- 5 Mayıs 2013
- 2.835
- 4.188
- 198
Dalmak derkenjet hızıyla iyi etti seni bu başgan
Bitmiyordu resimleri çılgınlar gibi paylaşılıyordu kadınlar çıldırıyordu yeter artık paylaşma diyordu durmuyordu ama durmuyordu![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dalmak derkenjet hızıyla iyi etti seni bu başgan
Bitmiyordu resimleri çılgınlar gibi paylaşılıyordu kadınlar çıldırıyordu yeter artık paylaşma diyordu durmuyordu ama durmuyordu![]()
Bence gayet normal. O çocuğun olduğu yerde ben olsam eğer bakışlarım nasıl olurdu kim bilirO sağdaki çocuk nasıl bakmış öyle![]()
O sağdaki çocuk nasıl bakmış öyle![]()
Yazık saffBuyuyunce acaba ben de boyle olacak miyim diye dusunuyordur.![]()
Ben böyle olurdum:Bence gayet normal. O çocuğun olduğu yerde ben olsam eğer bakışlarım nasıl olurdu kim bilir![]()
Bence "Bütün kızları tavladı ya" diyordur.Buyuyunce acaba ben de boyle olacak miyim diye dusunuyordur.![]()
Kendi adiniza konuşun bizim liderimiz gayet karizmatik RTEyahu değişsin şu siyasetçi tipleri. hepsi çirkin yaşlı hepsi bıyıklı tipik. bi deniz baykal yakışıklıydı gençken.![]()
Kuruyken de kıyamam ben onaBu yakışıklı yağmurda ıslansa da kıyamayıp eve alsak.![]()
O bakan gözlerinizin güzelliğidir.Kendi adiniza konuşun bizim liderimiz gayet karizmatik RTE