İşte istediğim Doğal Burun ( Resimli) Doğal burun estetiği yapan doktorlar? Yardım..

şimdi bir de abdülkadir gökseli mi araştırayım,allahım yardım et hepimize...

Çok geçmiş olsun, umarım iyileşme sürecin sıkıntısız ve hızlı geçiyordur, fotoğraf görmeyi çok isterim

Öncelikle uzun uzun yazdığın için çok teşekkür ederim, aynen ben de senin gibi şaşırıyorum estetiğin belli olmasını isteyenlere, herkes doğal güzelliğin peşinde sanıyordum ben
Barış Çakırı buldum mesela şimdi de. Biraz ona bakıyorum yani pişman olmak en kötü, en moral ve psikoloji bozucu şey

Emre İlhan'ı o kadar beğenen var ki insanın aklına "reklamını mı iyi yapıyor acaba" düşüncesi takılıyor ister istemez, çünkü isim yaptıktan sonra iyi burunmuş kötü burunmuş pek bakmıyor insanlar, sanki en kötüsü bile muhteşem geliyor onlara
Ben de bazı burunlarını beğenmediğim için (belki de onlar belli olmasını isteyenlerdi) şüphelerim arttı
Zaten birkaç haftadır Emre İlhan'ın facebook sayfasından çıkmıyorum resmen orada yatıp kalkıyorum yeni resim var mı diye
Emre İlhan benim de birinci sıramı almış bulunuyor aslında, ama daha karar vermek için erken olduğunu düşünüyorum fazla araştırmaya vaktim olmadı, kadınlar kulübü sayesinde umarım doğru yolu bulurum

"alın kavisi" olayını bilmiyordum mesela, sadece estetik amaçlı mı yapılıyor? sağlığa etkisi ne?

Son düzenleme:

Evet gerçekten sıkıntılı bir süreç, çok doktor var ve karar vermek çok zor, Abdülkadir Göksel'e bakıcam mutlaka çok teşekkür ederim
Fotoğraf nereden görebilirim acaba? Abdülkadir Göksel'e ameliyat olan kimler var biliyor musunuz?

Son düzenleme:

Rica ederim canım. Özellikle doğal burun konusunda ünlü bir doktor. Duymamış olmana şaşırdım aslında. Araştırınca anlayacaksın ne demek istediğimi.

slm,kadınlar klubü burun estetiği konusunda olupta doktor araştırmak cidden kumda iğne aramaya benziyor,çünkü herkes doğal olarak kendi doktorunu tavsiye ediyor,
bence burda önemli olan ,kişinin nasıl bir burun istediği,doğal yüze uyumlu yüzden bağımsız değil ancak güzel bir burun mu,yoksa yüzden bağımsız kendi açısından çoook havalı ideal bir burun mu?
çoook doktor var,ben birçoğunun ismini burda duydum,
ancak burun estetiği insanın ifadesini herşeyini değiştirme riskini kendi içinde barındırdığından nacizane tavsiyem,kişilerin burunlarının öncesini incelemen,estetik olduktan sonra ne kadar zaman geçmiş,burunun oturması en az 6 ayı geçirmekle mümkünde ,buna da mutlaka değerlendir,birde doktorun tecrübesini internet çevre vs ile ölçümlendirmeye çalışın,
gelelim benim hikayeme,ben iki kere burun estetiği oldum,birincisi plastik cerrahtı,ben hem şekil olarak düzelsin istedim hem de deviasyonum vardı..Ameliyat oldum sadece 2 ay kontrollere gittim,burnumun üstüne türk lokumu denen bir madde koymuş ancak burnum iki ay sonra bu maddeyi eritmeye başlamış yani çökme diye tabir edilen durum hafif hafif ben de baş göstermeye başlamış.
Daha öncesinde ismini duyduğum ancak maddi olarak hazır olmadığımdan değerlendiremediğim doktorun ismini tekrar duymaya başladım.
ben de kendisini ziyarete gittim.Kendisi kbb uzmanı Abdülkadir Göksel.
Gayet iyi geçti görüşmemiz.Revizyon olacaktım.ve yaklaşık ilk burun estetiğimin üstünden 8 ay geçmişti ki ben ikinci burun estetiğimi oldum,
Göksel bey de kulak arkasından doku alıp burnuma yerleştirdi,deviasyonumu aldı,yüzüme yakışan daha feminen bir burun yaptı,şu anda 19 ay oldu ben kendisine ameliyat olalı,bir sene boyunca kontrollere çağırdı beni,her zaman her durumda her soruma cevap verdi,hiçbir zaman ulaşılmaz bir hale gelmedi,zaten ailemin doktoru oldu.
profilimde resimlerim var inceleyebilirsin,
Göksel bey,burnu yüzle değerlendiriyor,asla yüzden bağımsız bir burun yapmadığı gibi,hiçbir hastasının burnu birbirine benzemiyor,
Kendisinin kk da ki sayfasında diğer hastalarının resimlerinide görebilirsin,
işin zor,ancak ne istediğini bliyorsan nasıl bir burun istediğini biliyorsan % 50 sini halletmişsin demektir.,kolay gelsin canım

canım en zor amaşa doktor seçimi olsa gerek. çok haklısın . o kdr çok isim var ki bir o kdr da paylaşım , fotolar falan. ama hepsine bakmanı,hasta yorumlarını okumanı tavsiye ederim.ben de 6 ay önce emre beye ameliyat oldum.forumu altına üstüne getirdim. tek isteğim doğal burnu en iyi yapanı bulmak. emre beyin hasta yorumları sayfasını buldum tek tek okudum ve paylaşılan fotolarla da tatmin oldum. zaten kendisi ile görüşünce de verdiği güvenle doğru kararı verdiğini düşünüyorsun.
gelelim alın kavisi olayına. canım gördüğün bazı fotolar yanıltıcı olabilir özellikle iyileşme sürecindeki burunlara takılı kalmamak gerekir. 6-8 aydan sonraki burnun daha oturmuş halini kıyaslamak gerekir.eğer kişi kavisi iki kaş arasına istediyse alın bölgesi şiş olabiliyor. o yüzden iyileşme döneminde alınla birmiş gibi görünüyor. işte bu yanıltıcı oluyor. şişler indikçe kavis ortaya çıkıyor o zaman birleşik de durmuyor. bu tabi tercih meselesi . bazıları kavisi burun ucunda isterken bazıları iki kaş arasında istiyor. her ikisinde de kavisin tam olarak çıkması 6-8 ayı buluyor. doğal burun isteyenler burun sırtını daha düz istedikleri için onlarda böle sorun olmuyor. ben mesela doğal burun isteyenlerdenim. istersen albümüm var bakabilirsin canım. tabi az kavis olması daha iyi olur.
bu arada facebook sayfasında da bazı fotolar yanıltmasın emre bey daha 10 günlük burunları paylaşıyor. amaç erken dönemde hastanın durumunu görmemiz için sanırım. morarma ve yüzdeki şişlerin kısa sürede indiğini de oradan takip etmen güzel. başkalarının gönderilerinde daha uzun dönemde nasıl olduklarını görebilirsin.ben de senin gibi facedeki paylaşımlardan çok memnun kalmış ve ameliyat öncesi cesaretlenmiştim. aklında olanlarla görüş en doğrusu içine hangi dr sinerse ona karar verirsin cnm. sevgiler..

Evet hastanın isteğiyle alakalı bir durum iki kaş arasında ki kavis. Estetikle alakalı yani:) Ayrıca ben bakıyorum ve eleştiriyorum da daha ün yapmış ünlü doktorların çoğu hastasının burnunu beğenemiyorum bir türlü ben de. Barış Çakır kapalı teknikle yapıyor diye biliyorum. Emre Bey'in muayenesinde birini görmüştüm açıkcası ona ameliyat olan. Burun deliklerinden pek memnun değildi. Ama iyi bir cerrah olabilir bilemicem gördüğümü söylüyorum sadece size.. Bir de inanın Emre Bey'in artık reklama bile ihtiyacı yok. Çünkü sosyal medyadan reklam yapmadan o kadar çok hastası var ki. Ben şahit oldum ailesinden 5 kişi Emre Bey'e ameliyat olmuş bu güvenle kendi kızını getiren... O yüzden emin olun ki biz hastaları burda reklam yapmak için değil, insanları doğru yönlendirmek için buradayız. Çünkü gerçekten burun psikolojiyi en fazla etkileyen organımız. Beni şuan gören zaten direk doktorumu soruyor ben buraya yazmasam da çevremden gidecek olan insanlar oluşmaya başladı bile..:) Bu arada hangi estetik cerrah muayene parası almıyor? Benim gittiklerim alıyordu mesela.. Ama Emre Bey'in böyle birşeye ihtiyacı bile yok.. Tabiki de araştır içine sinen başka bir doktor olur belki belli olmaz senin kararın sonuçta. Sadece tek amacım insanları doğru yönlendirmek. Çünkü benim çok korkularım vardı sağlık durumum olmasa estetik olmak aklımın ucundan bile geçmezdi. Surat hatlarım bozulursa, güzelliğim giderse, daha da kötü olursa diye çok şükür herkes o kadar beğendiki anlatamam. Bambaşka biri olmadım öncelikle daha fazla güzelleştim sadece ve böyle olmasını istiyordum zaten. O yüzden siz de araştırın bakın görüşün hepsiyle sonra karar verin.. Umarım doğru kararı verirsiniz, bizler gibi mutlu olursunuz:)

merhaba ganos,benim burnumda içten ve dıştan kemik eğriliği var ameliyat olmam gerekiyor.dr araştırıyorum,anladığım kadarıyla dr un çok ilgili.hangi dr a ameliyat oldun?

hangi dr a ameliyat olduğunuzu öğrenebilir miyim?

Tevfik sözen, hasan fındık, nazım çerkeş, barış çakır şuan bu doktorları araştırıyorum. :)

benim burnumda içten eğrilik var,yaş ilerledikçe dışarıdan da kemerleşmeye başladı.içteki sorundan dolayı kbb dr u arıyorum.kısacası hem içini hem dışını düzeltebilecek bi kbb dr una ihtiyacım var.bu tavsiye ettiğiniz dr lar yanlış bilmiyorsam estetikçi.bana önerebileceğiniz kbb dru var mı arkadaşlar???

Tevfik sözen, hasan fındık, nazım çerkeş, barış çakır şuan bu doktorları araştırıyorum. :)

evet gerçekten çok hoş görünüyor.

Allah herkese istediği burnu nasip etsin. Bende şuan emre ilhan hakkında araştırma yapıyordum :) Onun yaptığı burunlarda çok başarılı gerçekten.. Tek istediğim minik bir burun :126:

Slm ben de dr araştırıyorum.emre ilhan ı çok duydum,biraz araştırdım çok güzel işler çikarmış ama anadolu yakasında old. için gidip gelmem sorun olur diye vazgeçtim.kendisinin yakın arkadaşı olan muhammet dilberle tanıştım.o da işinin ehli ve yaptığı doğal burunlarla tanınıyor,fiyatı biraz fazla geldi maalesef o yüzden başka dr araştırıyorum

Arkadaşım prof dr ali gürlek'e ameliyat oldu. Bende kararsız kaldım kime olacağım konusunda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…