İşte istediğim Doğal Burun ( Resimli) Doğal burun estetiği yapan doktorlar? Yardım..

Artık araştırmaktan yoruldum ben de bu iş biraz da şans işi diye düşünmeye başladım

zorluğu yok aslında,çevrenizden biri mutlaka aklınızın köşesine giriyor,yani en fazla iki kişi arasında kalınılıyor ondan sonrası da doktorlarla görüşerek verilebiliniyor,
hangi doktoru ne için tercih ettiğinizi öncelikle kendinize sorun kızlar?

ben ilk burun estetiğimi temmuz ayında olmuştum,sıcağın güneşin zararlı etkisini görmedim çünkü hep korudum burnumu..
sıkıntısı rahat rahat güneşlenemiyorsun ve denize giremiyorsun bir süre yanii.
zaten yaz topu topuna 2 ay sürüyor onunda 5 haftası hasssas geçince yazdan birşey anlamıyorsun..
ben de göğüs estetiği olmak istiyorum ama nisan gibi bakalım:)
zühtü demir ankaranın doktoru mu?
yüzyüze görüşünce daha da netlik kazanır karar verme sürecin canım

gögüs estetiğiyle ilgili bir şey bilmiyorum malesef yine iyi doktor bulmaya dayanıyor hepsinin sonu lanet olsun :D
güneşlenmeyi denize girmeyi bir sene yapmayız canım ne olucak :D
evet zühtü demir ankarada olduğu için bana rahatlık sağlar çünkü ben de ankarada oturuyorum
istanbulda olduğumda bir tanıdıkta falan kalırım gerçi çok büyük sıkıntılar değil benim için yeter ki ben burnu beğeniyim, pişman olmıyım :D

gögüs estetiğiyle ilgili bir şey bilmiyorum malesef yine iyi doktor bulmaya dayanıyor hepsinin sonu lanet olsun :D
güneşlenmeyi denize girmeyi bir sene yapmayız canım ne olucak :D
evet zühtü demir ankarada olduğu için bana rahatlık sağlar çünkü ben de ankarada oturuyorum
istanbulda olduğumda bir tanıdıkta falan kalırım gerçi çok büyük sıkıntılar değil benim için yeter ki ben burnu beğeniyim, pişman olmıyım :D

yok ya ben göğüs estetiğinde kime olacağıma karar verdim bile,burdan araştırmadım ama.
çÜnkü burası hem iyi hem de seçenek çok fazla,insan dağılıyor haliyle
herkes kendi doktorunu öne atıyor,resimleri incelemek , farklı platformlarda doktorun adını iyi araştırmak lazım
kime göre iyi,kime göre işinde uzman!!!!
reklam kokan yorumlara çok itibar etmemek lazım..
Çünkü ben de Göksel bey i burda bulmadım..
Burası yönlendirmede iyi değil demiyorum
sadece samimi ve doğru yorunları yapanları bulmak zor..
ya topu topu max 10 günlük bir sıkıntı
bencede önemli olan senin hangi doktora ameliyat olacağın...
neden yaza olmak istiyorsun..
önümüzde bahar varken:)

$ce6529e1831055cbbbb256e30899efbc.jpg $c2690f8d509af8798958c82887fabaf4.jpg Eki Görüntüle 845868 Eki Görüntüle 845869 Eki Görüntüle 845870 Eki Görüntüle 845871 Eki Görüntüle 845873 $ce6529e1831055cbbbb256e30899efbc.jpg $c2690f8d509af8798958c82887fabaf4.jpg
:16::16::nazar::nazar:

arkadaşlar internette doğal burun estetiği resimleri araştırırken bu resimler dikkatimi çekti. Bence çok doğal görünen burunlar. Bende bu kış ameliyat olucam inşallah. Doğal, estetik olduğu belli olmayan bi burun olsun istiyorum ama hangi doktora olacağım konusunda çok kararsızım. Yardımcı olur musunuz? 13.000e kadar bütce ayırabilirim. Işte beğendiğim burun resimleri

Eki Görüntüle 798447
Eki Görüntüle 798448
Eki Görüntüle 798441
Eki Görüntüle 798442
Eki Görüntüle 798449
Eki Görüntüle 798459
Eki Görüntüle 798443
Eki Görüntüle 798444
Eki Görüntüle 798460
Eki Görüntüle 798445
Eki Görüntüle 798450

canım bu burunların tamamını yapan kişi nazım çerkeş.

öyle mi canım bilmiyodum. Geçen hafta ameliyat oldum yarın alçı çıkacak çok heyecanlıyım.

aaa ne güzel olmuş bitmiş işte hadi geçmiş olsun o zaman :) umarım istediğin sonucu alırsın. bu arada kime ameliyat oldun? benim kafam çorba oldu artık. sanırım kararı eşime bırakcam çünkü seçemedim doktor.

aaa ne güzel olmuş bitmiş işte hadi geçmiş olsun o zaman :) umarım istediğin sonucu alırsın. bu arada kime ameliyat oldun? benim kafam çorba oldu artık. sanırım kararı eşime bırakcam çünkü seçemedim doktor.

Konu açıcam birazdan canım resim de yüklicem yardımcı olmaya çalışırım

Slm ben de dr araştırıyorum.emre ilhan ı çok duydum,biraz araştırdım çok güzel işler çikarmış ama anadolu yakasında old. için gidip gelmem sorun olur diye vazgeçtim.kendisinin yakın arkadaşı olan muhammet dilberle tanıştım.o da işinin ehli ve yaptığı doğal burunlarla tanınıyor,fiyatı biraz fazla geldi maalesef o yüzden başka dr araştırıyorum

bn ankara da oturuyorum .. ankarada bi kaç dr dan fiyat aldım fikrim olması acısından sizin muhammet beyden ne kadar fiyat aldıgınızı ögrenebilirmiyim ?

bn ankara da oturuyorum .. ankarada bi kaç dr dan fiyat aldım fikrim olması acısından sizin muhammet beyden ne kadar fiyat aldıgınızı ögrenebilirmiyim ?

canım muhammed beyde istanbulda fiyat 6500 ama Ankaraya sanırım ameliyat için gelebiliyormus ama arada fiyat farki oluyormuş

Back