İşte Karşınızda Eylül Melekleri

_SakURa_

Reyyan - İsmail Kerem <3
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2007
3.395
21
Kızlar yavaş yavaş başlıyoruz artık bebişleri karşılamayaaa :teytey: :teytey: :teytey:

Listemizi de yapalım hemeeeennn:

... Anne .............. Haftası .............. Doğum Tarihi ..................... Bebeğin ısmi ................................ Doğum Kilosu .................. Boyu ............ Doğum Şekli

... azbycv .................. 27+4 ............... 10/07/2009 ..................... Salih Yusuf / Hale Rüveyda ................1000 gr / 890 gr ................. 37 cm / ??? ............ Sezeryan

... acelya ................... 34+3 ............... 29/07/2009 .............................. Selen / ıpek............................ 2200 gr / 2300 gr .............. 45 cm / 45 cm ............ Sezeryan

... MyLadyBird ........... 36+2 ............... 09/08/2009 ................................... Doğa ....................................... 2440 gr ............................. 46 cm ................. Sezeryan

Son düzenleme:
ayyy görünce çok heycanlandım ya allahım bugunlere kadar geldik ya şükürler olsun :))))

nasıl heyecanlandım.annemizi hatırlıyorum.bebişi ve kendisi nasılmış.umarım ikiside iyidir.allah sağlıklı uzunnnnnnnn ömürler versin.

çok şaşırdım..temmuz annelerini okurken birden eylül annelerinden arkadaşımızın doğurduğu haberini okudum...sağlık diliyorum annemize ve bebeklerine...

Nedense çevremde gebe olan ve kk da duyduğum bebeklerimiz erken geliyor..vakitlice sağlıkla gelsin inşallah meleklerimiz..

ne guzel bir başlık :)) ilk anne adayımızı tebrik etmek istiyorum .....hayırlısıyla eklensin bakalım meleklerimiz buraya :))

hadi bakalım hayırlısııı,listede ilk kimler olacak bakalııımm.sağlıkla zamanıyla olsun inşallah arkadaşlar sağlıkla kucağımıza alalım inşallahhh.

inşallah kızlar sağ salim sağlıkla gels,n bebişlerimiz :)
ay öyl heyecanlanıyorum ki, çünkü kavuşmaya az kaldı biliyorum :) :) :)
ayrıca yakın zamanda beşik, araba ve dolap işini de halledip çantamı hazırlıyorum, belli olmuyor bebişlerin işi :roflol: :roflol: :roflol:

inşallah kızlar sağ salim sağlıkla gels,n bebişlerimiz :)
ay öyl heyecanlanıyorum ki, çünkü kavuşmaya az kaldı biliyorum :) :) :)
ayrıca yakın zamanda beşik, araba ve dolap işini de halledip çantamı hazırlıyorum, belli olmuyor bebişlerin işi :roflol: :roflol: :roflol:

herşeyin hayırlsıs canım ama ben son olanlardan ve rüyalarımdan sonra tırstıııım çantamı filan hemen hazırlıcam ne olur olmaz kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

aynen valla anneme de söyledim dün akşam,bayağı güldü halime :roflol:
hayırla ve sağlıkla gelsinler inşallah :Saruboceq:

sakura bacım ellerine sağlık
bismillah dedik ve ilk melekler geldi hayırlısıyla
sağlıcakla da hastaneden çıkıp evlerine dönmek nasip olsun
resimleride vardır diye umut ediyordum ama eklenmemiş
en kısa zamanda resimlerinide ekleriz inşallah

delikafadulden ayy nasıl şaşırdım anlatamamm .... ayyy zaman daralıyyor..sırayla bizim meleklerimizde gelicek.... rabbim hepimizin yardımcısı olsun..:Saruboceq:

ılk annemizi tebrik ederim. En kısa zamanda yavrularıyla evlerine dönmeleri dileyiğle.
Sakura listene doğdukları haftalarınıda eklersen iyi olur diye düşünüyorum.

sağlıkla gelsin meleklerimiz allah annelerimizi ve bebeklerimizi sağlıkla kurtarsın kucaklarına almayı nasip eder inş. :Saruboceq:

Kızlar korktummmm:1shok:
Kaç haftalık doğurmuş annemiz? Bebiş nasılmış? herşey yolunda mı ben de ekim annesiyim?
Neden erken doğurmuş?

Güzel bebeklerimizi Allah analı babalı sağlıklı sihhatli büyütsün. İlk eylül annemizide tebrik ederim .

Darısı başımıza sağlıklı sıhhatli zamanında gelir inşallah bebişlerimiz.

ikiz annemizi tebrik ederim, allah sağlıkla büyütsün bebişlerini :emir_bebek: :emir_bebek::nazar:
iyi olmalarına çok sevindim, darısı başımıza

allah analı babalı, sağlıklı büyümeyi nasip etsin ilk eylül bebeklerine :nazar::nazar:.umarım iyidirler anne ve bebekler. ekim' de anne olacağım ben de kısmetse. bu haber beni de heyecanlandırdı. hayırlı vakitlerde gelsin tüm bebekler inşallah :Saruboceq:

X