• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İşte en seksi belediye başkanı! Eduardo Leite

Benim yakışıklı anlayışıma uymuyor, Allah sevdiğine bağışlasın, ya bunun neresi seksi ve yakışıklı:KK14:

Bu delikanlıyı tehlikeli derecede yakışıklı diye ülkesinden sınır dışı etmişler, misafirperver bir ülkeyiz, alalım Belediye başkanı vb olsun, anket başlamıştır, hangi Şehre başkan olsun:KK70::KK70:
image.webp

image.webp

Benim yakışıklı anlayışıma uymuyor, Allah sevdiğine bağışlasın, ya bunun neresi seksi ve yakışıklı:KK14:

Bu delikanlıyı tehlikeli derecede yakışıklı diye ülkesinden sınır dışı etmişler, misafirperver bir ülkeyiz, alalım Belediye başkanı vb olsun, anket başlamıştır, hangi Şehre başkan olsun:KK70::KK70:
Eki Görüntüle 1665812

Eki Görüntüle 1665810

ben güzele güzel demem, güzel benim olmayınca :KK48:

Eki Görüntüle 1665812

Eki Görüntüle 1665810
Ben bizim eve muhtar yaparım bunu,beslenir ki bu :KK70:

Benim yakışık lı anlayışıma uymuyor, Allah sevdiğine bağışlasın, ya bunun neresi seksi ve yakışıklı:KK14:

Eki Görüntüle 1665812

Eki Görüntüle 1665810

Tabiki konya ya ve evime ben onu etliekmeklerle beslerim:KK8:

Evli barkli kadinlarsiniz cekin ellerinizi adamin ustunden :KK62:

kadesa kadesa hahaha bakici yapicak yazik :63:

O bekar birine layik yani bana bana bakicak :KK60:
Aaaa tövbe Bismillah, Üstüme iyilik sağlık, ben genç delikanlı sokaklarda kalmasın diye insanlık namına yardım için yazdım:KK70:

Evetttt onlar ermiş muradınaaa:KK8:

İçimizdeki bu şahlanan insanlık sevgisine inanıp madem öyle bu sevgi hazır varken benide çağırın bu yakusuklya misafir olmak isterim.sevabina uluslararası iliski şey olur.benimkisi de memleket sevgisi :KK70:

Mune Mune Ve kadesa kadesa

Eki Görüntüle 1665812

Eki Görüntüle 1665810

Tamamdır, bir rakibe azaldı. Kaldı bi' kaç milyarcık + benim koca :KK53:
Bi' kaç milyar kadın neyse de kocacığımı üzecek kadar beğenmedim :63: Herifim ve kılliiiiick göbüşü 1000 basar :63:

Back