Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları ****işte prensesim Gazel'in odası ****

ya ne kadar güzel olmuş maşallah ben salak gibi eşimin aklına uydumda genç odası aldım oğluma heveslendim şimdi keşke bende böyle alsaydım yaa tühh

ay bi icim su olmus odasi ya gelin odasi gibi kücük prenses cok sansli bu konuda ya masal diyarina girmis gibi olucak :)
odasinin rengine bayildim en sevdigim renk cünkü
süslemeler detaylar bir harika
bebek besigi gelin gibi ya bayildimmmmmmm
allahim saglikla sihatle melegini kucagina almayi nasip etsin canim

ya ne kadar güzel olmuş maşallah ben salak gibi eşimin aklına uydumda genç odası aldım oğluma heveslendim şimdi keşke bende böyle alsaydım yaa tühh

üzülme tatlım sende ikinci bebişte yaparsın aynısını çünkü buda genç odası oluyro ben o yüzden özellikle işlemeli falan bişi almadım yerimseniben

saol canım Allah razı olsunn geç gelen bi prenses olduğu için kriz varlık yokluk dinlemeden elimizden gelen herşeyi yapmaya çalıştık ve kimsenin müdahele etmesine izin vermedim dile kolay 8 yıl olsun dimi teyzesi okadar Şeniz

odanız cok güzel lila favorim rengimdir de yanlız bu tüylü oyuncaklar bebeginize dokunmasın annesi.....

:Saruboceq:

kessinlikle canimcigim sizde meleginizde hakkediyo herseyin en güzelini en özelini
hersey gönlünüzce olsun insallah bitanem:Saruboceq:

mobilya seçimin gerçekten harika canım ama her yer aynı renk olmuş sanki heryer aynı notayı çalıyormuş gibi bence perdeler koyu mor falan olsaydı daha da güzel olurdu ayrıca yatak ve dolap açık mor zaten duvarlar bir koyu renk olsa ve perdeler de duvardan daha koyu olsa süper olurdu açık, koyu ilişkisine örnek olarak bir kaç resim ekleyeceğim. Demek istediğimi en iyi çiçeklerdeki açık koyu renk geçişlerinde görebilirsin.
TIPKI BURDAKı RENK GEÇıŞı GıBı!!!!!!!!!!!!

Son düzenleme:
NADıDEıRıS canım fikrini söylediğin için çok memnun oldum ...odayı yapmaya başlamadan önce bende aynı şekilde senin gibi düşündümmm ...ama malesef herşey istediğin gibi olmuyor çokk uğraştım açıklı koyulu olsun diye ama olmadı kısmet böyleymiş tabi şikayetçide değilim :)

cok zevklisin canım
oda süper ötesi olmus
güle güle büyüt bebişinini

ay ay ayyyyy,massallahlarin en büyügü gazelimize ve güzel odasina gelsin
bayildim bayildim civcivim...güle güle,huzurla,anali babali büyüsün bu seker odasinda insallah
valla ben elestiricek,yada eksik hicbisey göremedim,hattaa hatta sana bikac sorum olacak canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…