- Konu Sahibi ela_gokce__
-
arkadaşlar bende burun esteiği olmak istiyorum emre ilhana karar verdim ama sanrm randevuyu ve ameliyatı geç bir tarihe veriormuş,bilginiz war mı ?
ben 2 ay önce haziran ayına randevu almıştım.
gercekten çok güzel olmuşsunuz
:) Salih Emre ÜREGEN. bugün sadece 17. günüm tek sıkıntım gülememek :)
Kime yaptırmıştınız burnunuzu? :)[/doğal burun istiyorsunuz ki doktorlarda doğal burun yapmak istiyor genelde benimde tercihim doğal burun oldu ben hüseyin altunu araştırmanızı tavsiye ederim çok başarılı buluyorum kkb olduğu için zaten sağlık açısındanda rahat oluyorsunuz
Benim istediğim gibi oldu doğal istemiştim . Ucu kötüydü çünkü. Şuan 12 günlük. cuma bantlar tamamen alınacak. Albümün var arkadaş olarak eklersen eski ve yeni halini görebilirsin.
Benim bugün 14.günüm.Sizin vir yıl olmuş ama fotolarınızı görebilirmiyimçççÇok merak ediyorum..Şuan kendimi hiç beğenmiyorumm.
Sonunda kime karar verdin, ameliyat oldun mu? Tecrubelerini paylasirsan cok sevinirim...
Gercekten guzel olmus cnm gule gule kulan
malesef daha ameliyat olamadım, gerçekten kararsız biriyim sanırım
eğer olursam kesinlikle tecrübelerimi paylaşıcam
bu mesajı uzun süre önce göndermiş olabilirsiniz özür dilerim girme fırsatım olmamıştı foruma şimdi araştırmalara devam ediyorum biraz daha
Ben de hic karar veremiyorum cok zor
zaten kendi kendime karar vermek yeterince zorken bir de bugun haberlerde burun ameliyatı olmak için ameliyata giren bir hastanın ameliyat sırasında gerçeklesen bir enfeksiyon sonucu ayaklarının kesildiğini öğrendim kendi kendime panik yaratıyorum
şimdi de ercan demirayı araştırıyorum
Herhalde hastane enfeksiyonu kapmis tabii bu her ameliyatta olabilir neyse sen aklina koyu seyler getirme, ercan demirayi duymadim hic..
sitede emre ilhana ameliyat olan bikaç kişi buldum burunları gerçekten çok hoş ve doğal olmuş. :) aralarında en çok hoşuma giden burun bu oldumaşallah kusursuz...
Eki Görüntüle 800279
Eki Görüntüle 800280
Eki Görüntüle 800281
Eki Görüntüle 800282
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?