- Konu Sahibi asiyan_1010
-
ay ben acayip mutlu oluyorum cok bekleyip de bebisine kavusan arkadaslarimizi, Allah kucagina saglicakla almayi da nasip etsin arkadasim:dance:
bana da umut oldun, her yere yaziyorum 21 ayda hamile kalip 3. ayda kaybettim( simdi yine deniyoruz, ben de sebepsizlerdendim, darisi basima, bize de dua et ne olurrr:))
bol su ic, nezlilerden uzak dur, cok saglikli ve huzurlu bir hamilelik gecirmen dilegiyle
tebrik ederim canım :)
rabbim sana sağlıkla hayırlısıyla evladını kucağına versin...çok güzel ve sağlıklı bir hamilelik geçirmeni dilerim...
tebrkler.allah herkesin gönlüne göre verir inşallah.allah kucağınıza almayı nasip etsin
gerçekten çok duygulandım okurken ...zorda olsa kavuşmuşsun meleğine allah eline almayı nasip etsin :) benimde eşim istemiyo bende hapla korunuyorum uzun zaman oldu içten içe bende istiyorum ama eşimin ağzını yoklayınca vazgeçiyorum daha erken dio 3 yıldır evliyiz ama gönlü olmayınca riskede atamıyorum aslında benim elimde ama yazını okuyunca kötü oldum ya ertelerken böyle olmazsa napıcaz pes edilmez tabi ama bunuda göz önünde tutmak lazım baya zaman alıyo baksana yaşta geçiyo offfallah kimseye evlat aratmasın yarabbim...hayırlı olsun canım:)
tebrik ederim cnm...çok dikkat et kendine...ilk 3 ay çok önemli çünkü....yediklerine önem ver,ani hareketlerden kaçın...
sağlıklı bir hamilelik geçirmen dileğiyle...
arkadaşım tebrikler allah analı babalı büyütmek nasip etsin allah kucağına kavuştursun inşallah
waow okurken yoruldummafoldumben hayırlısı olsun,tebrikler...
tebrikler canim,sagikla kucagina almayi nasip etsin Rabbim
Tebrikm ederim canım yaa..ne güzel ilkinde tutturmuşsun..
Allah kucağınada almayı nasip etsin bebişini
bende bu ay ilk defa klomen+çatlatma iğnesi oldum adetime 5 gün kaldı..inşallah benimde tutunmuştur..
darısı bizlere inşallahhhh
Okurken çok duygulandım.İnşallah doğum hikayenizi de paylaşırsınız,biz de bir annenin bebeği için nasıl mücadele verdiğine bir kes daha hayran oluruz.Allah sağlıkla kucağınıza da almayı nasip etsin inşallah.Tebrikler
canım ya ne zor şeyler yaşamışsın ama rabbim sana en sonunda mükafatını vermiş Allah tamamını erdirsin inşallah hayırlısıyla
Hayırlı olsun.Sağlıkla kucağına almak nasip olur inşallah.Bunca uğraştan sonra hediyen seni bırakmasın a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?