İşte istediğim Doğal Burun ( Resimli) Doğal burun estetiği yapan doktorlar? Yardım..

Artık araştırmaktan yoruldum ben de bu iş biraz da şans işi diye düşünmeye başladım

zorluğu yok aslında,çevrenizden biri mutlaka aklınızın köşesine giriyor,yani en fazla iki kişi arasında kalınılıyor ondan sonrası da doktorlarla görüşerek verilebiliniyor,
hangi doktoru ne için tercih ettiğinizi öncelikle kendinize sorun kızlar?

gögüs estetiğiyle ilgili bir şey bilmiyorum malesef yine iyi doktor bulmaya dayanıyor hepsinin sonu lanet olsun
güneşlenmeyi denize girmeyi bir sene yapmayız canım ne olucak
evet zühtü demir ankarada olduğu için bana rahatlık sağlar çünkü ben de ankarada oturuyorum
istanbulda olduğumda bir tanıdıkta falan kalırım gerçi çok büyük sıkıntılar değil benim için yeter ki ben burnu beğeniyim, pişman olmıyım

yok ya ben göğüs estetiğinde kime olacağıma karar verdim bile,burdan araştırmadım ama.
çÜnkü burası hem iyi hem de seçenek çok fazla,insan dağılıyor haliyle
herkes kendi doktorunu öne atıyor,resimleri incelemek , farklı platformlarda doktorun adını iyi araştırmak lazım
kime göre iyi,kime göre işinde uzman!!!!
reklam kokan yorumlara çok itibar etmemek lazım..
Çünkü ben de Göksel bey i burda bulmadım..
Burası yönlendirmede iyi değil demiyorum
sadece samimi ve doğru yorunları yapanları bulmak zor..
ya topu topu max 10 günlük bir sıkıntı
bencede önemli olan senin hangi doktora ameliyat olacağın...
neden yaza olmak istiyorsun..
önümüzde bahar varken:)

canım bu burunların tamamını yapan kişi nazım çerkeş.

öyle mi canım bilmiyodum. Geçen hafta ameliyat oldum yarın alçı çıkacak çok heyecanlıyım.

aaa ne güzel olmuş bitmiş işte hadi geçmiş olsun o zaman :) umarım istediğin sonucu alırsın. bu arada kime ameliyat oldun? benim kafam çorba oldu artık. sanırım kararı eşime bırakcam çünkü seçemedim doktor.

Konu açıcam birazdan canım resim de yüklicem yardımcı olmaya çalışırım

bn ankara da oturuyorum .. ankarada bi kaç dr dan fiyat aldım fikrim olması acısından sizin muhammet beyden ne kadar fiyat aldıgınızı ögrenebilirmiyim ?

bn ankara da oturuyorum .. ankarada bi kaç dr dan fiyat aldım fikrim olması acısından sizin muhammet beyden ne kadar fiyat aldıgınızı ögrenebilirmiyim ?

canım muhammed beyde istanbulda fiyat 6500 ama Ankaraya sanırım ameliyat için gelebiliyormus ama arada fiyat farki oluyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…