İşte istediğim Doğal Burun ( Resimli) Doğal burun estetiği yapan doktorlar? Yardım..

Arkadaşlar çok kişi resim istiyor tanımadğım insanlara resim göndermek açıkçası pek güvenli gelmiyor.Eğer Ali bey ile görüşmeye giderseniz fotoğraflarımı görebilirsiniz.13 haziran da ameliyat oldum.önceki ve sonraki fotoğrafım Ali bey de mevcut.Ben 5.000tl ye ameliyat oldum burun ucu olduğu için fakat kemikle ile ilgili bir sorununuz var ise fiyat biraz daha yükseliyor diye biliyorum.Hepinize kolay gelsin.
amelıyat hakkında bılgı verırmısınız bende alı beye amelıyat olacagım.

ya bi barış çakırın burunlarına bakın da konuşun allah aşkınıza adam uç kıkırdakları hesaplıyor da koyuyor cok doğal ve harika dururyor ben barış çakırın hastası değilim ama keşke olsaydım onun mucizevi bi dr olduğunu geç anladım

kızlar merhaba on gün sonra ameliyat olacağım burun estetiği ayrıca burunda kemik var nefes almakta sıkıntım var ikisi bi arada hallolacak inşallah ama 7 ağustosda düğünm var düğünle ameliyat arasnra 37 gün var geçermi acaba doktor 15-20 ğün arası geçer dedi ama yinede korkuyorum

Back