- Konu Sahibi ela_gokce__
Barış Çakır....
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
hıımmm çok hoş olmuş gerçekten,ameliyat öncesi fotoğrafları da var mı acaba?
Barış Çakır....
Cok saol bitanem, umarin insallah seninkide istedigin gibi olur. Insallah olduktan sonra tecrubelerimi paylasirim. Cok buyuk adim sonucta, korkularini anliyorum cunku bendede var. Sen kime olmayi dusunuyorsun? Turkiyedenmisin yoksa avrupadanmi? 8000 tl suanda yaklasin 2800 euro.
ahmet selçuk halıcıoğlu'nu hiç duydunuz mu?
Selamameliyat oldunuz mu bilmiyorum ama hazır bildiğim bir konu varken cevap yazmak istedim. Siteye yeni üyeyim bu da yazdığım ilk yorum bu arada
Bu fotografların tümü Nazım Çerkeş tarafından yapılmış ameliyatlar..bende estetiğin doğal görünümlü ömürlük vs olmasından yanayım. Kendisini araştırırken cosmed kliniğin sahibi oldugunu öğrendim. Sitesıni incelerken de sizin paylaştığınız fotoları gördüm. Randevuya gittiğimde bu fotograflara da baktık. İnanın bunlar hiçbisey öyle güzel burunlar yapmış ki heyecanlandım. Klinikte de canlı canlı 2 tane alçı açımını gördüm ve tarihimi aldım
Ocak ayına.
Doktorunuza karar vermeden mutlaka tanışmanız gereken bir doktor... tavsiyem bu şekilde. Görüşmede hem cana yakın hem profesyonel olduğunu anlarsınız zaten. Ben çok ince elerim ve fazla garanticiyimdir hatta annem bu huyuma sinir olur ama burun önemli napiim :130: didik didik araştırırım herseyi. 6-7 tane doktor vardı aklımda. Eğitimleri, uzmanlık alanları, randevular, facebook profilleri, hasta yorumları derken Nazım Bey'e karar verdim. Yılbaşında Türkiye ye geldiğimizde ben de guzel bır burnuşcuğa kavuşacağım. Umarım yazdıklarım yardımcı olur çünkü ben de araştırmamı yaparken Kadınlar Kulübünü gece gündüz okuyordum resimlere falan bakıyordum :126: oyle bır durumdayım kı bazı uyelerı sokakta görsem koşup selam verebılırım
umarım sizin için benim için ve burnunu güzelleştirmek isteyen tüm bayanlar için sonuçlar muhteşem olur
baktım evet sürelerine de bakıyorum ve artık az çok tahmin edebiliyorum fotoğraflardan ne kadar zamanlık burunlar olduğunu
Göksel beyle ve Emre beyle yüzyüze görüşmeyi düşünüyorum, ankarada olduğum için zühtü demirle de görüşücem ama onun yaptığı burunları görmedim daha sadece bir tane gördüm
bu yaz olmayı düşünüyorum yaza doğru, güneşten korunmam zor olucak biliyorum ama kışın olamam yazın istanbulda kalma durumum çok daha yüksek çünkü
benim burnumun derisi ince, bu iyi birşey mi kötü mü?
Eki Görüntüle 882384
ilk defa fotograf yuklemeyi denedim olmuştur umarım.ben ameliyatımı 50 gün önce Ankara'da prof.dr.osman latifoğluna yaptırdım çok memnunum.doğal bi burun olmasını çok istemiştim o da doğal burundan yanaydı zaten tam istediğim sonucu elde ettim ben.
en kolayını söyleyim size; beğendiğiniz doktorlardan yaptıkları burunların resimlerini isteyin...
kimin tarzını beğenirseniz ona olun.... böylece sürpriz bir sonuçla karşılaşmazsınız...
ben öyle bir doktora rastlamışım ki, kimse burnumdaki değişikliği anlamadı... daha doğrusu bir fark olmadığı için kimse anlamıyor...
burun ucum pinpon topu gibiydi.... özellikle onu yok edin dedim ama nafile aynı pinpon topu olduğu yerde duruyor...
iyi araştırın, doktorunuza ne istediğinizi çok iyi anlatın ve doktorunuza güven duyarsanız ameliyat olun...
umarım siz şanslılardan olursunuz![]()
Hangi doktoraxameliyatboldun, resimlerini gorebilir miyim?öyle mi canım bilmiyodum. Geçen hafta ameliyat oldum yarın alçı çıkacak çok heyecanlıyım.
Hangi doktoraxameliyatboldun, resimlerini gorebilir miyim?
Sevgili smartyy sen kime ameliyat olmayi dusunuyorsun..umarim bi an once su stresten kurtuluruzda muradimiza ereriz. Haziranda olcam ama su doktorda belli ama insan iste korkuyo..valla isterse beni odasindan kovsun en ince ayrintisina kadar konusucam saatlerce sursede.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kim yapti estetiginizi, benim de burun ucum topik, kikirdak fazlasi var, kemik yok, memnun kalmadiniz mi burnunuzdan...
maalesef:2:
ankara üniversitesinde prof.dr. zeki can yaptı sanırım....
sanırım diyorum çünkü kendisini ameliyattan öncede sonrada görmedim...
doktorun topiğine ayrıntılı yazmıştım, ordan bakabilirsiniz...
burun estetiğinde kemikli burunlar daha şanslı...
geniş ve tombul burun ucunu her doktor toparlayamıyor....
burun ucu mandalla sıkılmış gibi olmasın diye kıkırdağı fazla almaktan korkuyorlar...
çok ölçülü bir kesim yapılması gerekiyor ama usta olmayan doktorlar kıkırdaktaki bu hassas ayarı yapamadığı için ameliyat sonrası tombulluk kalma ihtimali fazla oluyor...
yani bu tip burunlarda el mahareti iyi bir doktor bulunmalı... yoksa sonuç hüsran...
bende revizyon için gerekli sürenin dolmasını bekliyorum...
Hay allah cok uzuldum o kadar emek endise bosa gidiyor, simdi yine sil bastan, pekinhangi doktora yaptiracaksin revizyonu, resmini gorme sansim var mi? Merak ettim edkisinden daha mi iyi, yoksa kotu mu veya da daha iyisi olabilirdi dedigin icin mi revizyon istiyorsun,Forumda emre ilhan, muhammet dilber, baris cakir, abdulkadir goksel begeniliyor sanirim gerci ben nazim cerkesi de duydum arkadasim oldu ve cok dogaldi 7 gun sonra hic bir sey belli degildi, bunlarin hepsi istanbulda ben ankaradayim, senin dusundugun bir doktor var mi...
saydıkların iyi doktorlar ama çok pahalılar... burun estetiği fiyatları ederinin çok üstünde bir piyasa yapmış durumda... saydığın doktorlar için en az 10-15.000 lira vermek lazım... açıkcası bu kadar verme lüksüm yok... çocuklarımın rızkını götürüp doktora vermek istemiyorum... uygun fiyatlı ve güvenebileceğim bir doktor bulana kadar araştıracağım...
kk dan bir üye konyada bir doktora ameliyat olmuştu ve süper bir burun çıkmıştı ortaya... tanınmış bir doktorda değil üstelik.... yani bu işler belli olmuyor...
bir arkadaşım selçuk ışık'a ameliyat oldu... onun sonucunu bekliyorum şimdi.... sonuç olumlu olursa, bir gidip görüşeceğim... fiyatı da uygun...