İşte istediğim Doğal Burun ( Resimli) Doğal burun estetiği yapan doktorlar? Yardım..

Benim istediğim gibi oldu doğal istemiştim . Ucu kötüydü çünkü. Şuan 12 günlük. cuma bantlar tamamen alınacak. Albümün var arkadaş olarak eklersen eski ve yeni halini görebilirsin.

Benim bugün 14.günüm.Sizin vir yıl olmuş ama fotolarınızı görebilirmiyimçççÇok merak ediyorum..Şuan kendimi hiç beğenmiyorumm.

Benim bugün 14.günüm.Sizin vir yıl olmuş ama fotolarınızı görebilirmiyimçççÇok merak ediyorum..Şuan kendimi hiç beğenmiyorumm.

Resimlerimi görebilirsiniz arkadaş olarak eklersen. Şuan daha farklı daha güzel ve doğal. 14 günlük burundan bişey beklemeyin ama hem şiştir daha şekli oturmamıştır. Benim 11.ayım ve dahada değişiyor. Panik yapmayın üzülmeyin en az 6 ay dır oturması

Bende 3 hafta önce oldum.genel olarak sürecten memnunum ama gözüme hala büyük geliyor. Burun sabir isi sanirim

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

Sonunda kime karar verdin, ameliyat oldun mu? Tecrubelerini paylasirsan cok sevinirim...

malesef daha ameliyat olamadım, gerçekten kararsız biriyim sanırım :D
eğer olursam kesinlikle tecrübelerimi paylaşıcam
bu mesajı uzun süre önce göndermiş olabilirsiniz özür dilerim girme fırsatım olmamıştı foruma şimdi araştırmalara devam ediyorum biraz daha

malesef daha ameliyat olamadım, gerçekten kararsız biriyim sanırım :D
eğer olursam kesinlikle tecrübelerimi paylaşıcam
bu mesajı uzun süre önce göndermiş olabilirsiniz özür dilerim girme fırsatım olmamıştı foruma şimdi araştırmalara devam ediyorum biraz daha

Ben de hic karar veremiyorum cok zor:(

Ben de hic karar veremiyorum cok zor:(

zaten kendi kendime karar vermek yeterince zorken bir de bugun haberlerde burun ameliyatı olmak için ameliyata giren bir hastanın ameliyat sırasında gerçeklesen bir enfeksiyon sonucu ayaklarının kesildiğini öğrendim kendi kendime panik yaratıyorum

şimdi de ercan demirayı araştırıyorum

zaten kendi kendime karar vermek yeterince zorken bir de bugun haberlerde burun ameliyatı olmak için ameliyata giren bir hastanın ameliyat sırasında gerçeklesen bir enfeksiyon sonucu ayaklarının kesildiğini öğrendim kendi kendime panik yaratıyorum

şimdi de ercan demirayı araştırıyorum

Herhalde hastane enfeksiyonu kapmis tabii bu her ameliyatta olabilir neyse sen aklina koyu seyler getirme, ercan demirayi duymadim hic..

Herhalde hastane enfeksiyonu kapmis tabii bu her ameliyatta olabilir neyse sen aklina koyu seyler getirme, ercan demirayi duymadim hic..

ben de duymamıştım iyi olduğunu söylüyorlar tabi kötü olduğunu söyleyenler de var
herkesin beğendiği burunlarda benim beğenmediklerim oluyor sanırım bu iş gerçekten şans işi

Arkadaşlar eklenen resimlerde sacede burun görününce biraz garip oluyor önemli olan çeneyle alınla uyumlu olması. tabi yüzün bütününü göstermek zorunda değilsiniz ama en azın fikir edinmek için yüzle orantılı olması önemli 😉

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Back