işte k.k daki en yeni saç modelleri

87279822ra1.jpg

buda balsuratın bebişi.anasına bak çocuğunu allll.

Oyy oyy yerim ben onu Allahım inşallah hepimize böyle bebiş verir aynı bir Balsurat işte nickimide bebekleri balsurtları olduğu için koymuştum :)

aman allahım kimi görüyorum yeni saç modeliyle buda bizim k.kdan malatyalı hemşerim özümbüşşş..

bad-hair-day.jpg

Son düzenleme:
ay canım ya saçları bitlendiğinden annesinin tokat attığı yer haricinde saçları dökülmüş.anne eli işte.izi kalmış.kimki bu siz söyleyin...

FunnyHairstyle2.jpg

2008-2009 kış sezonu
rengarenk, cıvıl cıvıl saç modelleri moda

my.php

my.php

farklı model isteyenler için;

my.php

Son düzenleme:
ay canım ya saçları bitlendiğinden annesinin tokat attığı yer haricinde saçları dökülmüş.anne eli işte.izi kalmış.kimki bu siz söyleyin...

FunnyHairstyle2.jpg

Doğru yaaa nasıl bulamadım bu bizim kurnazz işte:)Kurnazımm annen saçlarına dokunmasaymış kel kalıcaktın tamamen :):lepi:

çok kötüsün kızz benim saçlarım çok uzun ama çok hoş saç modellerin varmış şu kuaförü merak ettim doğrusu

14cz3.jpg

ay yanlış görmüyorum dimi kızlar.biri beni çimdiklesin....o nevin değilmiiiii?

:roflol: kız allah iyliğini versin emi hangi ara çektin öyle beni :roflol:
eşimde yanımdaydı resimleri görür görmez bastım kahkayı eşimde meraktan baktı hani sen yokmusun dedi .yok beni koymamış derken kendimide gördüm :roflol:eşimle birlikte gülmeye başladık .güzel çıkmışsın dedi bana :roflol:

fotolarımızı çekipte burda yayınlarmış canım arkadaşım .bidahakine haberimiz olsunda daha iyi poz verelim :roflol:

laelaelaelaelae laelaelaelaelae

aman allahım kimi görüyorum yeni saç modeliyle buda bizim k.kdan malatyalı hemşerim özümbüşşş..

bad-hair-day.jpg

yabangülüm nerden buldun bu pozumu :jeyyar: şu günlerde aynen yastık kafadayım bunuda o yüzden çekmiştik fakat eline nasıl geçti senin:1shok::roflol:

yabangülü kız şu kuaförün adresini bide bana ver
ne zamandır arıyodum böle modelleri
bende özümbüşün ki gibi yastıklı neyim yaptıracam

funda72 baya bir renklenmiş
257119137603f9fj2.jpg

rosem sonunda papatyalara dönüşünü yaptı ve bu resimle belgeledi
13.jpg

aha işde buda dıptısın son marjinal yaklaşımı :roflol:
haircut3jz5.jpg

nevrosky yeni aksesuar deniyor
insanlar3412zy0.jpg

işte yabangülünün yeni imajı