- Konu Sahibi ela_gokce__
-
hangi dr a ameliyat olduğunuzu öğrenebilir miyim?
slm,kadınlar klubü burun estetiği konusunda olupta doktor araştırmak cidden kumda iğne aramaya benziyor,çünkü herkes doğal olarak kendi doktorunu tavsiye ediyor,
bence burda önemli olan ,kişinin nasıl bir burun istediği,doğal yüze uyumlu yüzden bağımsız değil ancak güzel bir burun mu,yoksa yüzden bağımsız kendi açısından çoook havalı ideal bir burun mu?
çoook doktor var,ben birçoğunun ismini burda duydum,
ancak burun estetiği insanın ifadesini herşeyini değiştirme riskini kendi içinde barındırdığından nacizane tavsiyem,kişilerin burunlarının öncesini incelemen,estetik olduktan sonra ne kadar zaman geçmiş,burunun oturması en az 6 ayı geçirmekle mümkünde ,buna da mutlaka değerlendir,birde doktorun tecrübesini internet çevre vs ile ölçümlendirmeye çalışın,
gelelim benim hikayeme,ben iki kere burun estetiği oldum,birincisi plastik cerrahtı,ben hem şekil olarak düzelsin istedim hem de deviasyonum vardı..Ameliyat oldum sadece 2 ay kontrollere gittim,burnumun üstüne türk lokumu denen bir madde koymuş ancak burnum iki ay sonra bu maddeyi eritmeye başlamış yani çökme diye tabir edilen durum hafif hafif ben de baş göstermeye başlamış.
Daha öncesinde ismini duyduğum ancak maddi olarak hazır olmadığımdan değerlendiremediğim doktorun ismini tekrar duymaya başladım.
ben de kendisini ziyarete gittim.Kendisi kbb uzmanı Abdülkadir Göksel.
Gayet iyi geçti görüşmemiz.Revizyon olacaktım.ve yaklaşık ilk burun estetiğimin üstünden 8 ay geçmişti ki ben ikinci burun estetiğimi oldum,
Göksel bey de kulak arkasından doku alıp burnuma yerleştirdi,deviasyonumu aldı,yüzüme yakışan daha feminen bir burun yaptı,şu anda 19 ay oldu ben kendisine ameliyat olalı,bir sene boyunca kontrollere çağırdı beni,her zaman her durumda her soruma cevap verdi,hiçbir zaman ulaşılmaz bir hale gelmedi,zaten ailemin doktoru oldu.
profilimde resimlerim var inceleyebilirsin,
Göksel bey,burnu yüzle değerlendiriyor,asla yüzden bağımsız bir burun yapmadığı gibi,hiçbir hastasının burnu birbirine benzemiyor,
Kendisinin kk da ki sayfasında diğer hastalarının resimlerinide görebilirsin,
işin zor,ancak ne istediğini bliyorsan nasıl bir burun istediğini biliyorsan % 50 sini halletmişsin demektir.,kolay gelsin canım
canım en zor amaşa doktor seçimi olsa gerek. çok haklısın . o kdr çok isim var ki bir o kdr da paylaşım , fotolar falan. ama hepsine bakmanı,hasta yorumlarını okumanı tavsiye ederim.ben de 6 ay önce emre beye ameliyat oldum.forumu altına üstüne getirdim. tek isteğim doğal burnu en iyi yapanı bulmak. emre beyin hasta yorumları sayfasını buldum tek tek okudum ve paylaşılan fotolarla da tatmin oldum. zaten kendisi ile görüşünce de verdiği güvenle doğru kararı verdiğini düşünüyorsun.
gelelim alın kavisi olayına. canım gördüğün bazı fotolar yanıltıcı olabilir özellikle iyileşme sürecindeki burunlara takılı kalmamak gerekir. 6-8 aydan sonraki burnun daha oturmuş halini kıyaslamak gerekir.eğer kişi kavisi iki kaş arasına istediyse alın bölgesi şiş olabiliyor. o yüzden iyileşme döneminde alınla birmiş gibi görünüyor. işte bu yanıltıcı oluyor. şişler indikçe kavis ortaya çıkıyor o zaman birleşik de durmuyor. bu tabi tercih meselesi . bazıları kavisi burun ucunda isterken bazıları iki kaş arasında istiyor. her ikisinde de kavisin tam olarak çıkması 6-8 ayı buluyor. doğal burun isteyenler burun sırtını daha düz istedikleri için onlarda böle sorun olmuyor. ben mesela doğal burun isteyenlerdenim. istersen albümüm var bakabilirsin canım. tabi az kavis olması daha iyi olur.
bu arada facebook sayfasında da bazı fotolar yanıltmasın emre bey daha 10 günlük burunları paylaşıyor. amaç erken dönemde hastanın durumunu görmemiz için sanırım. morarma ve yüzdeki şişlerin kısa sürede indiğini de oradan takip etmen güzel. başkalarının gönderilerinde daha uzun dönemde nasıl olduklarını görebilirsin.ben de senin gibi facedeki paylaşımlardan çok memnun kalmış ve ameliyat öncesi cesaretlenmiştim. aklında olanlarla görüş en doğrusu içine hangi dr sinerse ona karar verirsin cnm. sevgiler..
Ben bir yıllık bir hastasının burnunu beğenmedim alınla birleşikliği hala sürüyor bir garip geldi bana isim vermek istemiyorum
bu beni biraz şüphelendiren
emre bey gerçekten kendimi yakın hissetmiş olduğum bir doktor, göksel beye de bakıcam onu da çok önerdiler çünkü
evet sitede çok erken paylaşımlar yapıyor emre bey ve morarma olmuyor kimsede gerçekten bu da çok iyi tabi
aslında nasıl bir tasarım olur bilmiyorum birkaç tane yapılıyor değil mi?
kavis nasıl durur bende gözümde canlandıramıyorum, kavisli burunlar daha yapay duruyor bence, artık doğal kavis görünce bile bu ameliyatlıdır mantığı yerleşti
albümünü umarım görürüm bakıcam şimdi ama daha çözemedim buraları o yüzden bulamayabilirim de
albümünü buldum, gördüm fotoğrafını güle güle kullan burnunu ve kavisi gayet iyi hatta bundan kavislisi zaten çok oyuk ve yapay durur,
şimdi ne kadar zaman oldu demiştin? herhangi bir problem yaşadın mı? nefesinde sorun var mıydı?
alınla birleşilen yerin ameliyattan önceki halini de gördün mü peki canım. belki orası için hiç bir dokunuş yapılmamış ve doğal bırakılmış olabilir yani diyoruz ya tercih meselesi diye. belki kişinin tercihidir tabi bilemiyorum kimden bahsettiğini de önemli değil zaten şahıslar. ben emre beyin çok hastası ile karşılaştım muayenehanesinde ama bugüne kdr o kısmının birleşik olanı görmedim. bir de fotolar da çok yanıltıcı olabiliyor. benim burnumu görenler şaşırıyor fotolardan çok daha güzel ve küçük derler mesela:26:
tasarımda istediklerin ve istemediklerini belirterek birlikte karar veriyorsunuz. öncelik hastanın tercihi canım. senin belki başta istediğin bir şey tasarımda uygulandığında beğenmeyebilir daha farklı bir tercih de sunabilirsin.emre bey kişiye özel burun planlıyor.yani burnun alın, çene ve elmacık kemiklerine uyumluluğunu baz alarak tasarım yapıyor.kavis olayı da tamamen senin tercihe kalmış . o yüzden için rahat olsun. içine sinene kdr tasarıma karar verirsiniz. ben doğal istedim kimse de estetik olduğumu anlamadı
6 ayı geçti canım ameliyat olalı. çok şükür hiç bir sorun yaşamadım. ameliyattan önce burnumdan nefes alamıyordum.ilk bu amaçla emre beyin kapısını çaldım. KBB uzmanı olması ilk tercihim oldu. bir de ilk ameliyatımda burnum çökme yapınca kemer oluştu ve işin içerisine estetik de girdi. şuan hem sağlık açısından hem de estetik açısından istediğim gibi buruna sahip oldum.darısı senin başına
Hayır görmedim diğer halini, yani haklısın canlı görmek lazım fotoğraflar yanıltıcı oluyor çoğunlukla
Ben de görüşmeye gitmeyi çok istiyorum, abdülkadir gökselin yaptıgı burunlara baktım onları da beğendim doğallık açısından
peki sen ameliyatından önce abdülkadir gökseli duymuş muydun? duyduysan emre ilhanla arasında görüştüğünde mi karar verdin? bunlar da son sorularım
Benim burnum darbe almış küçükken ve yamukluk var biraz, biraz da kemerli kemeri ve yamukluğu önden belli olmuyor ve fotoğraflarda da düz gibi, şimdiye kadar içten dıştan hiçbir şekilde ameliyat geçirmedim
Ancak ben profilimden sıkıntılıyım, yani gerçekten bana yandan bakan biri olduğunda rahatsızlık çekiyorum ve benim gibi sosyal birini çok içine kapanık gösteren bir şey bu anormal hareketler
insan kendisinden memnun olamıyor
birkaç sene önce bir doktorla görüştüm ama ameliyat olmaya niyetim yoktu (o nasıl oluyorsa) bana burnumun en kalkık burunlardan olduğunu ama kemerden dolayı bunu göstermediğini, ameliyatta sadece kemer törpülenirse ucunun çok çıkık durucağını söyledi. düşününce, haklıydı da
benim istediğim tabi ki yüz karakterime uygun bir burun, doğal durması, estetik operasyon geçirdiğinin belli olmaması önemli benim için, ama burnumun bu haliyle önden bir sıkıntım yokken duruşunun çok değişmesi de beni korkutuyor kemeri gittiğinde ucu çok çıkık durucaksa, ucunu da güzelce toplayabilecek biri lazım bana
doğal durması için burnumda daha önceden olmayan bir doğallık olsun istemiyorum yani ahahahaha
maşallah çok yakışmış
benim doğl burnumda öyleydi,cepheden sıkıntı yoktu uzundu ama kötü durmazsı ancak profil beni de çok rahatsız ederdi hele ki gülünec daha da kötü görünürdü,şimdi ki halinden çok memnunum,resimlerde kendimi çok beğeniyorum çok şükür,
profilimden bakabilirsin resimlerime,
söylediklerini sen doktora belirtemeden bunu görebilecek doktor bence doğru bir doktor sana göre..
kk da alternatifler bitmez,
iki ye indirge sonrası görüşmede netleşir bence :)
tam 2ye 3e indiriyorum sonra elediğim doktorun yaptığı bir burnunu çok beğeniyorum haayydiiiiii baştan
çok zor bir süreç,seni gayet iyi anlıyorum benim oğlum bile seçenekler 2 bile olsa kitleniyor,
çok da iyi doktorlar var,işini çok iyi yapan,
en iyisi gidip doktoru yerinde görmek,yaptığı burunları incelemek,
kk bazen doğru olmayan yorumlarıda içinde barındırıyor
o nedenle buraya da çok itimat etmemek lazım,
resimleri inceleyin bence,
face den doktorun listesinde aynı resimli arkadaşı görebiliyormusunuz? vs
fake olup olmadığı burdan da anlaşılır,
tam şüpheci oldum yaw:))
şüphecilik bir yandan da iyi bir şey ben sırf şüpheden yazdım foruma zaten, reklam ihtimali vs.
emre ilhan iyi işler çıkarıyor gibi
fotoğraf inceliyorum bol bol, albüm araması yapabileceğim bir bölüm yok ama sanırım değil mi? :)
sitede emre ilhana ameliyat olan bikaç kişi buldum burunları gerçekten çok hoş ve doğal olmuş. :) aralarında en çok hoşuma giden burun bu oldumaşallah kusursuz...
Eki Görüntüle 800279
Eki Görüntüle 800280
Eki Görüntüle 800281
Eki Görüntüle 800282
bence istanbuldaysan kaçırma emre beyi yaptığı işi gördüm süper iş çıkarmış
maşallah çok yakışmış
Asqwelewlwlwwlwkakanaanannanaananakkalalslakadjsjajajajdkdk
forumun şu iyiliği var , neredeyse tüm doktorların eserlerini bir arada görebilme şandı:)
Emre İlhan evet iyi bir doktor,
Abdülkadir Gökselin face sayfasında ameliyat yaptığı hemen hemen tüm hastalarla çekilmiş resimleri var,diğer doktorlarında vardır muhtemelen,
bence faceden de bakabilirsin,
bir de ne kadar olmuş ameliyat olalı baktığın resimdeki hastalar o da çk önemli çünkü burun geç oturan ve tepkisinide geç ortaya çıkaran bir organ bu nedenle yeni yapılmış burunlara bakıp karar verme
ne zaman olmayı planlıyorsun?
Göksel bey de listendemi?
baktım evet sürelerine de bakıyorum ve artık az çok tahmin edebiliyorum fotoğraflardan ne kadar zamanlık burunlar olduğunu
Göksel beyle ve Emre beyle yüzyüze görüşmeyi düşünüyorum, ankarada olduğum için zühtü demirle de görüşücem ama onun yaptığı burunları görmedim daha sadece bir tane gördüm
bu yaz olmayı düşünüyorum yaza doğru, güneşten korunmam zor olucak biliyorum ama kışın olamam yazın istanbulda kalma durumum çok daha yüksek çünkü
benim burnumun derisi ince, bu iyi birşey mi kötü mü?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?