işte k.k daki en yeni saç modelleri

20080118_411332_1200676436_3wfg.jpg

ve karşınızda başak35.alkış lütfen....

ah canım yakından çekmişsin ayol kırışıklarım çıkmış yav neyse saçım süper ama demi kızlar kuförüm yabangülüm nede olsa :roflol: :roflol:

6ww6csy.jpg

,balım istediğin imajı bulmuşsun bacım....o saçları nasıl çıkarttın bizede söylesene.özel bi formülün varmı?o kel halinle bile k.k yı hayrete düşürmüştün...bi insana kellik o kadarmı yakışırdı..:roflol::roflol::roflol::roflol:

SIZE="3"]Seni yakalarsam kızzz var yaaa [/SIZE]:jeyyar: :jeyyar: Nasılmııı kelliğin ilacını buldum dermişim haha:) resme bak istersennn bir kaç kişinin saçlarını kestimm kuaförde çaktırmadan ne yapayımm postişler pahalı yavruuu.Şimdede elbise dolabıma astım onlarııı.HİÇ YALVARMAAAA VERMEM SANA ONLARDANNN HEHEHE laelaelaelaelae naniknanik
33998a5f81094af2b8db18cc85f5906e.jpg

balummmm bu kim kıııııııı.yok anam ne öpmesi sen kocamı katilmi edecennnnn..bekar olsam neysede cıkkkkk olmazz olamaz öptürmem.

:roflol::roflol::roflol:Çok yakışlı hayran kaldım ona yabanımmm :)At kuuruğu saçlarıda bir başka güzell

kız ben bu saç modelinden sıkıldım bana şöyle güzel bir saç modeli yapsan yaaaaaaa canım ne iyi olur

X