- Konu Sahibi ela_gokce__
-
Arkadaşlar tabiki de en doğal ve yüze yakışan burunları Emre İlhan yapıyor. Ben de kendisine ameliyat oldum bugün 22. günüm ve burnum küçük ama çok şiş tabi:) Ne doktorlar araştırıp buldum Emre Bey'i nice doktorlara taş çıkartır gerçekten. Bu kadar aldığı parayı kuruşuna kadar hakeden doktor çok az var maalesef. Emre İlhan ile görüşün derim onunla görüşmeden başka doktora karar vermeyin. Onun verdiği sonsuz güvenle kendinizi çok mutlu hissedeceksiniz emin olun.
ay cok hosss! Yeni olmasina ragmen cok guzel duruyor. Darisi benim basima insAllah. Bende 4cu ayda ameliyat oluyorum Emre Ilhana.
merhaba emre ılhana amelıyat oldunuz mu ? yorumlarınız nedır ? bırde fıyat?
Arkadaşlar burun ameliyatı olucam ama karar veremiyorum COOOOOK zormus bu işler.
Ben Şuana kadar 9 doktor ile görüşmeye gittim(hem izmir hem istanbul), iyi mi yaptım bilemedim çunku daha da kafam karıştı.
Çok öyle hokka gibi kalkık burun sevmiyorum. Daha keskin kadınsı burunlar hoşuma gidiyor ama doktor seçimi mi yapamıyorum.
Yardımcı olabilecek var mı ???? öZELDENDE MESAJ ATABİLİRSİNİZ, ZATEN MSJ SAYIM DOLMADIGINDAN FOTO GÖREMİYORUMŞimdiden teşekkürler.
Merhaba luuluu, ben tam iki hafta sonra amliyat oluyorum. biraz tatli heyecan ve endise var. fiyat ise 8000 tl. Sizdemi ameliyat olacaksiniz?
merhabalar resmınızı paylasabılırmısınız sızın ıcın sakıncası yoksa. bırde fıyatını ogrenebılırmıyım
evet bende dusunuyorum. ama fıyat da guzelmıs :) az kalmıs cnm senın umarım ıstedıgın gıbı olur :)
Cok saol bitanem, umarin insallah seninkide istedigin gibi olur. Insallah olduktan sonra tecrubelerimi paylasirim. Cok buyuk adim sonucta, korkularini anliyorum cunku bendede var. Sen kime olmayi dusunuyorsun? Turkiyedenmisin yoksa avrupadanmi? 8000 tl suanda yaklasin 2800 euro.
en kolayını söyleyim size; beğendiğiniz doktorlardan yaptıkları burunların resimlerini isteyin...
kimin tarzını beğenirseniz ona olun.... böylece sürpriz bir sonuçla karşılaşmazsınız...
ben öyle bir doktora rastlamışım ki, kimse burnumdaki değişikliği anlamadı... daha doğrusu bir fark olmadığı için kimse anlamıyor...
burun ucum pinpon topu gibiydi.... özellikle onu yok edin dedim ama nafile aynı pinpon topu olduğu yerde duruyor...
iyi araştırın, doktorunuza ne istediğinizi çok iyi anlatın ve doktorunuza güven duyarsanız ameliyat olun...
umarım siz şanslılardan olursunuz
fotoğrafları gösteriyorlar amar içinden 1 tanesi bile hoşuna gitmese, insan tam güvenemiyor. Bir doktorun canlı olarak yaptığı 3 burunu gördüm bu gidişle ona olucam, canlı görmek farklı oluyor. umarım şanslılardan olurum :18: teşekkürler :)
ben daha bır haftadır arastırıyorum. okudukca da aklım karısıyor :) su an hıc bır net ısım yok. tr deyım cnm ben. Yazın yaptrmayı planlıyrmevet cnm tecrubelerını olduktan sonrada paylasırsan cok sevınırım :)
Kime yaptırmıştınız burnunuzu? :)
ben daha bır haftadır arastırıyorum. okudukca da aklım karısıyor :) su an hıc bır net ısım yok. tr deyım cnm ben. Yazın yaptrmayı planlıyrmevet cnm tecrubelerını olduktan sonrada paylasırsan cok sevınırım :)
Arkadaşlar burun ameliyatı olucam ama karar veremiyorum COOOOOK zormus bu işler.
Ben Şuana kadar 9 doktor ile görüşmeye gittim(hem izmir hem istanbul), iyi mi yaptım bilemedim çunku daha da kafam karıştı.
Çok öyle hokka gibi kalkık burun sevmiyorum. Daha keskin kadınsı burunlar hoşuma gidiyor ama doktor seçimi mi yapamıyorum.
Yardımcı olabilecek var mı ???? öZELDENDE MESAJ ATABİLİRSİNİZ, ZATEN MSJ SAYIM DOLMADIGINDAN FOTO GÖREMİYORUMŞimdiden teşekkürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?