İşte istediğim Doğal Burun ( Resimli) Doğal burun estetiği yapan doktorlar? Yardım..

Ben 3 yıl önce Yakup avşarda olmuştum ameliyatımı. Ameliyat sonrası çok rahattı. Nefes alma problemim falanda yok. Şekil olarak görenler beğeniyor ama ben biraz fazla kalkık olduğunu düşünüyorum. Buda biraz benden kaynaklandı hafif kalkık olsun demiştim ama şimdi pişmanım keşke daha düz olsaydı diyorum. Ama genel olarak memnunum sorunsuz bir ameliyat oldu ve düşme şekil bozukluğu vs. yaşamadım 3 yıldır.

Kızlar ben burun ameliyatı olmaya karar verdim. Turgut özel hastanesine Ankara'daki ama hangi doktor iyi hiç bir bilgim yok.. yardimci olursaniz çok sevinirim...şimdiden teşekürler hanlar. ?

Arkadaşlar burun ameliyatı olucam ama karar veremiyorum COOOOOK zormus bu işler.

Ben Şuana kadar 9 doktor ile görüşmeye gittim(hem izmir hem istanbul), iyi mi yaptım bilemedim çunku daha da kafam karıştı.

Çok öyle hokka gibi kalkık burun sevmiyorum. Daha keskin kadınsı burunlar hoşuma gidiyor ama doktor seçimi mi yapamıyorum.

Yardımcı olabilecek var mı ???? öZELDENDE MESAJ ATABİLİRSİNİZ, ZATEN MSJ SAYIM DOLMADIGINDAN FOTO GÖREMİYORUM Şimdiden teşekkürler.

merhabalar resmınızı paylasabılırmısınız sızın ıcın sakıncası yoksa. bırde fıyatını ogrenebılırmıyım

en kolayını söyleyim size; beğendiğiniz doktorlardan yaptıkları burunların resimlerini isteyin...

kimin tarzını beğenirseniz ona olun.... böylece sürpriz bir sonuçla karşılaşmazsınız...

ben öyle bir doktora rastlamışım ki, kimse burnumdaki değişikliği anlamadı... daha doğrusu bir fark olmadığı için kimse anlamıyor...

burun ucum pinpon topu gibiydi.... özellikle onu yok edin dedim ama nafile aynı pinpon topu olduğu yerde duruyor...

iyi araştırın, doktorunuza ne istediğinizi çok iyi anlatın ve doktorunuza güven duyarsanız ameliyat olun...

umarım siz şanslılardan olursunuz

evet bende dusunuyorum. ama fıyat da guzelmıs :) az kalmıs cnm senın umarım ıstedıgın gıbı olur :)

Cok saol bitanem, umarin insallah seninkide istedigin gibi olur. Insallah olduktan sonra tecrubelerimi paylasirim. Cok buyuk adim sonucta, korkularini anliyorum cunku bendede var. Sen kime olmayi dusunuyorsun? Turkiyedenmisin yoksa avrupadanmi? 8000 tl suanda yaklasin 2800 euro.

ben daha bır haftadır arastırıyorum. okudukca da aklım karısıyor :) su an hıc bır net ısım yok. tr deyım cnm ben. Yazın yaptrmayı planlıyrm evet cnm tecrubelerını olduktan sonrada paylasırsan cok sevınırım :)

fotoğrafları gösteriyorlar amar içinden 1 tanesi bile hoşuna gitmese, insan tam güvenemiyor. Bir doktorun canlı olarak yaptığı 3 burunu gördüm bu gidişle ona olucam, canlı görmek farklı oluyor. umarım şanslılardan olurum :18: teşekkürler :)

o zaman şöyle yapın; doktorun muayenehanesine gidin ve orda ameliyat olan hastalarını görmeye çalışın.... ve doktorunuz size güven vermeli....

Insallah tam istedigin doktoru bulursun, ben Emre beyi hic gormedim. Yurt disinda kaldigim icinde oyle hemen atla gidiyim bi bakimde olmuyor. Sadece Emre bey bana cok profesyonel geldi, hastalarinida takip ettim. Cok sayida iyi yorumlarini gordum.Yaptigi burunlarin hicbiri ayni degil, kisiye ozel. Sende bi konus, asistani Burcu hanim size cok yardimci olacak kesin, eger icine sindiyse ozaman ameliyat tarihini al. Cunku cok cabuk heryerde tarihler doluyor. Ben neredeyse 6 ay oncesinden rezervasyon yaptirdim. Ozamana kadarda tabiki parada biriktirdim, bide beni dusun, yanliz basima oralara gelicem ... ameliyat masraflari, otel, ucak, taxi su bu derken... cok feci masraflar. Insallah bukadar cabaladigimiza deger!

Slm, bnde yurtdisindanim .lakin 2800 euro cok pahali .emin ol daha uyguna ve gayet gzele yapan doktorlar var.bn de oldum bir bucuk ay önce ama kombi.Dok.Tugrul Maral Istanbul da. Bakabilirsin albumuma.
Sonucta 1.si parayi sokakta bulmuyoruz,2.si hergun oldumuz bir ameliyat degil bu!
Ben burnumla cok memnunum gercekten.

Sana bisey diyimi nekadar az doktorlarla meskul olursan okadar sonucla memnun kalirsin, sahsen kombi oldum hem burun hem gögüs.Tavsiye üzre gittim ve gayet memnunum.umdumdan daha da hos sonuc aldim .En zoru zaten beklemek oluyor :")bu yüzden isin gucun simdi doki leri arastirmaktir :")..bnde bi ara öyleydim.sora akisina biraktim.albümüme bakabilirsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…