işte hamilelik hikayem uzun uzun yazdım:):):)

dualrım sizinle..çok bekleyipte kavuşmak başka birşeymiş ya...hemen hamile kalsaydım bu haberi duyunca bukadar mutlu olurmuydum hiç bilmiyorum...

evet canım ya..bu arada istemeyerek hamile kalamadığımı öğrenmiştim.düşünsene eşim çocuk istemiyor ama meyerse zaten çocuğum olmuyormuş..çok kötü birşey..ama kötüye yorma..herkes benim gibi olucak değil ya..belki sen ilk denemende hamile kalacaksın..inşallah öyle olur.eşlerin hepsi ilk zamanlar çocuk istemez ama bir gördülermi ultrasyonda..eşim sadece kesesini görünce şimdiden odasını nasıl yapalım demeye başladı...kaydirigubbakcemile3

arkadaşım tebrikler allah analı babalı büyütmek nasip etsin allah kucağına kavuştursun inşallah

Tebrikm ederim canım yaa..ne güzel ilkinde tutturmuşsun..
Allah kucağınada almayı nasip etsin bebişini
bende bu ay ilk defa klomen+çatlatma iğnesi oldum adetime 5 gün kaldı..inşallah benimde tutunmuştur..
darısı bizlere inşallahhhh

inşallah canım.inşallah seninkide ilkinde tutar.sakın adet günün geçmeden test yapayım deme.1-2 gün geçsin direk kan testi yaptır.moralinide yüksek tut.bak buda çok önemli.:ecrin_bebek:

Okurken çok duygulandım.ınşallah doğum hikayenizi de paylaşırsınız,biz de bir annenin bebeği için nasıl mücadele verdiğine bir kes daha hayran oluruz.Allah sağlıkla kucağınıza da almayı nasip etsin inşallah.Tebrikler

canım ya ne zor şeyler yaşamışsın ama rabbim sana en sonunda mükafatını vermiş Allah tamamını erdirsin inşallah hayırlısıyla

inşallah canım.inşallah allah sağlıcakla doğurmayı nasip eder bana..temennilerin için çok teşekkür ederim canım.

canım ya ne zor şeyler yaşamışsın ama rabbim sana en sonunda mükafatını vermiş Allah tamamını erdirsin inşallah hayırlısıyla

çooookkk tskrler canım.aslında zordu ama çok değil.kendime diyorum ki benden daha kötü şeyler yaşamış insanlarda var.ben kendimi bi yandan sanslı hissediyorum aslında.neden dersen ya birdaha çocuğu olamayacağını bilen anneler..üzülüyorum..o yüzden sanslıyım.yüce allahım,seninde dediğin gibi en sonunda mükafatlandırdı beni.sabrım boşuna değilmiş.:Saruboceq:

Hayırlı olsun.Sağlıkla kucağına almak nasip olur inşallah.Bunca uğraştan sonra hediyen seni bırakmasın a.s.

Hayırlı olsun.Sağlıkla kucağına almak nasip olur inşallah.Bunca uğraştan sonra hediyen seni bırakmasın a.s.

saol canım inşallah bırakmaz.hamilelik haberimi burda sizlerle paylaştığım gibi birgün birde doğum haberimi paylaşırım. inşallah allah bana o günleride gösterir.:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…