işte k.k daki en yeni saç modelleri

buda barçman...kendisi meşhur olma yolunda olduğundan gayet alıcı saçlarıyla paparazzilere poz veriyor.

aman allahım kimi görüyorum yeni saç modeliyle buda bizim k.kdan malatyalı hemşerim özümbüşşş..

Son düzenleme:
ay canım ya saçları bitlendiğinden annesinin tokat attığı yer haricinde saçları dökülmüş.anne eli işte.izi kalmış.kimki bu siz söyleyin...

2008-2009 kış sezonu
rengarenk, cıvıl cıvıl saç modelleri moda

farklı model isteyenler için;

Son düzenleme:
ay canım ya saçları bitlendiğinden annesinin tokat attığı yer haricinde saçları dökülmüş.anne eli işte.izi kalmış.kimki bu siz söyleyin...

Doğru yaaa nasıl bulamadım bu bizim kurnazz işte:)Kurnazımm annen saçlarına dokunmasaymış kel kalıcaktın tamamen :):lepi:

çok kötüsün kızz benim saçlarım çok uzun ama çok hoş saç modellerin varmış şu kuaförü merak ettim doğrusu

ay yanlış görmüyorum dimi kızlar.biri beni çimdiklesin....o nevin değilmiiiii?

:roflol: kız allah iyliğini versin emi hangi ara çektin öyle beni :roflol:
eşimde yanımdaydı resimleri görür görmez bastım kahkayı eşimde meraktan baktı hani sen yokmusun dedi .yok beni koymamış derken kendimide gördüm :roflol:eşimle birlikte gülmeye başladık .güzel çıkmışsın dedi bana :roflol:

fotolarımızı çekipte burda yayınlarmış canım arkadaşım .bidahakine haberimiz olsunda daha iyi poz verelim :roflol:

laelaelaelaelae laelaelaelaelae

aman allahım kimi görüyorum yeni saç modeliyle buda bizim k.kdan malatyalı hemşerim özümbüşşş..

yabangülüm nerden buldun bu pozumu :jeyyar: şu günlerde aynen yastık kafadayım bunuda o yüzden çekmiştik fakat eline nasıl geçti senin:1shok::roflol:

yabangülü kız şu kuaförün adresini bide bana ver
ne zamandır arıyodum böle modelleri
bende özümbüşün ki gibi yastıklı neyim yaptıracam

funda72 baya bir renklenmiş

rosem sonunda papatyalara dönüşünü yaptı ve bu resimle belgeledi

aha işde buda dıptısın son marjinal yaklaşımı :roflol:

nevrosky yeni aksesuar deniyor

işte yabangülünün yeni imajı

abooo balsurat emolara karıştı

diptisimmm saç modelinee bayıldımm aynındann banadaa yaptıralımmm berbereeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…