İşte Karşınızda Eylül Melekleri

sağlıkla iyi günlerde büyüsün bebişleriniiiiizzzz...hepsine kocaman maşallahhhh:nazar::nazar:

... Anne .............. Haftası .............. Doğum Tarihi ..................... Bebeğin ısmi ................................ Doğum Kilosu .................. Boyu ............ Doğum Şekli

... azbycv .............. 27+4 ............... 10/07/2009 ..................... Salih Yusuf / Hale Rüveyda ................1000 gr / 890 gr ............. 37 cm / ??? ............ Sezeryan

... acelya .............. 34+3 ............... 29/07/2009 ......................... Selen / ıpek............................. 2200 gr / 2300 gr ............. 45 cm / 45 cm ............ Sezeryan

...myladybird...........36+2.................09/08/2009................................DOĞA......................................2440gr...........................46cm.................sezeryan

Son düzenleme:
allah hepsine uzun ve hayırlı omurler versin. maşallah :nazar:
darısı saglıkla, hayırlısıyla bizlerin başına.
vallahi şaka gibi geliyor bazen ne kaldı şurda heyecanlandım..

Kızlar yavaş yavaş başlıyoruz artık bebişleri karşılamayaaa :teytey: :teytey: :teytey:

Listemizi de yapalım hemeeeennn:

... Anne .............. Haftası .............. Doğum Tarihi ..................... Bebeğin İsmi ................................ Doğum Kilosu .................. Boyu ............ Doğum Şekli

... azbycv .................. 27+4 ............... 10/07/2009 ..................... Salih Yusuf / Hale Rüveyda ................1000 gr / 890 gr ................. 37 cm / ??? ............ Sezeryan

... acelya ................... 34+3 ............... 29/07/2009 .............................. Selen / İpek............................ 2200 gr / 2300 gr .............. 45 cm / 45 cm ............ Sezeryan

... MyLadyBird ........... 36+2 ............... 09/08/2009 ................................... Doğa ....................................... 2440 gr ............................. 46 cm ................. Sezeryan

SAD,SEYBAY,BIRBELEMIR ARKADaslarimizda dogurduuuuuuu

Selam kızlar...
Bizde dünyaya merhaba dedik.
2 akşamı bebeğin hareketleri azalkdı diye acile gittim 3 cm açıklık varmış doğum başlamış bebeğim 34. haftasında olduğu için serumla prepar tedavisi uygulandı 2 hafta 2 haftanın sonunda ilaç kesildi 36. hafta tamamlandığı için ve o gün iytibariyle 7 cm açıklıkla sezeryana girdim. Oğlum dünyaya merhaba dedi Çok sıkıntılı bir dönemdi.
Adı henüz netleşmedi Eray ya da Koray olacak 35+6 da (17.08.2009 saat 20:00 'de) sezeryanla dünyaya merhaba dedik. Boyu 52 kilosu 3430:nazar::nazar::nazar::nazar: maşallah deyin oğluma teyzeleri.. 3 gün hastanede bebek odasında kaldı ben taburcu olduktan 1 gün sonra oğlumu eve getirebildik. Rabbim herkese nasip etsin.

Selam kızlar...
2 akşamı bebeğin hareketleri azalkdı diye acile gittim 3 cm açıklık varmış doğum başlamış bebeğim 34. haftasında olduğu için serumla prepar tedavisi uygulandı 2 hafta 2 haftanın sonunda ilaç kesildi 36. hafta tamamlandığı için ve o gün iytibariyle 7 cm açıklıkla sezeryana girdim. Oğlum dünyaya merhaba dedi Çok sıkıntılı bir dönemdi.
Adı henüz netleşmedi Eray ya da Koray olacak 35+6 da (17.08.2009 saat 20:00 'de) sezeryanla dünyaya merhaba dedik. Boyu 52 kilosu 3430:nazar::nazar::nazar::nazar: maşallah deyin oğluma teyzeleri.. 3 gün hastanede bebek odasında kaldı ben taburcu olduktan 1 gün sonra oğlumu eve getirebildik. Rabbim herkese nasip etsin.

:nazar: maşallah canım Allah analı babalı büyütsün bizlerede nasip etsin hayırlısıyla

Selam kızlar...

maşallah bebişine :nazar: Allah sağlıklı,mutlu ve huzurlu ömür versin opuyorumnanaktan

X