Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar yavaş yavaş başlıyoruz artık bebişleri karşılamayaaa :teytey: :teytey: :teytey:
Listemizi de yapalım hemeeeennn:
... Anne .............. Haftası .............. Doğum Tarihi ..................... Bebeğin İsmi ................................ Doğum Kilosu .................. Boyu ............ Doğum Şekli
... azbycv .................. 27+4 ............... 10/07/2009 ..................... Salih Yusuf / Hale Rüveyda ................1000 gr / 890 gr ................. 37 cm / ??? ............ Sezeryan
... acelya ................... 34+3 ............... 29/07/2009 .............................. Selen / İpek............................ 2200 gr / 2300 gr .............. 45 cm / 45 cm ............ Sezeryan
... MyLadyBird ........... 36+2 ............... 09/08/2009 ................................... Doğa ....................................... 2440 gr ............................. 46 cm ................. Sezeryan
Selam kızlar...
Bizde dünyaya merhaba dedik.
2 akşamı bebeğin hareketleri azalkdı diye acile gittim 3 cm açıklık varmış doğum başlamış bebeğim 34. haftasında olduğu için serumla prepar tedavisi uygulandı 2 hafta 2 haftanın sonunda ilaç kesildi 36. hafta tamamlandığı için ve o gün iytibariyle 7 cm açıklıkla sezeryana girdim. Oğlum dünyaya merhaba dedi Çok sıkıntılı bir dönemdi.
Adı henüz netleşmedi Eray ya da Koray olacak 35+6 da (17.08.2009 saat 20:00 'de) sezeryanla dünyaya merhaba dedik. Boyu 52 kilosu 3430 maşallah deyin oğluma teyzeleri.. 3 gün hastanede bebek odasında kaldı ben taburcu olduktan 1 gün sonra oğlumu eve getirebildik. Rabbim herkese nasip etsin.
maşallah canım Allah analı babalı büyütsün bizlerede nasip etsin hayırlısıyla
Selam kızlar...
Bizde dünyaya merhaba dedik.
2 akşamı bebeğin hareketleri azalkdı diye acile gittim 3 cm açıklık varmış doğum başlamış bebeğim 34. haftasında olduğu için serumla prepar tedavisi uygulandı 2 hafta 2 haftanın sonunda ilaç kesildi 36. hafta tamamlandığı için ve o gün iytibariyle 7 cm açıklıkla sezeryana girdim. Oğlum dünyaya merhaba dedi Çok sıkıntılı bir dönemdi.
Adı henüz netleşmedi Eray ya da Koray olacak 35+6 da (17.08.2009 saat 20:00 'de) sezeryanla dünyaya merhaba dedik. Boyu 52 kilosu 3430 maşallah deyin oğluma teyzeleri.. 3 gün hastanede bebek odasında kaldı ben taburcu olduktan 1 gün sonra oğlumu eve getirebildik. Rabbim herkese nasip etsin.
maşallah bebişine Allah sağlıklı,mutlu ve huzurlu ömür versin opuyorumnanaktan