Çok haklısınızzz katılıyorum sizeeeEvet ölen bir cocuk vardi, bazi kesim gercekten cok üzüldü bu ölen cocuga.
Sonra baska bir cocugu daha öldürdüler hatta cikip biz öldürdük diye övünerek demec verdiler.
Cocuklarina ekmek götürmek isteyen bir itfaiyeciyi linc ettiler.
Ekmek parasi icin simit satan bir simitciyi darp ettiler.
Yaktilar yiktilar, millet malina zarar verdiler.
[video=youtube;kzlWjsBf5NE]http://www.youtube.com/watch?v=kzlWjsBf5NE[/video]
Ve bütün bu yakip yikmaya engel olmak isteyen polis gaz bombasi atsa ve bir vatandas daha ölse ALLAH korusun, bu kadar yakip yikan kaos cikaranlarin hic sucu olmazdi.
Eger bir suclu ariyorsaniz, 14 yasindaki cocugun eline sapan verip polis taslatan, eylem yaptiranlara bakin zira o cocugu gercekten bir cocuk olarak görseler ve önemseseler zaten polis taslatmazlardi.
O gün Berkin Elvan in canli bedenini kullanip polise tas attiranlar, bugün cansiz bedenini bahane edip yakip yiktilar bu kadar basit!!!
:)))
Size bir soru: Ölen insan için birşey değişecek mi? Ya da ölenlerin arkasından yazınca olanları değiştirebilecek miyiz?
Yazdığımı kendinizce yorumlamışsınız, ki yazdığım netti.
Siyasiler hakkında yazmayın yazmış mıyım? Siyasileri konuşmak, mevcut durumu tartışmak belki birşeyleri değiştirir ama ölenlerin cebinden çıkan, çıkmayan, ekmek almaya gitmeleri veya gitmemeleri öldükleri gerçeğini değiştirir mi?
Hepinize iyi paylaşımlar.
Ben şu Mune hanım taraf tutuyorsunuz, taraf mı tutuyorsunuz laflarından ciddi mana da sıkıldım.
Üyelere sen onun anneliğine yazma, sen bunun şusuna yazma denmez, her bölümde her üyenin yazdığına şunu şöyle yazma diye müdahale edemeyiz, yazılan site kurallarına aykırıysa ceza veririz, yapılması gereken budur.
Ben ne başbakan ne başkası için yazmam, hiçbir siyasiyi savunan mesajım yoktur, taraf olmam beklenmemeli, bunda yazmamın sebebi artık ölmüşler.
Ölmüş insanların arkasından yazmayın dedim defelarca, yazıyorsunuz bende ikazımı yineliyorum, sebep ölenlere saygı.
İnsanların fikrine karışmıyorum farkındaysanız, fikrinizi dile getiriş şeklinize karışıyorum, sizce cebinden çıkanlar için aaa belki onlarla oynayacaktı lafı alaycı değil mi?
Fikirlere karışmayın diyorsanız diğer üyelerin fikirleri de kendine ait, onlara da karışamam o zaman.Ki bu sitede kurallar herkese eşit işliyor.
Bu mesajım sondur, alaycı, üslubunda küçültücü, rencide edici sözler sarf eden, hakaret eden, polemiğe giren herkese ceza alır.
Ben resimlerle ,belgelerle konuşurum ,olmayan şeylerle değil ..
Bu arada aklıma gelmişken Berkinin cebinden 11 tane patlayıcı da çıkmış ,haberiniz olsun ..
ben orda insanların şehiti kullanmasından dolayı yorum yaptım .
Bir ülkenin Başbakanı koruma olmadan dolaşacakmış gibi bir yaklaşım vardı .
Başbakanın ölmesini isteyen zihniyetler koruma tutmasına da karşılarya o açıdan söylemiştim bu cümleyi ..
Hakeza Başbakan kim olursa olsun korunmak zorunda ,bu Erdoğanla alakalı bir durum değil ama bunu bile sırf Erdoğana olan kininden ötürü kullanmak isteyenler var
Siz benim şehitlere olan sevgimi saygımı hiç sorgulamaya kalkmayın .
Hakeza DHKP-C li birine şehit gözüyle bakan birinin beni sorgulaması çok ama çok anlamsız .
Ben resimlerle ,belgelerle konuşurum ,olmayan şeylerle değil ..
Bu arada aklıma gelmişken Berkinin cebinden 11 tane patlayıcı da çıkmış ,haberiniz olsun ..
dün haberlerde bir kaç öğrencinin boş bir eve girip burayı berkinin evi yaptık diye haber yapmalarını izledim.
evin bir sahibi varmış üstelik evin sahibi gelirse ikna etmeye çalışacağız dediler.
eşylarını koyup o evde yaşamaya başlamışlar amaç ne anlamış değilim.
evet bunu ben de gördüm
çok saçma geldi bana da
polis filan çağırmamışlar mı onu merak ettim
başkasının evini işgal resmen bu
evet ev sahibinin haberi yok zorla girip yerleşmişler eve.
bir de kocaman pankart asmışlar.
nedense bu öğrencilere tepki yok
14 yaş çocuktur. ben onu çocuk olarak görüyorum. yasalarda öyle. doktorlarda öyle.
çocuk gelin tabirini bilirmisiniz. 14 15 yaşında evlendirilenlere denir. çocuk oldukları içinde bu suçtur.
çocuk değil diyorsanız bunları genç olarak görüyorsanız,bu evliliklerede normal bakıyorsunuz demektir. bu durumda zaten bunu sizin gibi düşünenlerle konuşmam bile ben. bu yaştakiler, ne olursa olsun henüz gelişmemişlerdir. yetişkin değillerdir.
Evet ölen bir cocuk vardi, bazi kesim gercekten cok üzüldü bu ölen cocuga.
Sonra baska bir cocugu daha öldürdüler hatta cikip biz öldürdük diye övünerek demec verdiler.
Cocuklarina ekmek götürmek isteyen bir itfaiyeciyi linc ettiler.
Ekmek parasi icin simit satan bir simitciyi darp ettiler.
Yaktilar yiktilar, millet malina zarar verdiler.
[video=youtube;kzlWjsBf5NE]http://www.youtube.com/watch?v=kzlWjsBf5NE[/video]
Ve bütün bu yakip yikmaya engel olmak isteyen polis gaz bombasi atsa ve bir vatandas daha ölse ALLAH korusun, bu kadar yakip yikan kaos cikaranlarin hic sucu olmazdi.
Eger bir suclu ariyorsaniz, 14 yasindaki cocugun eline sapan verip polis taslatan, eylem yaptiranlara bakin zira o cocugu gercekten bir cocuk olarak görseler ve önemseseler zaten polis taslatmazlardi.
O gün Berkin Elvan in canli bedenini kullanip polise tas attiranlar, bugün cansiz bedenini bahane edip yakip yiktilar bu kadar basit!!!
Sen ölen zavallı insanları bırakıp kocam işsiz kaldı sgk mız yatmadığı için hastanelere kabul edilmiyoruz gibi vahim bir durumun proyestosunu yapsan bak bakalım polis sana ne yapıyor..........bırakın artık şu gariban insanları enerjini yanlış yerde boşaltıyorsun.........senin çocuğun emekli olamayacak hiç aklına gelmiyor mu neler olacsk bu ülke ne türlü sefalete boyun eğecek varsa yoksa benim polisim benim başbakanım.......sen diyorum sen sen ne olacaksın yoksa sizin gibiler çifte vatandaş mı
Maaşlarımız düşük diye bir sokaklara düşün bakalım.Ya da atama istiyoruz diye...Kimse size polis,asker öldürün demedi.Beddua etmeden evvel okuduğunuzu anlamaya çalışın.
allah ıslah etsin beddua değil dua dır. porotesto haktır ama yakıp yıkmamak kaydıyla konu buydu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?