İşte Karşınızda Eylül Melekleri

sağlıkla iyi günlerde büyüsün bebişleriniiiiizzzz...hepsine kocaman maşallahhhh

... Anne .............. Haftası .............. Doğum Tarihi ..................... Bebeğin ısmi ................................ Doğum Kilosu .................. Boyu ............ Doğum Şekli

... azbycv .............. 27+4 ............... 10/07/2009 ..................... Salih Yusuf / Hale Rüveyda ................1000 gr / 890 gr ............. 37 cm / ??? ............ Sezeryan

... acelya .............. 34+3 ............... 29/07/2009 ......................... Selen / ıpek............................. 2200 gr / 2300 gr ............. 45 cm / 45 cm ............ Sezeryan

...myladybird...........36+2.................09/08/2009................................DOĞA......................................2440gr...........................46cm.................sezeryan

Son düzenleme:
allah hepsine uzun ve hayırlı omurler versin. maşallah
darısı saglıkla, hayırlısıyla bizlerin başına.
vallahi şaka gibi geliyor bazen ne kaldı şurda heyecanlandım..

SAD,SEYBAY,BIRBELEMIR ARKADaslarimizda dogurduuuuuuu

Selam kızlar...
Bizde dünyaya merhaba dedik.
2 akşamı bebeğin hareketleri azalkdı diye acile gittim 3 cm açıklık varmış doğum başlamış bebeğim 34. haftasında olduğu için serumla prepar tedavisi uygulandı 2 hafta 2 haftanın sonunda ilaç kesildi 36. hafta tamamlandığı için ve o gün iytibariyle 7 cm açıklıkla sezeryana girdim. Oğlum dünyaya merhaba dedi Çok sıkıntılı bir dönemdi.
Adı henüz netleşmedi Eray ya da Koray olacak 35+6 da (17.08.2009 saat 20:00 'de) sezeryanla dünyaya merhaba dedik. Boyu 52 kilosu 3430 maşallah deyin oğluma teyzeleri.. 3 gün hastanede bebek odasında kaldı ben taburcu olduktan 1 gün sonra oğlumu eve getirebildik. Rabbim herkese nasip etsin.

maşallah canım Allah analı babalı büyütsün bizlerede nasip etsin hayırlısıyla

maşallah bebişine Allah sağlıklı,mutlu ve huzurlu ömür versin opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…