıcaklarmış..
gözünüz aydııınnn:lepi:
inş.:Saruboceq:inş.:Saruboceq:
kesin olsun:2:
delikafadulden:lepi:turkbayragi
Mehtap 212den sonra 1sempatiksalakcinni ınanamıorum hağla yıne gdıyorum kzılar askerıme gelelı ıkı gun oldu amaaaaa ablamla askerımın ikizi saolsun götryolarrrrrr cok mutluyum cokkkkkdelikafaduldenturkbayragi
ne oldu gözdemmhayırdır anlat bizde mutlu olalım:)
tatlım arayamamıştırr sıkma canınıııaskerim bugün aramadı yaaaaaa:gitme:
Allahh daimm etsinn gözdemmm kaydirigubbakcemile2Çok mutluyummmmmm ALLAHIM ınanmıyorummmmmmmm
Hadi hayırlısıı megimm ... Bizden sonrakilerinn yüzü gülcekkk zemuszemuskızlar, yılbaşına kadar,askerlik 12 aya düşünüyormuş:hooray:
Tamamdırr saolasınn devremm olumunekankayizsmileaa evt canım nese sen bi öncekini dikkate al devrem
Çok güzel tatlım yaa çok sevindim adına tadını çıkarr vallaaa hihoyyytMehtap 212den sonra 1sempatiksalakcinni ınanamıorum hağla yıne gdıyorum kzılar askerıme gelelı ıkı gun oldu amaaaaa ablamla askerımın ikizi saolsun götryolarrrrrr cok mutluyum cokkkkkdelikafaduldenturkbayragi
Mehtap 212den sonra 1sempatiksalakcinni ınanamıorum hağla yıne gdıyorum kzılar askerıme gelelı ıkı gun oldu amaaaaa ablamla askerımın ikizi saolsun götryolarrrrrr cok mutluyum cokkkkkdelikafaduldenturkbayragi
ohh ohhhhhhh hadi bakalımmm:lepi:turkbayragizemuszemuszemuszemuskaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile2hihoyyytalkisalkisalkis:dance::teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?