Arka arkaya iki mesaj yazıcam ama bir şey söylemek istiyorum, tabi herkes kendi yüzüne uygun ve estetik olduğu belli olmayan burun istiyor ama forumda şimdiye kadar okuduğum ve gördüğüm kadarıyla bu tip burun isteyenlerden bazıları yapay görünen burunları da çok beğendiklerini belirtmişler tabi bu benim şahsi fikrim ( yeni üye olduğuma bakmayın daha önceden de okuyordum bu yazıları
kimse üstüne alınsın ya da yanlış anlasın istemiyorum gerçekten ve paylaşımları çok yararlı buluyorum)
Okuduklarıma göre birçok kişi Emre İlhan'ı tavsiye ediyor bu beni gerçekten ona yaklaştırdı fikir olarak, paylaşımlarına baktım facebooktan hastalarının hepsi memnun, ama benim gibi mükemmelliyetçi bir insanda her zaman şüphelere yer vardır. Mesela ben Emre Bey'in bir hastasının, çoğu kişinin beğendiği burnunu beğenemedim, yapay durduğunu düşünüyorum. benim burnumun içinde de yani nefes alışımda da problem olduğunu düşünüyorum, burnum kemerli bir burun. Arkadaşım Zühtü Demir'e 3. ameliyatını oldu (daha önceki ikisini sormadım kime olduğunu bilmiyorum malesef) ve memnun, onunla da görüşmeye karar verdim, tabi ben de doğal bir görünüm istiyorum ve rahat nefes alabilmek istiyorum en başta, bu yüzden aklımda şuanki isimler Emre İlhan'ın yanında Zühtü Demir, Reha Yavuzer, Süreyya Şaneldir
Muhammet Dilber'i de araştırdım ve yaptığı birkaç burnu çok beğenmeme rağmen hep aynı tekniği uyguluyor gibi geldi bana
Ve sormak istediğim bir konu daha var
Muhammet Dilber'in yaptığı burunlarda alınla burnun birleştiği yerde şiş ve yastıksı yumuşak bir görünüm yok, kemik belli oluyor, yani daha doğal
Emre İlhan'ın yaptığı burunlarda bunu göremiyorum yani çoğu alınla birleşik gibi duruyor bunun nedeni ameliyatın türü mü? nedir?
Bilen varsa gerçekten kocaman bir yardım olur
Bu kadar bilmişlik yapıyorsun, doktora da senden başkası karar veremez diyebilirsiniz ama yardımınıza çok samimi bir şekilde ihtiyacım var arkadaşlar gerçekten
ben bunu yazarken ne kadar zaman geçti kim bilir
slm,kadınlar klubü burun estetiği konusunda olupta doktor araştırmak cidden kumda iğne aramaya benziyor,çünkü herkes doğal olarak kendi doktorunu tavsiye ediyor,
bence burda önemli olan ,kişinin nasıl bir burun istediği,doğal yüze uyumlu yüzden bağımsız değil ancak güzel bir burun mu,yoksa yüzden bağımsız kendi açısından çoook havalı ideal bir burun mu?
çoook doktor var,ben birçoğunun ismini burda duydum,
ancak burun estetiği insanın ifadesini herşeyini değiştirme riskini kendi içinde barındırdığından nacizane tavsiyem,kişilerin burunlarının öncesini incelemen,estetik olduktan sonra ne kadar zaman geçmiş,burunun oturması en az 6 ayı geçirmekle mümkünde ,buna da mutlaka değerlendir,birde doktorun tecrübesini internet çevre vs ile ölçümlendirmeye çalışın,
gelelim benim hikayeme,ben iki kere burun estetiği oldum,birincisi plastik cerrahtı,ben hem şekil olarak düzelsin istedim hem de deviasyonum vardı..Ameliyat oldum sadece 2 ay kontrollere gittim,burnumun üstüne türk lokumu denen bir madde koymuş ancak burnum iki ay sonra bu maddeyi eritmeye başlamış yani çökme diye tabir edilen durum hafif hafif ben de baş göstermeye başlamış.
Daha öncesinde ismini duyduğum ancak maddi olarak hazır olmadığımdan değerlendiremediğim doktorun ismini tekrar duymaya başladım.
ben de kendisini ziyarete gittim.Kendisi kbb uzmanı Abdülkadir Göksel.
Gayet iyi geçti görüşmemiz.Revizyon olacaktım.ve yaklaşık ilk burun estetiğimin üstünden 8 ay geçmişti ki ben ikinci burun estetiğimi oldum,
Göksel bey de kulak arkasından doku alıp burnuma yerleştirdi,deviasyonumu aldı,yüzüme yakışan daha feminen bir burun yaptı,şu anda 19 ay oldu ben kendisine ameliyat olalı,bir sene boyunca kontrollere çağırdı beni,her zaman her durumda her soruma cevap verdi,hiçbir zaman ulaşılmaz bir hale gelmedi,zaten ailemin doktoru oldu.
profilimde resimlerim var inceleyebilirsin,
Göksel bey,burnu yüzle değerlendiriyor,asla yüzden bağımsız bir burun yapmadığı gibi,hiçbir hastasının burnu birbirine benzemiyor,
Kendisinin kk da ki sayfasında diğer hastalarının resimlerinide görebilirsin,
işin zor,ancak ne istediğini bliyorsan nasıl bir burun istediğini biliyorsan % 50 sini halletmişsin demektir.,kolay gelsin canım