işte güzel bir salonda benden:)

iyi günlerde oturun.
küçük bi öneri, konsol çok kalabalık, az ve öz akseuar kullanırsanız daha şık durabilir.

herşeyin güsel ama konsol önü züccaciye gibi olmuş :)
çok güzel güle güle oturun bayıldım

Salonun çok güzel canım. Koltukların çok şık. Ama görüyorum ki herkes bir konu da aynı fikirde. Konsol çok kalabalık olmuş. Sade bir iki parça objeyle çok daha şık dururdu. Birde duvarda ki büyük gelinlikli fotoğraf varya ben bu tarz resimleri salona değil de yatak odasına daha çok yakıştırıyorum. Onun yerine yağlı boya bir tablo olabilir. Nacizane fikirler

Son düzenleme:
Daha spor koltuklardan hoşlansam da koltuklarının tarzını çok beğendim. aydınlatma da koltukları daha da ağır göstermiş çok hoş.
Ben de konsol önünü boşaltmanı tavsiye edeceğim nacizane.
Bir de aynasını söküp duvara konsoldan ayrı, kenarları lake oval bir ayna taksanız çok şık olabilir.

Koltuk takımını çok beğendim.

Yemek odası da güzel.

Ama perdeler, masanın üzerindeki ve konsoldaki o örtüler, konsolun üzerindeki o sergi çok göz yorucu.

Ben olsam storlu perde kullanırdım.

Güle güle kullan.

Eşyaları tek tek çekmişsin, salonda bu eşyaların nasıl durduğuna dair hiçbir fikrim yok.. yemek takımı ile koltukların takım mı ? sanki birbirinden farklı tarzlarda gibi duruyor.. koltukların şık beğendim güle güle kullan..

her şey çok şık gerçekten ama konsolun önündeki aksesuarlar açısından arkadaşlarıma aktılıyorum.daha az aksesuar daha şık gösterebilir

sanırım çeyiz serildikten hemen sonra çekmişsin,nacizane önerim konsolun önünü boşalt,yağlık sirkeliğin orda ne işi var,oyuncak bebek,masanın üstünde kına sepeti falan,bunlar haricinde mobiyaların güzel ferah,ağız tadıyla otur inşallah..

evet canım arkadaşların da dediği gibi konsolun üstünü azcık hafifletirsen gayet güzel bir salon olur.zaten çok güzel ama konsol biraz kalabalık ve göstermemiş.iyi günlerde kullan .

gule gule kullanin cok cok shik bir salon gercektende.eger boyle bir koltuk takimi secip evime koysaydim.kesinlikle ben dahil gelen misafirlerimi bile yerde oturturdum :) cidden el degdirmemeye calisirdim.cunku kadife hic bir zaman silinmeyen ve yikanmayan bir kumastir..sildinmi tahris olur.yikadinmi sertlesir ve ceker.heleki boyle acik bir renkse? 2. de konsol ustun bence cok gereksiz seylerle dolu.santrac takimi gordum yanilmiyorsam.o bence her zaman masa ustune veya kose sehpasinin uzerine yakisir..masadaki meyvelikde mutfaga yakisir.bebek kesinlikle yatak odasi objesidir.resimler olmus ama cok bir arada ve renkli gordum.siyah beyaz cok shik resimler daha hos olur bu odaya..mumluklar hos olmus.konsolun kendisi shik zaten objesizde hos.ama orta camdaki ortuler cok gereksiz kacmis.15 yil onceki vitrin camlarina donmus..

arkadaslara katiliyorum konsolun üstünü biraz bosaltirsaniz daha hos durur, size göre güzel olabilir ama benim tarzim degil acikcasi

koltuklar tarzım olmasa da şık bi takım. ama sürekli oturmak için değiller belli ki. yemek odası takımını beğendim. güle güle eskitin eşyalarınızı.
konsolun üzerinde sadece cam aksesuarlar var ya onlar kalsın bence. ve örtülerini bi taneye düşür ya da hiç serme. satranç takımını falan başka bi köşeye al.bir de tüllerin ve fon aynı kumaştan. boğmuş bence biraz. keşke fonlarını başka yaptırsaymışsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…