işte k.k daki en yeni saç modelleri

ah canım yakından çekmişsin ayol kırışıklarım çıkmış yav neyse saçım süper ama demi kızlar kuförüm yabangülüm nede olsa :roflol: :roflol:

pek bir yakuşukluymuş canım yabangülümün kocişi allah bir yastıkta kocatsın :roflol:

SIZE="3"]Seni yakalarsam kızzz var yaaa [/SIZE]:jeyyar: :jeyyar: Nasılmııı kelliğin ilacını buldum dermişim haha:) resme bak istersennn bir kaç kişinin saçlarını kestimm kuaförde çaktırmadan ne yapayımm postişler pahalı yavruuu.Şimdede elbise dolabıma astım onlarııı.HİÇ YALVARMAAAA VERMEM SANA ONLARDANNN HEHEHE laelaelaelaelae naniknanik

balummmm bu kim kıııııııı.yok anam ne öpmesi sen kocamı katilmi edecennnnn..bekar olsam neysede cıkkkkk olmazz olamaz öptürmem.

:roflol::roflol::roflol:Çok yakışlı hayran kaldım ona yabanımmm :)At kuuruğu saçlarıda bir başka güzell

kız ben bu saç modelinden sıkıldım bana şöyle güzel bir saç modeli yapsan yaaaaaaa canım ne iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…