İşte Miss Turkey 2015 güzelleri!

şu an ciddi ciddi oturdum evde yarışmaya bakıyorum ve kk ya girdim bu topiği aradım:benim favori yarışmacı numaralarım 1 ve 7 numara, bu arada ilk 10 a girecek numaralar ise bence şöyle:1-2-5-7-13-16-18-19 numara diğer ikiyi bulamadım:KK48:

bu arada yarışmacıların hepsinin burunu sanki problemli gibi,yanlış mı makyaj yapılmış anlamadım ki:KK64:

Yine iddiasiz bir yarisma cevrede guzel kizlar var ama bu yarismalara katilmiyorlat sanirim.
Benim favorim 1 numara.

evet bende dedim 1 numara ve 7 numara fena değil
Yurt disinda hic sonuc alinamiyor. Secimlerimiz isabetli olmuyor sanirim. Gerci iclerinden en iyisini secmeye calisiyoruz halk olarak.
Fakat genelde bizim begendiklerimiz degil cok sacma sapan kizlar dereceye giriyor :110:

Yurt disinda hic sonuc alinamiyor. Secimlerimiz isabetli olmuyor sanirim. Gerci iclerinden en iyisini secmeye calisiyoruz halk olarak.
Fakat genelde bizim begendiklerimiz degil cok sacma sapan kizlar dereceye giriyor :110:
belki torpilli olanlardır bilemiyorum:KK48: ben de 1 ve 7 diyorum ama zaten öyle wooow diyecek kimsede yok:110:

Simdide mecburiyetten 2 numara favorim oldu. O kizdada birsey eksik ama ne bilemiyorum.

Ya ben begendigim kizi bulamadim :KK43: daha yeni actim..

Burunlarinda sorun yok bence isiktan kaynakli yamugummm..
ya işte bilemedim hepsinin burunları tuhaf geldi benim gözüme,benim de çok beğendiğim yok ama işte 1 ve 7 numara en beğendiklerim,ilk 10 da 1,2,5,7,13,16,18,19 girer diyorum,varmı arttıran:KK69:

Back